hits

LEILIGHETEN VÅR I LONDON

 • 09.10.2018 kl. 11:21

Skal ikke klage på denne leiligheten. Flott beliggenhet, stilren og fin. Jeg skulle egentlig vise dere bildene i går, men det skulle bli vanskelig å laste opp alle bildene, men etter masse om og men har jeg nå fått det til. Så her har dere leiligheten vi bor i denne uken. Mitt rom er det som er avbildet til slutt. Sier ikke nei til egent bad! Men nå må vi få startet dagen her. Vi tenkte oss på kafé for å få oss litt frokost som nå nesten må kalles lunsj. Bilder fra gårsdagen kommer senere. Håper alle får en herlig tirsdag! 

- Mathilde - 

NY DEKOR TIL SOVEROMMET

 • 17.09.2018 kl. 19:55

Etter mye om og men har jeg endelig fått opp bildene på veggen, og det ble jo så fint! Er så deilig å få opp litt bilder. Jeg har en del dilldall på veggene fra før, men det gjorde seg med litt bilder synes jeg. Jeg er litt usikker på om svart ramme var det beste eller om jeg skulle ha skiftet til noen hvite jeg har liggende. Tanker?

Bildene er kjøpt fra Desenio, hvor de altså har så mye fint! Jeg lagret sikkert halvparten av utvalget i favoritter før jeg klarte å bestemme meg for disse to. Jeg har gått for grønt, blått og grått på rommet og var litt i tvil om hvilken farge jeg skulle gå for på bildene, men etter jeg fant bildet av skilpadden måtte jeg bare gå for grønt. 

Skuffelsen kom da de kom i posten og hadde fått en stygg brett ved frakt. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre, men de hadde faktisk ankommet med skade, så selv om det ikke var den største skaden hadde jeg ikke ville ha hengt de opp på veggen som de var. Jeg endte med å sende dem en klage og uten noen problemer sendte de meg et par nye + en bonus. Snakk om kundeservice! 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde -

DETALJER FRA DET NYE ROMMET

 • 22.07.2018 kl. 17:48

Fridagen min har foreløpig gått med til en ting: få rommet i stand. Noen synes kanskje dette er kjedelig, men jeg har storkost meg! Jeg hadde egentlig planer om å legge meg ut i parken en stund, men da jeg først var i gang klarte jeg ikke stoppe og nå er det blitt så koselig. Mens jeg har holdt på har jeg hatt på friends i bakgrunnen (slik jeg alltid har når jeg er alene) og har snart sett en hel sesong. Sier en del om hvor lenge jeg har holdt på. Spist har jeg heller ikke gjort så det er virkelig på tide å smelle i hop litt middag. 

Det er fortsatt en del småting som gjenstår, men rommet begynner virkelig å ta form. Jeg håper og tror jeg kommer til å trives i dette rommet og gleder meg til å fortsette utpakkingen og dekoreringen. Men det for bli en annen dag. Nå er det på tide med mat, en serie eller kanskje en film og så skal jeg gjøre meg klar til å gå ut med noen venner. Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag ♥

- Mathilde -

DET BESTE MED Å FLYTTE

 • 16.07.2018 kl. 11:46

Nå er det gjort. Vi har levert nøklene til den gamle leiligheten og flyttet alt over til den nye. Jeg vet det har vært veldig mye flytteprat her den siste tiden og nå kan jeg snart gå over til å ha fokus på noe annet - innflytning! Haha, neida. Men det blir sikkert nevnt noen ganger det også. Som i dette innlegget. 

Å flytte er veldig stressende og tidskrevende, men nå som vi har kommet så langt i prosessen kommer den kjekke delen. Jeg gleder meg vilt til å innrede det nye rommet mitt! Jeg har allerede lagd store planer og håper alt blir som jeg ser for meg. Jeg gleder meg til å se hvordan rommet sakte men sikkert går over fra et hvitt lerret til et rom som gjenspeiler min personlighet. Jeg håper jeg klarer å skape et rom hvor jeg kan føle meg vel. Et sted jeg kan gå for å slappe av og kose meg. Dette er så spennende!

