hits

FÅ DET GJORT!

 • 28.02.2018 kl. 15:24

Dere vet de dagene der man kommer hjem og er full av motivasjon? Da må man virkelig utnytte det! I dag fikk jeg en plutselig trang til å vaske kjøkkenet skikkelig ikke bare utenpå, men også inni. Derfor har jeg brukt en god stund nå på å ta alt ut av skuffer og skap og etter vask sortert alt på plass igjen. Jeg merker hvordan vi tidligere har hatt litt lite system i kjøkkenskapene. Vi har jo alt for mange ting og alt skal ha plass. Jeg er jo systementusiast og lagde rett og slett et nytt system. Ingen store forandringer, men det er nå delt inn i kategori og etter hva som er mest hensiktsmessig. Nå håper jeg bare samboeren også finner frem, hehe. 

Jeg som faktisk kunne si allerede på ungdomskolen at jeg likte å rydde synes jo egentlig sånt som dette er litt gøy (ikke rart folk helst sammenligner meg med Monica fra Friends, haha). Men man må være i riktig humør. Så de gangene man faktisk er motivert er det bare å få det gjort! Sett på noe god musikk og la deg inspirere av hvor fint det blir til slutt. 

- Mathilde - 

MINI REUNION VOL 2

 • 27.02.2018 kl. 12:57

Jeg kan nesten ikke tro at det snart har gått 2 år siden jeg sluttet på videregående. Det føles som om det er så lenge siden, men samtidig ikke... Jeg skal ikke lyve, jeg var sjeleglad da jeg var ferdig. Videregående var noe slit og jeg unner et hvert menneske å komme seg videre i livet. Men vi hadde det jo også veldig gøy sammen. I tre år delte jeg skolehverdagen med en fantastisk gjeng og en god del av oss bor nå i Olso. 

I går var utrolig koselig. Vi spiste taco hos Malin og mimret over alt det morsomme og ikke så morsomme ved skolehverdagen vi en gang hadde til felles. Det er alt for sjeldent vi klarer å samle alle sammen, så det er godt noen tar tak og får det gjort! Jeg har flere ganger sagt at jeg skal invitere dem til meg, men dere vet hvordan det er, tiden flyr og plutselig er flere måneder gått. Jaja, det er enda ikke for sent ♥

- Mathilde - 

KONSTANT, 5 MÅNEDER I STREKK

 • 26.02.2018 kl. 17:23

Man skal jo ikke klage over at man er såpas privilegert å få bo i dette landet som er Norge. At jeg har muligheten til å bo så fint som jeg gjør uten å jobbe og uten at foreldrene mine må bruke alt de har av sparepenger på min utdannelse, er mildt sagt fantastisk. Likevel er det noe som gang på gang får meg til å ville forlate landet. Det er jo så kaldt! 

Da jeg gikk hjem fra forelesning i dag slo det meg - jeg har gått med samme jakke og sko i 4 måneder i strekk og slik veiene ser ut, full av snø, er sjansen stor for at jeg vil fortsette dette i en måned til. Jeg har ett par vintersko og en vinterjakke og selv om jeg så inderlig skulle ønske jeg kunne ha brukt noe annet er det bare for kaldt. Halvparten av året går bort i kalde dager her i Norge og det gir meg så lyst til å flytte og bo i et land som i det minste har plussgrader hele året! 

Jeg er i alle fall veldig klar for å pakke bor vinterjakke, tykke votter, skjerf og lue nå. Jeg har så mange klær som bare venter på å bli brukt. Egentlig har jeg alt for mye sommerklær til at sommermånedene varer noe innmari kort her til lands. Og selv om jeg nå har lengtet i minst en måned på vår innså jeg, da jeg lå flatt ut i puddersnø etter å ha falt på isen i dag morges, at jeg nok må vente en god stund til. Uff av meg, det må ha sett voldsomt dumt ut. Det var i alle fall en myk landing ;)

- Mathilde -

TILBAKE TIL HVERDAGEN

 • 25.02.2018 kl. 20:22

Da var det søndag og med det bare få timer igjen til hverdagen igjen er på plass. Jeg har hatt en veldig bra vinterferie, så bra at jeg helst skulle ønske den kunne vare litt lenger. I dag må ha vært den mest avslappende dagen av dem alle, men likevel føler jeg meg ikke helt klar for hverdagen. Jaja, ikke noe å gjøre med det. Blir sikkert deilig å komme inn i rutiner igjen. Dessuten skal vi begynne med et nytt emne; kjøkken og bad. Jeg tror det kommer til å bli veldig spennende, så det er jo noe å glede seg til.

