hits

HVORDAN BRUKE FAVORITTSKOENE ÅRET RUNDT

 • 31.01.2016 kl. 14:40

Det begynner sakte men sikkert å nærme seg varmere tider, men for en kaldfisk som meg er det fortsatt en god stund igjen til jeg kan si at det ikke lenger er kaldt. Når det var på det kaldeste hadde jeg problemer med å finne varme nok sko. Jeg har noen som burde kvalifiseres, men jeg får alltid så vondt i føttene av dem. Hvert år er det samme regla. Jeg tenker med meg selv: kanskje jeg ikke får vondt i år og det gjorde vel ikke så vondt. Vel det gjør det! Jeg har hatt vondt i snart 3 uker! 

Altså jeg måtte finne en løsning. Jeg har ganske mange sko som jeg liker veldig godt, men som ikke er varme nok til vinteren. Jeg synes rett og slett det er litt trist å legge dem bort når vinteren kommer. Noen ande som har det likt? Men nå har jeg altså funnet en løsning, og vanskelig er den heller ikke. Men det aller beste, etter min mening, er at det ikke er dyrt. Det er faktisk så lett som å kjøpe noen ullsåler å putte i skoene. Har du ett par kan du veksle på hvilke sko du vil ha dem i og de gjør underverker for føttene. De blir både mer behagelige å gå i og varmere. Ullsålene jeg har er kjøpt på enklere liv og kan finnes HER

 ♥ Hva synes du om tipset?

♥ Har du prøvd dette før?

- Mathilde - 

 

PRØVER EN NY FRISYRE

 • 30.01.2016 kl. 13:34

Da jeg våknet i dag fikk jeg en veldig trang til å prøve noe nytt. Jeg er ikke å betrakte som veldig flik til å flette, men øvelse gjør mester, ikke sant?! Jeg har nemlig lyst til å bli flink til å lage spenstige hårfrisyrer og planlegger å kjøpe en bok med fletteoppskrifter i dag. Kanskje var det det jeg ble inspirert av? Jeg ble egentlig nokså fornøyd og synes det ble ganske stilig. 

♥ Hva synes dere om frisyren?

♥ Er du glad i å flette?

- Mathilde - 

TILBAKEBLIKK - KLASSETUR 2012

 • 29.01.2016 kl. 18:18

Jeg teller ned dagene og gleder meg enormt. Jeg har store forventniger og håper det blir like supert som jeg har forestilt meg, men med de folka jeg skal reise med kan det jo ikke gå galt! På mandag 06:30 møter jeg resten av musikklassen på flyplassen og få timer senere er jeg i en by og et land jeg aldri før har vært i, byen er Berlin. 

I forbindelse med denne klasseturen har jeg i dag funnet frem bildene fra den forrige klasseturen jeg var på. Da tok vi turen til England og for en tur det var. Jeg klarte ikke finne alle bildene mine, men etter å ha sett litt tilbake i bildene på facebook fant jeg noen. Det begynner å bli noen år siden nå for 2012 var året. Jeg har ikke forandret meg så mye på disse årene ser jeg, men noen forandringer er det. 

Mimring er så utrolig koselig. Jeg har mange gode minner fra denne turen og bildene hjelper meg å huske hvor flott jeg hadde det. Kamera er så klart med denne gangen også. Mange bilder skal det bli, det er sikkert. Jeg har ikke vært i England siden denne turen så fra mitt synspunkt begynner det virkelig å bli på tide. 

♥ Har du vært på klassetur, i såfall hvor?

- Mathilde - 

SALG SALG OG ENDA MER SALG

 • 28.01.2016 kl. 21:38

//inneholder annonselenker 

Det er så mange salg for tiden at jeg blir helt rådvill. Det er så mye jeg gjerne skulle ha kjøpt, men så kommer det evige dilemmaet: hvor mye kan jeg kjøpe for, og hvor mye må jeg spare. Jeg har alltid vært en storsparer og det tar ofte lang tid mellom hver gang jeg er på shopping. Å vite hvor mye jeg kan kjøpe for er alltid et spørsmål, men nå synes jeg det er enda vanskeligere. Jeg reiser nemlig til Berlin på mandag og der må jeg jo bare shoppe, men januarsalget er jo snart over, så jeg må bestemme meg for om jeg vil benytte meg av salget eller ikke. Ahh, luksusproblemer...

Bare for å gjøre dilemma enda litt mer komplisert trekker jeg inn fremtiden. Jeg skal nemlig gå på folkehøyskole til neste år, og det er jo ingen hemmelighet at det er dyrt. Heldigvis får jeg støtte av foreldrene mine som gjør det litt mer overkommelig. Men så, så kommer jo den videre utdanningen, og den blir jo heller ikke billig. Så ja, jeg har litt å tenke på, men det er jo lov å drømme seg litt bort. Under kan dere se hva jeg har drevet å siklet på en stund nå. 

Nelly

 

1 2 3 4 1 2 3 4

Bangerhead


1 2 3 4 5 6 7 8

♥ Hva synes du?

♥ Har du hatt dette problemet før?