- Mathilde -

LITT INTERIØR PÅ EN SØNDAG

 • 25.03.2018 kl. 15:20

Litt kipt er det å måtte bruke tiden i påskeferien til å jobbe med eksamen, men det kunne vært verre. Det kunne vært en døll og kjedelig eksamen, men dette er jo faktisk gøy. Emnet heter våtrom og sanitære rom og handler i bunn og grunn om kjøkken og bad. Forrige uke var vi på FagFlis og HTH for opplæring, inspirasjon og for å få med prøver til materialcollage. Det var utrolig gøy og lærerikt og jeg har nå så og si bestemt meg for hvordan jeg vil ha det. Likevel er det mye som gjenstår... Derfor blir det jobbing i påsken også. Jeg har nå gått inn i eksamensmodus, så får jeg gå inn i feriemodus litt utover uka. 

På bildet over ser dere flisene jeg har valgt og noen fargeprøver, og dette er hva jeg skal bruke dem på:

 Fliser i heksagon format  - disse vil jeg bruke i dusjen. Jeg vil bruke de tre fargene om hverandre på gulvet og oppover den ene veggen. 

 Grå firkantet flis (perle) - jeg tenkte jeg å bruke denne både på gulvet og veggene på resten av badet. Muligens 60X60

 Smal hvit høyglans - denne vil jeg bruke som backsplash på kjøkkenet. 

 Fargeprøvene - disse er foreløpig til inspirasjon for kjøkkenet. Jeg har ikke bestemt meg helt for farge enda. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde -

#Interiør #søndag #påske #påskeferie #ferie #eksamen #eksamensjobbing

NYTT TIL STUEN - MAKE IT YOURSELF

 • 30.01.2018 kl. 12:47

Den beste måten å få interiøret slik man vil er ved å fikse det selv! 

Jeg er veldig glad i både håndarbeid og interiør og har nå kombinert disse hobbyene. Ja, du gjettet riktig, jeg har sydd nye putetrekk! Dette har vært planen så alt for lenge, og stoffet har ligget i skuffen siden før jul. Litt treg er jeg med å komme i gang, mest pga. frykten for at det skulle gå galt, men når jeg først er i gang går det unna. Som sagt hadde jeg mye tid til overs i helgen og nå vet dere hva jeg brukte den på. 

Jeg er et putemenneske... Jeg eier alt for mange puter og selv om jeg har plassert fire i sofaen er det fortsatt nok igjen til å fylle senga. Kjæresten så litt paff ut da jeg fortalte hvor alle putene skulle gå. Uff, stakkaren visste ikke at han sa ja til å bo sammen med et putemenneske. Men helt ærlig er det mange som undervurderer puter assa. Jeg kunne nok skrevet et par tusen ord (ren overdrivelse) om akkurat hvorfor jeg mener puter er så viktig, men det skal jeg spare dere for. 

Men som jeg begynte innlegget er den beste måten å gjøre det selv. Kun da får man det akkurat som man selv vil, OG man sparer penger! Jeg har kjøpt stoffene på Stoff og Stil og tar meg snart en ny tur for å planlegge dette puteeventyret videre. Jeg vet ikke hvordan det er normalt å sy puter, men jeg har i alle fall funnet min egen "oppskrift" og skulle noen være interessert i å vite hvordan jeg lager dem skriver jeg gjerne et mer detaljert innlegg. 

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Sy #Håndarbeid #Puter #DIY #Interiør #Innredning 

DETTE ER INTERIØRTRENDENE FOR 2018

 • 21.01.2018 kl. 18:45

Ettersom jeg studerer interiørarkitektur tenkte jeg det kunne være greit å sette seg inn hva som er interiørtrendene i år. Eller hva?

Minimalisme

I år går vi bort fra den stramme, litt maskuline minimalismen og retter fokuset mot en mer myk og feminin variant. Det vil være lite bruk av mønster og annet som tar mye oppmerksomhet i et rom. Mønster som derimot vil bli brukt er geometriske former med variasjon i mykhet som er med på å skape liv. 

Fargebruk

Det blir et fargerikt år, likevel er hovedfokuset ro og harmoni. Ulike farger er blitt kåret til årets farge av diverse kommersielle aktører blant annet lilla- og blåtoner. I mange år har det hvite, sterile  og fargeløse vært trenden. Nå beveger vi oss mot en motreaksjon hvor fargene kommer frem i lyset igjen. 

Personlighet

Det mest trendy nå for tiden er personlige interiør. Trender kan være morsomme å følge med på, men det viktigste er å føle seg vel i sitt eget hjem. Bruk de fargene som snakker til deg og kombiner dem som du synes det passer. 