Håper alle får en fin uke!

- Mathilde - 

KVELDENS MAKEUP LOOK

 • 24.02.2018 kl. 15:23

- SMOKEY EYES AND NUDE LIPS -

Har storkost meg med å få i stand sminken i dag. Jeg skal i bursdag til ei venninne fra fhs og tenkte at siden jeg først hadde tid kunne jeg bruke litt ekstra tid på "trynet". Da er det bare dagens outfit som mangler. Sitter fortsatt i joggebukse og føler ikke helt fjeset passer til resten av kroppen, hehe. 

God lørdag 

- Mathilde -

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Sminke #Makeup #Lørdag #Fest #Makeup_look #Fest_look

FROM THE ROAD

 • 23.02.2018 kl. 13:33

Nå gjør jeg noe jeg aldri har gjort før - jeg blogger mens jeg går! I dette øyeblikk er jeg på vei ned til byen og for de som lurer går jeg på fortauet og er oppmerksom på både biler og folk rundt meg ;) Jeg hadde planer om å publisere et kort innlegg før jeg dro, men det ble det ikke tid til. Skjer alltid meg det er, hehe.

I dag er siste dagen i Stavanger og jeg innser hvor mye jeg ikke har fått gjort mens jeg har vært her. Man tenker at en uke er lenge, men vipps så var det fredag igjen. Vel, vel nå skal jeg i alle fall få gjort litt i byen og så får vi se hva jeg får gjort når jeg er tilbake hjemme. Jeg glemte jo så klart å sette på vekkeklokke i dag og fikk dermed en hel time mindre av dagen, krise! Neida, men joda…

Men nå er jeg fremme i byen så da er det bare å si god helg!

OPPSKRIFT - SMOOTHIE OG SORBET

 • 22.02.2018 kl. 15:12

Smoothie er og blir en storfavoritt og det er alt for lenge siden sist. Jeg vet ikke hvor nyttig det er å legge ut oppskrift her ettersom jeg aldri følger smoothie-oppskrifter selv, men i tilfelle noe skulle være interessert skal jeg legge ut ingrediensene. Jeg vet ikke hvordan dere pleier å lage smoothie, men jeg bruker i alle fall å lage ut i fra hva jeg har liggende av ingredienser og av og til blir det også veldig vellykket. Ettersom jeg tar alt litt på slump er det vanskelig å gjenskape dem og skrive en oppskrift, men jeg vil i alle fall dele dagens ingredienser med dere. 

 Banan

 Avokado

 Bringebær

 Frokostjuice

 Sitron

 Sesamfrø

 Ingefær

 Vann

Denne gangen lagde jeg ikke bare smoothie, men også sorbet! Jeg brukte de samme ingrediensene, men med mindre væske. Avokadoen er med å gjøre sorbeten myk og god i struktur og jeg gleder meg masse til å prøve isen når den er ferdig. 

- Mathilde -

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

EN GOD PERIODE

 • 21.02.2018 kl. 14:31

Nok en avslappende dag - jeg skyller på at jeg må lade opp til hverdagen begynner på mandag, hehe. Er jo heller ikke så mye å finne på når skole og jobb ruller og går for alle andre. Men nå som jeg har så mye fri har det gjort godt for bloggen. Jeg har hatt perioder hvor motivasjonen for å blogge har vært ganske fraværende. Denne uker derimot er jeg inne i en god periode og koser meg med opp til flere oppdateringer per dag. Spesielt motiverende er det å se at innleggene jeg skriver blir godt tatt imot. 