- Mathilde - 

 

 

SANNHETEN BAK BILDENE

 • 27.01.2016 kl. 16:43

I helgen la jeg ut noen antrekksbilder, men aldri i livet om jeg er så varmblodig at jeg kan gå kledd som dette ute en vinterdag. På veien opp og hjem igjen fra bildetakningen var klesstilen en litt annen. Jeg tok på meg ekstra mye klær slik at jeg startet varm og hadde mye å ta på meg etterpå. 

Jeg regner med mange andre bloggere kjenner til dette fenomenet. Vi gjør mye for at bloggen skal bli bra. Men jeg må legge vekt på at dette er et valg de aller fleste bloggere tar fordi de har interesse av en fin blogg og ikke fordi man føler seg presset. Slik er det i alle fall i mitt tilfelle. 

Dere kan lese det egentlige antrekksinnlegget HER, og sammenlikne bildene. 
♥ Har du gjort det samme?

Send gjerne inn spørsmål til spørsmålsrunden min HER

- Mathilde -  

AV MED KLÆRNE

 • 26.01.2016 kl. 18:51

Først vil jeg begynne med å si tusen takk for hjelpen i går. Jeg fikk mange fine forslag som jeg vil ta videre med meg. Jeg blir så glad når dere vil ta dere tid til kommentere. Så igjen tusen takk ♥

Nå over til overskriften. Jeg kom hjem etter ballettrening for ikke lenge siden, og da var det bare rett av med klærne. En stund nå har det jo faktisk vært snø i Stavanger, men nå virker det som den tiden er over, for både i går og i dag har det høljet ned. Jeg var ikke forberedt på regn i dag og ble derfor gjennomvåt. Heldigvis hadde jeg en god jakke som holdt meg varm og tørr på store deler av kroppen, men f.eks. buksa var omtrent helt umulig å få av fordi den var klistret inntil huden. 

Nå sitter jeg i koseklær i sofaen og har tenkt å prøvesmake bursdagsgaven min. Jeg spiser lite sukker i hverdagene så den har bare ligget på rommet, men nå, mens jeg leser til prøve, vil jeg kose meg!♥ Hvordan er været der du bor? 

Ikke glem å stil spørsmål til spørsmålsrunden HER

- Mathilde - 

MER SIKKER ELLER MER FORVIRRET?

 • 25.01.2016 kl. 18:46

I dag gikk skoledagen til karrieredag. Det var veldig interresant og lærerikt, men om det har gjort meg mye klokere, det er en annen ting. Jeg har lenge vært usikker på hva jeg vil gjøre og jeg er enda ikke 100% sikker. At jeg vil tilbringe neste skoleår på en folkehøyskole er jeg nå sikker på. Jeg makter ikke å gå rett videre i studier, men er redd for at et friår fort blir til fem. Hvilken det blir begynner jeg heldigvis også å bli sikker på. 

Jeg føler det er på tide å begynne å tenke videre. Hva skal jeg gjøre etter året på folkehøyskole. Lenge har jeg hatt lyst til å ta eiendomsmeglingsfag, men jeg har ikke sett på andre muligheter enn BI. I dag fikk jeg vite at jeg har andre muligheter, billigere muligheter, men disse skolene befinner seg ikke der jeg helst vill studert. Derfor er jeg nå veldig i tvil og veldig glad for at jeg fortsatt har et år å til tenke på. 


♥ Hva studerer/studerte du?

♥ Har du noen tips til meg?

 

Ikke glem å stil meg spørsmål til min spørsmålsrunde HER

- Mathilde - 

SPØR MEG OM HVA SOM HELST!

 • 24.01.2016 kl. 18:38

Nei nå er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde! Sist gang fikk jeg mange flotte spørsmål, men siden da har jeg fått mange nye lesere som sikkert har flere spørsmål. Jeg synes selv det er kjekkere å lese bloggen til noen jeg føler jeg kjenner enn noen jeg ikke vet noe om. Derfor setter jeg nå igang en spørsmålsrunde der dere kan få svar på det dere måtte lure på. 

Denne gangen vil jeg også svare på en video hvis jeg får nok spørsmål. Så det er bare å spørre så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Ingen spørsmål er for dumme! 


♥ Har du noen spørsmål til meg?

- Mathilde - 

 

KOSELIG JENTEKJVELD + EN NY REKORD

 • 24.01.2016 kl. 14:58

Hei på dere! Håper dere har hatt en fin søndag til nå. 

Jeg fortalte vel aldri hva jentekvelden i går gikk ut på. Jeg var ikke hjemme før sent i går kveld, nærmere halv 3. Grunnen til dette var at vi hadde tre filmer på planen. Det er vel mange som har fått med seg at det er hele 10 år siden High School Musical kom ut. Åh det var minner å se alle filmene igjen. Jeg klarte ikke å la være å synge med. Kunne ikke teksten på alt da, men jaja. Det morsomme er at i alle fall nummer 1. forbinder jeg med norske stemmer. 

Jentekvelden i går var super. Vi spiste god mat og koste oss. Det var deilig å bare få en pause fra alt annet. Det føltes litt som vi satt pause på alt rundt oss. Minnene strømmet på. Det er virkelig alt for sjeldent vi gjør sånn som dette. 

Nå over til neste tema for dette innlegget. Jeg er fortsatt litt i sjokk over den nye rekorden jeg har klart å slå. Da jeg la meg i går tenkte jeg med meg selv at hvis jeg bare sov til klokken 11. da ville jeg ha sovet nok. Nå er jeg litt småsur på meg selv for at jeg ikke bare satt på en vekkerklokke til 11 eller i alle fall 12, for da jeg våknet fikk jeg helt sjokk. Jeg har alltid betegnet meg selv som et a-menneske, så jeg skjønte ingenting da klokken viste halv 2! Er det mulig?! Jeg sov til halv 2. Halve dagen er jo over! 

♥ Har du minner med High School Musical?

- Mathilde -

 

BLACK AND WHITE - outfit

 • 23.01.2016 kl. 18:11

Nå er jeg nettopp kommet inn dørene fra en liten ouitfitbildetakning. Det er veldig lenge siden jeg har postet et antrekk på bloggen og siden jeg i dag var hjemme mens det var lyst fant jeg ut at i dag var dagen. Selv om jeg har vært hjemme i hele dag klarte jeg fortsatt å gå såpas sent ut at det ble nokså mørkt mens jeg tok bilder. Det er bare så typisk meg. Jeg skal bare, jeg skal bare. Der har du meg i et nøtteskall. 

Nå tar jeg snart turen bort til Rebecca. Vi hadde tidligere planer om å dra på byen i kveld, men nå er vi blitt enige om at en jentekveld er noe vi heller vil. Så vi skal se film og kose oss, jeg gleder meg. Det er alt for sjeldent vi får tid til slikt som dette. 

♥ Hva synes dere om antrekket?

♥ Er det bare jeg som utsetter ting eller?

- Mathilde - 

TRENINGSKLÆRNE LIGGER KLARE

 • 23.01.2016 kl. 11:14

Jeg pleier alltid å ha mange planer for helgen, enten med venner eller alene. I dag er intet unntak. Treningsklærne ligger klare og etter dette innlegget er det bare å sette i gang. Senere i kveld skal jeg ha en skikkelig jentekveld med Rebecca før vi drar på byen. Jeg hadde egentlig tenkt å få startet dagen tidlig, men plutselig er klokken blitt over 11 allerede. Dette skjer alt for ofte, haha. 


♥ Hva er dine planer for dagen?

- Mathilde -

 

 

BLI KVITT SØTSUGET

 • 22.01.2016 kl. 19:16

Hender det noen gang at du har veeeldig lyst på noe godt, men egentlig vil prøve å holde deg borte fra søtsaker. Det skjer i alle fall veldig ofte med meg. Da jeg kom hjem i dag hadde jeg et sukkersug som bare det! Det har skjedd litt for ofte i det siste, og jeg må virkelig kutte ned på småspisingen av søtsaker. Jeg tenker alt for ofte: en luten bit gjør da ingenting, men i lengden... Derfor kom jeg på noe jeg kunne lage som er godt, men ikke spesielt usunt og som går superfort å lage. Høres ikke det flott ut vel?!Jeg regner med folk kjenner til banan med sjokolade. Så enkelt kan det gjøres altså! Jeg brukte 70% sjokolade og det funket fett! Det beste av alt var at da jeg hadde spist opp var ikke søtsuget der lenger. Da kjente jeg bare trangen for å drikke vann. Du skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å gjenta dette. 

 

 
Når sjokoladen begynner å renne ut på kantene er det et tegn på at det er på tide å legge vekk kamera og spise istedenfor.

Har du spist dette før?

- Mathilde - 

 

 

2. TERMIN - Hold orden

 • 21.01.2016 kl. 19:45

//Inneholder anonselenker

Nå sitter jeg på jobb og kan endelig få slappet litt av. I går ble det ingen blogging selv om jeg egentlig hadde kjempelyst. Denne uken har vi hatt så mye på skolen og i går øvde jeg til prøve fra jeg kom hjem til jeg la meg. Ikke nok med at at jeg måtte øve til prøve, men jeg måtte også på et møte i tillegg til jobb og var derfor ikke hjemme før halv 7. Som jeg har fortalt tidligere har jeg problemer med å lære noe nytt etter klokken ni, men for å komme meg igjennom alt stoffet måtte jeg sitte til 12. Men nå kan jeg altså endelig slappe litt av. 

Det er vel ganske vanlig at ungdomsskoler og videregående skoler starter 2. termin nå. Vi er i alle fall akkurat startet på 2. termin, noe som betyr at jeg bare har 1/2 år igjen før jeg er FRI! Haha, helt fri blir man vel aldri, men jeg gleder meg ekstremt mye til å komme meg litt ut av dette skallet, om jeg kan kalle det det. 

I forbindelse med at 2. termin har startet har jeg drevet å sett litt på notatbøker og liknende. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg blir mye mer motivert til å ta notater om jeg har en fin notatbok å skrive i. Det er også utrolig greit å ha mapper som man kan oppbevare løse ark i for ellers forsvinner de så lett (har jeg rett?). Jeg er av dem som bare lærer av å skrive ting. Derfor skrev jeg 15 sider notater til prøven i dag. Boken er snart full, så den må nok fornyes før året er omme. 