Jeg håper på å klare å holde "koken" oppe en god stund fremover nå. Jeg sitter i alle fall inne med en hel del uskrevne innlegg som bare venter på å komme på trykk. Ah, det blir spennende å se hva blogglivet bringer videre, men for øyeblikket kan jeg nevne ord som; glede, mestringsfølelse og inspirasjon. 

- Mathilde - 

SUSHI, EN AV MINE TOPP 10

 • 20.02.2018 kl. 21:37

Da ble det sushi på oss! Mamma er ikke veldig fan av sushi derfor pleier vi ofte å fikse oss nettopp dette når hun ikke er til stede. Det er jo litt luksusmat, men fy så godt det er! Kommer i alle fall på min topp 10 middagsliste. Men nå er klokken mye og det er igjen tid for meg og mamma og avslutte dagen med krim. For andre krimelskere kan jeg anbefale hinterland som er å finne på netflix. Når jeg tenker meg om må jo sushi og krim være den rett kombo for meg. 

♥ Hva med deg, liker du sushi og krim?

- Mathilde - 

5 TIMER LANG LUNSJ

 • 20.02.2018 kl. 18:09

Tipp topp tirsdag! I dag har jeg spist lunsj sammen med Tiril, en god venninne fra folkehøgskolen, og mamma. Lunsjen varte fort i frem timer, betegnelsen på en vellykket lunsj. Mamma var bare en kort tur innom, mens jeg og Tiril ble sittende en god stund og snakke. Vi bodde på samme rom på fhs. og pleide å snakke sammen om alt mulig. Nå har jeg ikke sett henne på nesten ett år, og det var en god del å fortelle. Så rart å tenke på at hun studerer i min by nå, haha. 

Snart er jeg igjen på vei ut dørene for å dra på sushirestaurant med familien. Alt for lenge siden jeg spiste sushi sist! God tirsdag til dere videre♥

- Mathilde -

TODAY'S OUTFIT

 • 19.02.2018 kl. 20:52

//Innholder affiliateslenker

T-skjorte - New Yorker // Bukse - Levis // Jakke - Primark // Sko - Adidas // Solbriller - Budapest

Jeg fant ikke kamerastativet, men jeg fant en lillebror som kunne ta bilder av dagens antrekk istedenfor. Det har vært nydelig vær i dag, nesten vårlig. Dessverre viser fortsatt gradestokken vinter. Jaja, får vel bare vente en stund til da. Gleder meg! 

- Mathilde - 

OMMØBLERING, ET NYTTIG TIPS

 • 19.02.2018 kl. 15:43

I skrivende stund sitter jeg godt plassert i divanen på rommet mitt hjemme i Stavanger. Den er uhyre god å sitte i så jeg kan nok være fristet til å bli sittende en stund, hehe. Tidligere har den stått midt i rommet, men i dag bestemte jeg meg for å flytte den. Jeg fikk en plutselig trang til å ommøblere rommet litt ettersom det har stått urørt i sikkert tre år. Ommøblering er etter min mening utrolig gøy og forfriskende. Etter at jeg flyttet hjemmefra har rommet blitt stadig tommere og det gir nye muligheter for å skifte litt om på møblenes plassering. 

Da jeg pusset opp rommet, og skulle bestemme meg for innredning, lagde jeg en liten oversikt over alle møblene og rommet i målestokk. Det var veldig nyttig for å kunne teste ut løsningene før jeg begynte å flytte tunge møbler. I dag fant jeg igjen frem til denne for å se hvilke forandringer jeg kunne gjøre. Rommets fasong skaper mange muligheter og du skal ikke se bort ifra at når jeg forlater rommet neste gang er det helt forandret.

Så der har dere dagens tips som kan gjøre ommøbleringen mye lettere. 