To do HER // Mappe HER // Good stuff only HER // Clip Board HER // Black Basic HER // Boring list HER

 

- Mathilde -  

NYDELIGE ETTERMIDDAGER

 • 19.01.2016 kl. 21:14

I det siste har det vært så nydelige solnedganger. Ja, det blir mørkt tidlig og ja, det er som regel mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, men når solen går ned - fantastisk! I helgen fikk jeg mulighet til endelig å ta noen bilder av solnedgangen og jeg ble helt trollbundet. Slikt som dette kan jeg stå å se på i uendeligheter uten å bli lei. Så klart var landskapet flottere i virkeligheten for sååå god er jeg ikke til å ta bilder, men for meg er disse bildene et symbol på den fine turen jeg hadde. 
♥ Har du fått med deg noen fine solnedganger i det siste?

- Mathilde - 

BARE 2 UKER IGJEN!

 • 18.01.2016 kl. 21:33

//bildene er fra weheartit

Jeg innså det i dag. Det er bare 2 uker igjen til jeg reiser til Berlin! Åh, som jeg gleder meg. Berlin-turen blir klasseturen vi har spart penger til lenge. Skulle trodd vi hadde klart å spart opp mer penger ettersom vi har spart så lenge, men når folk ikke er villige til å selge dopapir men bare musikktjenester er det vel ikke så rart. Vi er jo ikke de enste på markedet.

Uansett. Det har vært et slit og jeg har allerede fått klaget litt over hvordan det har vært å ha det økonomiske ansvaret, men nå trenger jeg snart ikke tenke på det mere. Om to uker er vi kommet oss til Berlin. En by jeg aldri har vært i, men som jeg gleder meg enormt til å besøke. Jeg absolutt ELSKER å reise og spesielt når jeg får oppleve nye byer. ♥ Har du vært i Berlin før?
♥ Skal du/har du vært på klassetur?

- Mathilde - 

 

IDYLLISK HJEMTUR

 • 18.01.2016 kl. 17:26

I dag snør det virkelig her i Stavanger. Store flak daler ned fra himmelen og legger seg på trærne, hustakene og på bakken. Jeg sitter og ser ut vinduet på det som virkelig er å kalle "winter wonderland". 

   

Dere kan tro jeg var glad for at jeg hadde tatt med kamera på skolen i dag, for på hjemturen fikk jeg tatt mange herlige vinterbilder. Jeg pleier ikke ha med kamera, men jeg var forberedt på at dette kom til å bli en nydelig dag og klarte ikke la være. 

Nå har akkurat mørket begynt å senke seg og det er egentlig litt sjokkerende hvor fort det skjer. Bare mens jeg har sittet her og skrevet har det gått fra å være nokså lyst til å bli så mørkt a det tar litt tid før jeg kan se hva som befinner seg utenfor vinduet. Akkurat så mørkt som det er nå er nok det optimale for min del. Det er så koselig. Likevel er det ikke like enkelt å få fine bilder på denne tiden av døgnet. ♥ Hvordan ligger det an med snøen hos deg?

- Mathilde - 

  Følg meg gjerne på Facebook og Instagram.

BILDENE FRA GÅRSDAGENS FEIRING - dagen derpå

 • 17.01.2016 kl. 17:16Jeg hadde det utrolig kjekt i går! At jeg sov til klokken ett i dag sier litt ettersom jeg er et A-menneske. Klokken er over frem og jeg sitter fortsatt i pysjen inntullet i dynen. Jeg har i alle fall kommet meg ut av sengen, men jeg tror ikke jeg kommer til å få gjort noe særlig i dag. Jeg kjenner at jeg var ute i går for å si det sånn, haha. Jeg har faktisk aldri før hatt problemer med at jeg kjenner det dagen etterpå, men en gang må jo være den første.

♥ Hva har du gjort i dag?

- Mathilde -  

HVOR SKAL JEG BEGYNNE?

 • 16.01.2016 kl. 11:51

Endelig er det helg igjen! I dag har jeg flere planer, så det er bare å sette i gang. Mitt problem er bare nå at jeg ikke vet hva jeg skal begynne med. F.eks. skal jeg dusje først slik at håret får tørket, eller skal jeg gjøre det etter jeg har stresset rundt her hjemme? Det skal ikke være enkelt altså, haha. Jeg har i alle fall følelsen av at dette blir en bra dag og når jeg starter dagen med en slik følelse er det mye som skal til før jeg skifter mening. Jeg gleder meg til å få startet dagen og gleder meg spesielt mye til i kveld! Håper alle får en super lørdag! 

♥ Har du mange planer for dagen?

- Mathilde- 

DAGEN BLE SNUDD PÅ HODET

 • 15.01.2016 kl. 19:52

Ganske utrolig egentlig hvordan en dag kan bli snudd helt på hodet og den følelsen man våkner med blir forandret til det motsatte. Som regel når dett skjer går jeg fra å være i et god humør til å bli i et dårlig, men i dag var det heldigvis motsatt. Dagen begynte ganske dårlig, men nå er jeg så fornøyd og glad at jeg sliter med å slutte å smile, wii!