- Mathilde - 

VINDVINKEL PÅ TUR

 • 18.02.2018 kl. 16:58

Nå er vi tilbake igjen i varmen på hytta etter en fin søndagstur. Jeg fikk en vidvinkellinse til bursdagen, en 10-20mm som kom godt med denne turen. Det er så utrolig fint å bruke vidvinkellinse på landskapsbilder! Vi kom over mange fine motiver på veien og jeg kan røpe at det ble en god del flere bilder enn det jeg får vist i dette innlegget. Men dere skal likevel få et lite bildedryss. 

Vi er heldig som har hytte her med den fine utsikten og turalternativer i gåavstand. Og når sommeren nærmer seg er også bademulighetene store. Her er det sandstrender så langt øyet rekker! 

Etter middag og kake til dessert vender vi snuten hjem igjen til Stavanger. Det er jo bare jeg som har fri den neste uken, så i morgen starter hverdagen for resten av familien. Derfor har jeg tenkt å nyte den siste tiden her. Det beste jeg og mamma vet er å slappe av med krim på skjermen, så det skal vi få fikset før vi må dra. 

♥ Ha en fin søndag videre! 

- Mathilde - 

AHH, HYTTELIVET

 • 18.02.2018 kl. 13:16

Rolig start på dagen i dag, men det er vel sånn det skal være når man har ferie og spesielt når man er på hytta. For meg betyr i alle fall hytta avslapning og kos. I går avsluttet vi dagen med friends på skjermen og sjokolade i skåla. Det er jo den ultimate kos! 

Nå er vi snart klare for en liten søndagstur på stranda. Det er jo så mange fine strender her ute på Jæren og av hva jeg kan se ut av vinduet kan det se ut som vi ikke kommer til å blåse vekk der nede i dag. Vi har hatt noen ganske kraftige vindpust ved tidligere turer, men nå ser jeg så vidt bevegelse i trærne utenfor. Håper på en fin tur med masse bilder. 

♥ God søndag til dere alle!

- Mathilde - 

SLIK SKAL JEG UTFORDRE MEG SELV

 • 17.02.2018 kl. 18:40

Jeg har bestemt meg for å kjøre i gang en liten utfordring for meg selv og jeg må si jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå. Ofte er jeg litt dårlig til å gjennomføre sånt som dette hvis jeg ikke har noe eller noen som pusher meg, men nå vil jeg virkelig klare det! Det er litt av grunnen til at jeg blogger om det. Jo flere som vet jo flere å bevise til at jeg kan klare det.

Planen er å ta 100 squats hver dag i en måned!! Hva er det egentlig jeg har begitt meg ut på?! Jeg deler opp i 5 repetisjoner med 20 i hver. Foreløpig har det gått veldig greit, men jeg skal innrømme at dagens økt var hardere enn den i går. Ja, for jeg begynte i går, altså er det hele 28 dager igjen... Vel, det blir spennende å se hvordan dette går, og om jeg kommer til å kunne se eller kjenne forskjell om en måned. Mestringsfølelse vil det i alle fall gi. 

- Mathilde - 

ROLIG START

 • 16.02.2018 kl. 18:34

Nå har jeg kommet meg til Stavanger og tilbrakt en dag her. Dessverre må jeg innrømme at jeg ikke har utnyttet dagen spesielt godt. Jeg har tilbrakt store deler av dagen foran tv-en med interiørprogrammer. Vi har ikke tv-kanaler hjemme (med hjemme mener jeg i hybelen i Oslo, så er det noe jeg har savnet så er det å se på diverse interiørprogrammer. Er vel ikke egentlig så mye annet jeg har savnet, det meste er jo å finne på nett. 

Så, dagen i dag har vært rolig og i morgen tidlig tenkte vi å ta oss en tur på hytta. Det skal bli deilig å tilbringe en helg der. Håper været også blir litt bra slik at jeg får kommet meg ut og tatt litt bilder. 

♥ God helg da dere!

- Mathilde - 

PÅ TIDE Å STARTE PAKKINGEN

 • 15.02.2018 kl. 10:59

Om få timer er jeg klar for å drasse kofferten gjennom slaps ned til trikken og finne første og beste tog til flyplassen. Det vil si, klar er jeg vel ikke... Har jeg begynt å pakke? - nei. Har jeg spist mat? - nei. Har jeg i det hele tatt tatt på meg klær? - nei. Egentlig ikke veldig likt meg å være ute i siste liten på denne måten, men i dag er en litt annerledes dag. 