Om ikke mange dagene reiser jeg sammen med resten av klassen til Berlin på klassetur. Vi har jobbet med å samle inn penger i lengre tid nå gjennom en ungdomsbedrift som vi har valgt å kalle Sound UB (SUB). I denne bedriften er jeg økonomisk ansvarlig og i dag var jeg overlykkelig over at jeg har en assistent, for alt vi måtte gjøre i dag ville tatt minst dobbelt så lang tid om jeg måtte gjort det alene. 

Da jeg våknet i dag tidlig var jeg på gråten. Jeg kunne ikke finne noen penger i huset som tilhørte SUB og i følge regnskapet skulle jeg ha minst 2000. Jeg skjønte ingenting og kunne ikke huske å ha lagt dem noe annet sted enn der jeg ikke kunne finne dem. Jeg stresset hele skoledagen fordi jeg visste at jeg skulle på et møte med skolens administrasjonsleder for å sjekke at alt var som det skulle, og det visste jeg jo at det ikke var. 

Etter tre timer kunne jeg endelig vende nesen hjem. Med den gode hjelpen vi fikk gikk faktisk regnskapet opp og jeg var overlykkelig. Jeg hadde ikke mistet noen penger. Jeg er så takknemlig for at hun brukte hele tre timer sammen med oss og var så tålmodig. I tillegg må jeg si at jeg aldri kan huske å ha lært så mye på så kort tid. Jeg kan ikke si jeg har likt å være økonomisk ansvarlig, men lært mye, det har jeg. Den dagen som begynte helt elendig gikk over til å bli en fantastisk dag hvor mestringsfølelsen tok overhånd. 

Dagen begynte som dette

Og sluttet som dette♥ Hvordan har din dag vært?

- Mathilde - 

 

JULA VARER HELT TIL PÅSKE

 • 14.01.2016 kl. 22:04

Nå er vi akkurat ferdige med å høste juletreet og faren og broren min driver å bærer det ut. Jeg vet ikke hvordan andre gjør det når juletret skal ut av huset, men slik vi gjør det er det alltid godteri innblandet. En av de voksne pleier alltid å legge godteri rundt i alle kurver og andre steder det måtte gå an å legge noe godt uten at det faller. Når vi da tar ned pynten finner vi godsaker gjemt. Jeg synes det er så koselig å høste treet sammen og sette seg ned for å spise fangsten etterpå. Vi er kanskje litt sent ute i år, men som sangen sier: jula varer helt til påske!


♥ Har dere fått juletreet ut av huset?

- Mathilde - 

  Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

TENK AT SNØEN KOM

 • 14.01.2016 kl. 17:03

De siste dagene har det faktisk snødd her i Stavanger, og hvis du kjenner til Stavanger vet du at dette er et sjeldent syn. Jeg er egentlig ikke veldig glad i snø, men å se ut på det er utrolig koselig og spesielt mens det snør. I går snødde det nesten hele skoledagen og i dag våknet jeg til enda en ny ladning med snø. Selv om jeg forbinder snø med mye jeg ikke liker, som feks. kulde, vil jeg heller i dette innlegget rett fokuset mot det som er positivt. Derfor har jeg funnet frem flere bilder som viser hvor fantastiske landskap og bilder man kan få med snø som virkemiddel. - We♥it - 

♥ Hva synes du om snø?

♥ Er det snø der du bor? 

- Mathilde - 

 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #2

 • 12.01.2016 kl. 18:17

Nei, det er ikke alltid bildene blir så bra. Vanligvis sletter jeg vel omtrent halvparten av de bildene jeg tar, men jeg lar også ofte noen av dem være igjen slik at jeg jeg en gang i ny og ne kan vise dem til dere. Det er alltid litt kjekt å få vite hele sannheten og ikke bare halve, tenker jeg.  

Jeg har visst ikke helt lært meg det der med speilselfie.  Fokus på puta, nei det var ikke det jeg ville. 

Broren min lagde hufsa, noen som husker hufsa?♥ Kjenner du deg igjen?

- Mathilde - 

  Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

JEG ER KALD, KONSTANT

 • 11.01.2016 kl. 21:57

Det er bare helt grusomt! Jeg hater å være kald, men kommer ikke unna det på denne tiden av året. Det er få ting jeg går så langt som å si at jeg hater, men å være kald det hater jeg garantert. På skolen er det iskaldt for tiden og i dag måtte vi til og med bytte rom i sangtimen fordi det var uforsvarlig kaldt. Det er ikke rart folk blir syke når man må gå med parkas inne for å holde varmen. 

Med tanke på at jeg alltid er kald er det spesielt en julegave jeg vil trekke frem som har vært til mye hjelp den siste tiden, og det er den nye ponchoen. Den er så deilig og holder godt på varmen. Nå er jeg faktisk ikke kald, men varm mens jeg sitter her inntullet i ponchoen og med beina godt plassert under teppet. Så nå har jeg det faktisk ikke så verst. Likevel gleder jeg meg til litt varmere tider. 