Jeg leverte eksamen klokken 9 i dag morges, woop, woop! Selv synes jeg at jeg fortjente litt fred og ro etter dette og har siden ligget i sofaen som en slapp potet. Kunne jeg ha spist frokost mens jeg slappet av i nesten to timer? - Ja, men jeg var så lur å legge alt brødet i fryseren i går og hadde dermed ingenting å spise. Smarte meg...

Men nå må jeg få opp farten dere! Håper alle får en fin torsdag♥

- Mathilde - 

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

ALENE PÅ VALENTINES

 • 14.02.2018 kl. 23:41

Valentines i dag da dere. Jeg kan se for meg at denne dagen skaper blandede følelser blant befolkningen. Ikke alle synes det er enkelt å være singel på slike dager, og det skjønner jeg godt. Selv synes jeg det er helt innafor å feire valentines day med en venn og ikke en kjæreste. Poenget er vel å få en dytt i riktig retning mot å vise de du er glad i at du setter pris på dem. 

Jeg er så heldig å ha en fantastisk kjæreste å sette pris på i dag, men likevel har jeg tilbrakt dagen alene. Verden var ikke helt på vår side ettersom jeg tilbrakte dagen hjemme med eksamensskriving mens Harsha jobbet til sent på kveld. Ja, ja valentines har aldri vært spesielt viktig for meg, så jeg klarer meg altså. Likevel er det jo en unnskyldning til å f.eks. spise ute, og det takker jeg jo virkelig ikke nei til, hehe. Grunnen til at jeg gjerne skulle ha feiret akkurat denne valentines er at det i dag er nøyaktig et år siden jeg og Harsha hadde vår first date. I dag er ikke vår offisielle dato, men jeg vil likevel påstå at vi nå har vært sammen i ett år, og det er da noe å FEIRE! 

Litt feiring ble det likevel for gjett hvem som disket opp med lasagne og iskrem, jo jeg! Ganske fornøyd med meg selv altså, må si det. Jeg reiser jo i morgen så tenkte det var fint å gjøre den siste kvelden hjemme litt ekstra koselig. 

♥ Håper alle hadde en fin dag, valentines eller ikke. 

- Mathilde - 

PUST I BAKKEN

 • 13.02.2018 kl. 11:36

Jeg var oppe tidlig i dag for å skrive videre på eksamen. Jeg kom ganske godt i gang i går og har nå besvart alle oppgavene, men det skal nok en god del omskrivning og utdypning til før jeg har en god oppgave. Noen andre enn meg som føler at oppgaven ofte blir dårligere og dårligere jo mer man skriver? Uff, det er jo litt tragisk, men den følelsen satt jeg med i går i alle fall. 

Som sagt har jeg allerede jobbet noen timer i dag og da synes i alle fall jeg at litt rester av søndagens fastelavensboller er vel fortjent. Som sagt i går hjelper det ikke å jobbe på tom mage. Dette mottoet er hva jeg lever etter disse dager, hehe. Jeg er i alle fall en sånn som må nullstille hjernen en gang i blant for å kunne bruke den fornuftig. Hjelper jo ikke at den står på tomgang og bruker all energi, eller hva? Lenge leve pausene ♥

- Mathilde -

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

1, 2, 3 EKSAMENSMODUS

 • 12.02.2018 kl. 10:33

Tid for årets og semesterets første eksamen. 10 minutter før oppgaven ble lagt ut våknet jeg og var med en gang i eksamensmodus. Deilig når oppgaven blir lagt ut på nett og man kan stå opp bare minutter før eksamen begynner. Oppgaven ble utdelt for litt over en time siden og jeg har nå kartlagt oppgaven litt og funnet frem til bildeeksemlene jeg skal bruke. Jeg ble positivt overrasket over oppgaven og er overbevist om at dette kommer til å gå bra. Jeg har tross alt vært i alle forelesningene, tatt notater iherdig og lest en god del. Ikke for å skryte altså, haha.