 ♥ Er det kaldt der du bor for tiden?

- Mathilde - 

  Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

JEG KLARTE DET!

 • 11.01.2016 kl. 15:07

Jeg er egentlig veldig stolt over meg selv. I går skrev jeg et innlegg der jeg la frem om mine planer for dagen og fortalte hvor sjelden jeg klarer å nå mine "mål", men i går klarte jeg det egentlig veldig bra. Jeg fikk gjort det meste av det jeg hadde tenkt. Så klart fikk jeg ikke gjort absolutt alt, og det har nok med at jeg stadig setter alt for høye krav til meg selv, men det er lenge siden jeg har hatt en så effektiv dag. Jeg fikk til og med tid til å krølle håret, juhu! 


Jeg vet jeg ser utrolig bitch ut på bildene og det var også noe jeg diskuterte på skolen i dag. Jeg satt og bladde igjennom bildene og jeg måtte bare le. Jeg hadde ikke så god tid da jeg tok bildene og av en eller annen grunn ble alle bildene der jeg så ut som et tiltalende menneske utydelige. Men sånn kan det gå. Det fantes verre bilder enn det dere ser her, for å si det sånn, haha!

♥ Har du kjent på mestringsfølelsen i det siste?

- Mathilde -  

   Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

 

EN EFFEKTIV SØNDAG?

 • 10.01.2016 kl. 12:34

I dag har jeg planer om å få gjort mye. Slike planer har jeg ofte, men det er sjeldent jeg klarer det helt. Jeg blir så lett distrahert! Men i dag har jeg allerede kommet godt i gang. Jeg har ryddet rommet og kommet i gang med litt nye systemer og da føler jeg meg alltid mye bedre og mer motivert. Nå har jeg nettopp laget en tidsplan for hva jeg skal gjøre i dag, og håper jeg klarer å holde den. Likevel tenker jeg det er viktig å bruke noe av dagen til å lade opp til en ny skoleuke. 


♥ Hva skal du bruke søndagen på?

- Mathilde - 

TID FOR LØRDAGSKOS!

 • 09.01.2016 kl. 20:36

Dere skulle sett fjeset mitt da jeg våknet i dag tidlig til snø! Jeg tok meg selv i å stå og måpe mens jeg så ut vinduet. Etter en stund kom jeg på at det var jo hva værmeldingen hadde spådd, så det var jo ikke så rart, men jeg ble fortsatt veldig overrasket, haha. 

Jeg har i alle fall hatt en superherlig avslapningsdag, men jeg har virkelig ikke peiling på hvor denne dagen forsvant. Tiden har gått så uhorvelig fort! Nå er vi hjemme i alle fall igjen fra hytta og jeg og broren min sitter klare foran tv-skjermen for å se en aldri så liten lørdagsfilm. Dette blir koselig! Ha en nydelig lørdagskveld alle sammen ♥


♥ Hva har du gjort i dag?


- Mathilde - 

A LAIDBACK WEEKEND

 • 08.01.2016 kl. 18:48

Nå er vi snart på vei ut dørene for å komme oss til hytta. Heldigvis tar det bare 1. time å reise, så vi er ikke fremme alt for seint. Nå er jeg i alle fall superklar for en avslappende helg! Det blir deilig å komme til hytta. Jeg har ikke vært der på kjempelenge. Jeg har alltid likt å dra til hytta for da klarer jeg å slappe av og ser frem til en koselig familiehelg. 

På bildene kan dere se det superherlige pleddet jeg fikk til jul. Jeg har sittet og kost meg i det en god stund nå. Det er så mykt og herlig og i tillegg veldig dekorativt. Kommer nok til å bli en storfavoritt her hjemme nå som det er så kaldt. ♥ Hva er dine planer for helgen?

- Mathilde - 

IT WENT UP IN FLAMES

 • 08.01.2016 kl. 14:04

  

Hei på dere! Jeg er for lengst kommet meg hjem fra skolen og har fått tid til å innta dagens lunsj. Det beste med fredager for tiden er at vi slutter halv 12 på skolen. Det føles helt merkelig å faktisk komme hjem før det er blitt mørkt, haha. Vanligvis skjer det ikke noe på skolen som er verdt å skrive om på bloggen, men i dag gjorde vi noe vi aldri har gjort før. Vi tegnet i en hel time! Vi slo sammen to fag, religion og musikkhistorie, og tegnet til musikk. Vu har om buddhismen for tiden og der er jo kunst veldig sentralt, så vi skulle altså tegne det vi hørte ut i fra musikken. Det var utrolig gøy og tiden gikk så veldig fort. Jeg som trodde jeg skulle få tegnet på hele arket! Vel så feil kan man ta, det ble jo bare et lite hjørne. På bildene over kan du se min (den røde) og Rebecca sin tegning.