For dere som lurte sitter jeg nå med eksamen i kusnt- og designhistorie. Dette er en 3 dagers lang hjemmeksamen, så fra nå av er det kun dette jeg kommer til å tenke på. Om ikke jeg får mye tid til overs da, men det får tiden vise. Men er det på tide med litt frokost, kan jo ikke jobbe på tom mage!

God mandag til dere alle! 

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

REISEN ER BESTILT

 • 11.02.2018 kl. 14:35

Hei og hå og god søndag! Klokken er halv 3 og jeg har så langt bare gjort en produktiv ting i dag (hvis ikke å spise mat teller). Jeg har fått gjort noe jeg har tenkt på og vurdert så lenge og nå føles det så godt at det er i boks. Jeg har nemlig bestilt flybilletter hjem til Stavanger! 

Ikke den mest spennende turen, men det skal bli veldig koselig å se venner og familie igjen og denne gangen skal jeg være der i over en uke! Faktisk lenger enn jeg var hjemme i juleferien. Vi har en uke fri fra forelesninger så da ble det rett og slett en liten vinterferie på meg. Noe så deilig! Jeg kunne da ikke sitte hjemme i leiligheten mens samboeren var på jobb i en uke, så da tar jeg meg like gjerne en tur til hjembyen. Dumt at det ikke klaffet helt med brodern´s vinterferie i år, men men. Koselig skal det bli uansett og jeg vet om en som i alle fall gleder seg veldig, jo mamma ♥

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

GÅRSDAGSENS ANTREKK + ET LITE TIPS

 • 09.02.2018 kl. 13:51

Jeg kjøper veldig sjeldent nye klær av to grunner - først og fremt velger jeg å bruke pengene mine på andre ting, men så må jeg også bli mye flinkere til å gi bort noen av de klærne jeg allerede har før jeg kan skaffe meg nye. Uff, her er jeg alt for dårlig. Alt har affeksjonsverdi! Det gjør meg egentlig ingenting å bruke samme klær år etter år, men til slutt blir man lei...

I går bestemte jeg meg for å piffe opp det ellers "vanlige" antrekket med et nydelig armbånd (som jeg dessverre ikke fikk noen fine bilder av) og knall røde lepper. Utrolig hva noen små detaljer kan gjøre med et antrekk! Dessuten er genseren av den litt penere typen med bare skuldre og deilig kvalitetsstoff. Så det er altså dagens lille tips. Et smykke, ringer eller en herlig farget leppestift kan lett freshe opp et ellers kjedelig antrekk. Og med det ønsker jeg alle en fin fredag! 

Mens jeg tok bilder var musikken på full guffe, vanskelig å ikke danse da!

♥ Hva synes dere?

- Mathilde -

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Mote #Tips #Antrekk

INTERN PAUSE

 • 08.02.2018 kl. 17:05

Tre dager uten blogging, jeg kan ikke huske sist det skjedde! Da jeg gikk på folkehøgskole blogget jeg ganske lite, men jeg regner med alle som har gått på fhs kan skjønne hvorfor... Jeg har vel ingen god grunn til mitt lille opphold, men skal jeg være helt ærlig har det føltes bra. Bare tenk, jeg har blogget i snart 3 år! Bare tanken på hvor mange blogginnlegg jeg har postet gjør meg nesten svimmel! Ikke rart det er litt vanskelig å finne nye ting å skrive om, det meste har jeg jo allerede gjort. Jeg har opplevd det meste fra skrivesperre til inspirasjon- og motivasjonssperre, men er det så rart? Heldigvis er jeg fort tilbake etter en liten pause hvor jeg har fått samlet tankene litt. Forhåpentligvis er motivasjonen straks på plass igjen, for jeg liker virkelig å drive med dette ♥

♥ Har du opplevd det samme?

- Mathilde - 

YOGA-DILLA

 • 04.02.2018 kl. 15:09

Alle de jeg har snakket med i det siste vet at jeg har fått skikkelig dilla på yoga. Jeg har egentlig alltid likt yoga og har drevet litt på med det for meg selv, men aldri skikkelig. Nå som jeg studerer har jeg skikkelig mye fritid noe som gjør meg veldig rastløs. Tidligere år har jeg alltid hatt fult program i ukedagene og jeg merker hvordan jeg lengter tilbake. Ikke til skolen altså, nei fysj, men til aktivitetene etter skolen. 

Jeg har danset i mange år, og i år er det første året jeg ikke danser fast. Til og med på folkehøyskolen i fjor danset jeg salsa minst en gang i uken og jeg elsket det! Danseklasser for voksne er overprisede greier og ikke noe jeg har mulighet til å ta meg rå til nå. Yogaklasser kan også være ganske dyre, men her er mulighetene fler samtidig som det er lettere å gjøre på egenhånd. Både instagram og youtube har masse å by på når det gjelder yoga. Jeg blir i alle fall supergira og inspirert av å se andre poste yogabilder. Så da er det bare å sette i gang da...

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#yoga #trening #inspirasjon #inspiration #flexibility 

FAVORITTENE FRA GLOSSYBOX

 • 02.02.2018 kl. 15:32

//Innlegget inneholder sponsede produkter

I snart ett år har jeg abonnert på glossybox, noe som har resultert i mange gode produkter. Hver eske inneholder fem produkter og hver eske har vært en fryd å åpne. Sjansen for at hvert eneste produkt ville ha passet meg var liten, men jeg må si meg overrasket over hvor stor andel av produktene jeg har hatt bruk for. Som dere ser hadde jeg det vanskelig med å velge ut produktene til dette innlegget. Jeg burde kanskje valgt ut 5 favoritter eller lignende, men det ble for vanskelig. Det er alt for mange bra!

I dette innlegget ser dere de produktene jeg har hatt mest bruk for. Noen bruker jeg hver dag, mens andre kommer godt med en gang i blant. Alt i alt har jeg kommet godt ut av å abonnere på glossybox og kommer til å fortsette med dette. Foreløpig har jeg alt jeg skulle trenge på sminke- og skjønnhetsfronten og mye skylles glossybox. 

Nå har jeg tenkt lenge, for dette er ikke enkelt, men skulle jeg utnevnt en favoritt ut i fra alle favorittene må det bli ansiktskremen Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream (for et langt navn). Denne kremen bruker jeg hver morgen og den holder på fuktigheten selv nå på vinteren! Den inneholder både antioksidanter og vitaminene A,C og E.  

Skulle du være interessert kan du lese mer om glossybox og deres abonnementer HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#glossybox #favoritter #glossyfavoritter #sponset

PÅ INSTAGRAM DET SKJER

 • 01.02.2018 kl. 19:15

For en stund tilbake bestemte jeg meg for å bli flinkere til å publisere bilder på instagram, og det ble jeg. For dere som har fulgt meg en stund vet dere at jeg er veldig glad i å ta bilder og instagram er jo egentlig midt i blinken for meg. Likevel har jeg ikke alltid vært like flink til å holde profilen oppdatert og jeg er sikker på at det er flere som kjenner seg igjen i grunnen. 

Når er et bilde bra nok for instagram? Denne tanken har slått meg ofte. Jeg har fått det for meg at man ikke kan legge ut hva som helst, at man må bruke tid på å redigere og at bare et fåtall av bildene man tar i hverdagen er "instagram-verdige". Jeg vet ikke hvordan det ble sånn, men sånn er det blitt...

Jeg føler fortsatt ikke jeg kan legge ut hva som helst og det er egentlig like greit. Jeg vil jo ha en tiltalende profil. Jeg føler likevel at historier på instagram er av helt annet kaliber. Her publiserer jeg i hytt og vær og synes det er kjempegøy! Så om du synes jeg legger ut for få bilder er det på historien det skjer. Men jeg skal også forbedre meg enda noen hakk på selve publiseringen. Jeg lover♥

- Mathilde -

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Instagram #sosiale_medier #follow

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no