Da vi var ferdige og jeg så hvor mye jeg hadde igjen tenkte jeg at jeg kunne ta den med hjem og gjøre den ferdig hjemme. Jeg hadde sett for meg at alle skulle vise sine tegninger og vise til hvordan den hang sammen med musikken, men jeg ble mildt sagt overrasket og litt forferdet da jeg fikk vite ha vi skulle. Da vi var ferdige sa nemlig læreren min: "Ja, nå skal vi gå ut å brenne dem". I buddhismen er det nemlig viktig å forstå at ingenting varer evig og derfor er det normalt å gjøre lignende ting som dette. Først var det nesten litt trist, men etterpå føltes det faktisk veldig deilig. 

   

♥ Hva ville du følt? 

- Mathilde - 

DETTE MOTIVERER MEG

 • 07.01.2016 kl. 22:28

//skrevet i samarbeid med rabble

Det nye året er i gang og mange har allerede forventnigene klare. For noen er nyttårsforsettene allerede brutt, mens andre lever i håp om å klare å oppfylle sine. Jeg har aldri hatt et eneste nyttårsforsett, men håper fortsatt å leve opp til mine forventninger av meg selv. Mange finner inspirasjon og motivasjon i nyttårsforsetter mens jeg finner det andre steder. 

Reise

Jeg får alltid mye motivasjon når jeg vet at jeg skal reise en fin plass i fremtiden. Jeg teller ned dager, pakker tidlig og jobber med det som skal gjøres før avreise. Det er alltid kjekt å vente på noe gøy og så klart enda kjekkere når reisedagen endelig er der. Det siste året har jeg vært mye på reise. Jeg har besøkt Japan, Spania og Brasil. Og noe som er helt vesentlig for at en reise skal være vellykket er et godt hotell. Hotels.com har et enormt stort utvalg, og ved å benytte seg av rabble kan man alltid ha kontroll på de beste tilbudene!

   

 

Trening

Alltid når jeg får noe nytt treningsutstyr eller nye treningsklær i hus øker lysten min til å trene. Som jeg skrev i et tidligere innlegg "gavene må testes" og slik er det med alt nytt. Jeg må komme i gang å prøve det ut så fort jeg får sjansen.  Hos sportamore har de alltid mye spennende og nå som nyttårsalget er i gang er det mye en kan få for en litt billigere penge.  

        

     

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER

Unne meg noe godt

Humøret og selvtiliten er alltid på top når jeg kan føle meg fin i noen nye klær eller innrede rommet med en ny og fin detalj. Jeg shopper ikke veldig ofte, men når jeg slår meg løs får jeg alltid en langvarig godfølelse. Og hva er vel ikke bedre enn å starte nyåret glad og fornøyd?! På nelly finner jeg alltid mye fint og nå som salget står på for fullt er det ikke grenser for hvor mye fint man kan få i hus billigere enn før. 

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER

♥ Hva gjør at du får inspirasjon og/eller motivasjon?

- Mathilde - 

 

JEG GRUET MEG TIL Å KOMME TILBKAE TIL SKOLEHVERDAGEN

 • 06.01.2016 kl. 16:45

Slik som dette har jeg tenkt en stund nå. Jeg gruer meg til skolen, og det har ingenting med medelevene eller lærerne mine å gjøre, men med alle forventningene. Alle forventer noe av deg og spesielt på skolen merker jeg presset. Jeg vet at jeg ikke er alene om dette og har i lang tid følt at jeg må leve opp til alt for mange krav, men det har aldri vært så ille som det er nå. 

Jeg regner med alle kjenner til følelsen etter en ferie av at man gjerne skulle hatt ferie lenger, men likevel blir det litt greit å komme tilbake til hverdagen også. Det blir greit å komme tilbake til rutinene og treffe de folkene man vanligvis tilbringer hverdager med. Slik har jeg alltid hatt det, frem til nå. Nå er ikke følelsen av at det er greit å komme tilbake til hverdagen der lenger fordi jeg er redd. Jeg er redd for hvordan dette halvåret kommer til å gå og redd for hvor hardt jeg kommer til å kjøre meg selv. Jeg har gått på veggen opp til flere ganger før, og tviler ikke på at jeg kan komme i skade for å gjøre det igjen. 

Å overarbeide meg selv har lenge vært et problem. Jeg vil ikke skuffe noen og i alle fall ikke meg selv. Jeg har aldri vært skoleflink. Jeg lærer seint og glemmer fort. Likevel får jeg stort sett nokså gode karakterer, ja det vil si i alle fall før. Jeg orker ikke lenger å slite meg ut på den måten jeg har gjort i mage år nå. Jeg har mistet helt motet og klarer ikke lenger å få en rutinert skolehverdag. Jeg orker rett og slett ikke mer, men hva skal jeg gjøre? Jeg kan ikke gi opp nå. Jeg har jo bare et halvt år igjen! 

Jeg vet jeg ikke er den eneste som sliter med dette og er klar over at mange mener jeg ikke har det noe verre enn dem selv. Det kan så være, men hvis det er tilfelle er det noe som er alvorlig galt med det skolesystemet og samfunnet vi har i Norge i dag. Det blir forventet så utrolig mye fra ungdom både på skolen og sosialt. Jeg har følt på presset lenge, men har ikke turt å si noe fordi jeg er redd folk kommer til å mene at de har det like ille som meg og at jeg dermed ikke har noe å klage over, men ingen kan vite hvor vondt jeg har det inni meg. Jeg har det ikke bra for tiden, og på det kan ingen si imot meg. 

 

- Mathilde - 

NY HEADER!

 • 04.01.2016 kl. 22:47

I en stund nå har jeg tenkt på å få meg en ny header og nå er den endelig ferdig. Jeg er kanskje ikke superfornøyd, så om noen har noen forslag til hvordan den kan bli bedre tar jeg i mot det med takk. Likevel ville jeg laste den opp slik at jeg fikk frisket opp litt her inne på bloggen. Om litt tenker jeg å komme med et nytt profilbildet også som passer til headeren og vinterværet. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

 

EN HERLIG START PÅ DAGEN

 • 03.01.2016 kl. 16:14

Nå skal det sies at det er en stund siden jeg begynte dagen, men jeg har ikke fått blogget før nå. Jeg har sittet i flere timer hos Rebecca og jobbet med en fremføring vi skal ha i morgen, men nå er vi endelig i mål. Siden jeg visste jeg hadde en travel dag foran meg var det veldig deilig å begynne dagen med havregrøt, te et godt magasin og senere en tv-serie sammen med mamma. ♥ Hvordan startet du dagen?

- Mathilde - 

WÆÆ, NÅ FÅR DERE HØRE MEG SYNGE!

 • 02.01.2016 kl. 19:54

Nå er videoen som jeg lovet dere her! Det har tatt lang tid og mye tenkning fra min side før jeg klarte å bli enig med meg selv om å laste den opp. Jeg har aldri delt noe jeg har sunget før og synes egentlig det er litt skummelt. Men etter mange spørsmål om jeg kan dele en video der jeg synger og mye god respons da jeg spurte om dere ville jeg skulle legge ut denne videoen, har jeg faktisk gjort det! 

Nå håper jeg dere liker det dere hører. Kommenter gjerne så vet jeg om dette er noe jeg kan gjør igjen. Hvis du liker det er det bare å dele videre. Og forresten, for et startbilde, eller hva?! HAHA. 

♥ Er du glad i å synge?
- Mathilde - 
 Følg meg gjerne på Facebook og Instagram.

MINE 5 MEST LESTE INNLEGG I DESEMBER

 • 02.01.2016 kl. 12:44

It has to sparkle

I mitt femte mest leste innlegg fra desember skriver jeg om julekonserten klassen vår arrangerte og siden det var en julekonsert måtte vi skinne! 

Bildene fra konserten

Her skriver jeg om en annen julekonsert vi hadde. Denne var hele skolen med på. Bildet er tatt fra en film hvor jeg synger Ave Maria. 

Kom i form til jul

I dette innlegget skriver jeg om treningskalenderen jeg var med på. Jeg synes det var en super idé og ville gjerne dele det med dere. 

Morgentrim + mitt beste juletips

Her blogget jeg om mine prioriteringer i den stressende juletiden og ga dere mitt beste juletips, som forsåvidt gjelder hele året! 

Gavene må testesI mitt mest leste innlegg fra desember skrev jeg om hva jeg bruker 1. juledag til, nemlig å teste gavene! Jeg regner med det er flere som kjenner seg igjen her, hihi.

♥ Hva synes dere om innleggene?

- Mathilde -  

EMPTY YOURSELF AND LET THE UNIVERSE FILL YOU

 • 01.01.2016 kl. 21:00

Passet det ikke veldig godt at dette var ordene som prydet teen til mamma i dag. Hun kom til meg å sa: se, passet ikke dette godt. I dag er jo absolutt dagen for å "empty yourself", eller hva? I dag starter et nytt år og vi har muligheten til å gå tilbake til start og begynne på nytt. Ja altså, gjort er gjort, men det er fortsatt deilig å kunne starte på et nytt år der ingenting er satt. 

- Mathilde - 

GODT NYTTÅR

 • 01.01.2016 kl. 13:46

Heia!

Håper alle hadde en fantastisk feiring i går og i natt! Jeg hadde det i alle fall veldig fint med venner og familie. Jeg startet kvelden hjemme med god mat samen med familien og noen venner av oss som vi alltid feirer sammen med. Etter middagen forflyttet jeg meg og feiret resten av kvelden med noen venner. Vi hadde det veldig kjekt sammen. Rakettene var fantastiske og det absolutte høydepunktet. Jeg var ganske seint i seng og har dermed ikke vært våken særlig lenge, men etter at jeg har fått spist litt mat håper jeg på å få utnyttet denne dagen bra slik at jeg får en fin start på det nye året. Med dette ønsker jeg dere alle et godt nyttår ♥

Da jeg skulle vaske baderomsgulvet var de nye høye hælene de eneste skoene jeg kunne finne som ikke har vært brukt ute. Derfor ble disse mine vaskesko, haha. Tradisjonen tro bygger vi alltid bilbane på nyttårsaften. Det spiller ingen rolle hvor gamle vi er blitt. 

  

   

   

SAMSUNG CSC

  

♥ Hadde du en fin feiring i går?

- Mathilde - 

#nyttår #raketter #fest #feiring #2016

  Følg meg gjerne på Facebook og Instagram

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no