Trendene

 Sikk-sakkmønster

 Tepper

 Tregulv 

 Fargebruk

 Geometriske former

//info fra http://www.ifi.no/trender

- Mathilde - 

STORE INTERIØRPLANER

 • 07.12.2017 kl. 19:10

I dag fikk jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på lenge, og jeg er så spent på hvordan det blir. Etter skoletid satt jeg igjen en stund og fant frem bilder som kan få pryde de alt for bare veggene her hjemme. Jeg synes leiligheten er blitt veldig koselig og fin, men de kritthvite veggene må vi nesten bare få gjort noe med nå før jeg blir sprø!

Jeg føler det er et stort steg å ta når man borer hull i veggen for å få hengt opp bilder og har derfor unngått det. Men etter inspirasjon fra ei venninne kom jeg på en lur idé. Derfor tok jeg turen innom desenio.se  hvor jeg fant flere herligheter. Disse printet jeg ut og skal nå klistre opp på veggen. Jeg tenker at når jeg får sett hvordan det ser ut i rommet blir det lettere å bestemme seg og jeg vil da ta avgjørelsen om hvilke jeg skal bestille. 

En super plan etter min mening, men bare ett problem... Jeg bor jo ikke alene og kan dermed heller ikke ta avgjørelsen alene. Derfor skal jeg nå skynde meg å få hengt alt opp til Harsha kommer hjem også får vi se hvor god idé han synes det er. Så få vi sammen bli enige om hva eventuelt bestiller. Nå krysser jeg bare fingrene for at vi kan komme frem til et fint resultat. 

♥ Hva synes du om ideen og bildene?

- Mathilde -

INTERIØRTIPS FOR SMÅ LEILIGHETER

 • 27.11.2017 kl. 17:42

Jeg er oppvokst i et nokså stort hus selv, men små leiligheter kan være vel så bra om man bare innreder dem rett. Jeg bor nå i en leilighet på 55m2 og synes egentlig det er stort til å være min første leilighet. Likevel kan jeg ikke se å få plass til alt. Først av alt eier jeg alt for mye (obviously), men jeg har alt for vanskelig for å kvitte meg med ting. Derfor tenkte jeg med meg selv at den beste løsningen må være å finne måter å utnytte plassen best mulig samtidig som den gode interiørfølelsen består. Jeg har derfor samlet noen bilder fra pintrest med tips. Mye av dette er også veldig enkelt å lage selv. Er det ikke fantastisk?!

¨

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

INSPIRASJON TIL SOVEROMMET

 • 20.10.2017 kl. 18:35

Pintrest er en side jeg har begynt å bruke veldig mye i det siste. Hver gang jeg trenger litt inspirasjon er det hir jeg går. I det siste har jeg tenkt mye på hvordan jeg vil ha det på soverommet. Foreløpig har vi bare seng, skap og noen puter til pynt, altså veldig kjedelig. Det er et veldig lite rom og det kan fort virke trangt om vi gjør for mye, men litt veggpynt må vi da kunne ha på de hvite kjedelige veggene. Altså har jeg igjen brukt pintrest som inspirasjon og tenkte å vise dere bildene. 

♥ Håper alle får en fin helg!

- Mathilde -

SUKSESS?

 • 30.08.2017 kl. 20:27

Hei dere! Travel dag for meg i dag, men det innebærer flere gode nyheter til dere. Det kommer nok i innlegg senere i uken. 

Noe jeg har tenkt litt på i dag er innlegget jeg skrev i går om tanker rundt det å være interiørarkitekt. Dette innlegget ente opp med å bli ett av mine aller mest leste innlegg. Utrolig gøy forresten både å skrive og å få en slik respons, wii. Men det fikk meg til å tenke at dere gjerne kunne tenke dere flere innlegg som dette. Er det tilfelle?

Jeg skal nå studere bachelor i interiørarkitektur og kommer til å bli bedre og bedre på dette emnet. Dermed kan det gjerne være litt kjekt for andre å lese, eller hva tenker dere? Jeg har sjeldent skrevet om interiør tidligere, i alle fall ikke vinklet innleggene på denne måten, men det var et kjekt innlegg for meg å skrive så jeg skriver gjerne flere om det er ønskelig. Interiør er en av mine store lidenskaper så om dere har lyst til å lese mer av dette blir jeg bare veldig glad! 

Jeg setter pris på tilbakemeldinger, så det er bare å skrike ut om det er noe DU vil lese mer av på bloggen. 

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

DETALJEN SOM LYSER OPP ET HVERT ROM

 • 22.08.2017 kl. 18:35

I dag har jeg hatt en fridag, og dere kan tro jeg har fått gjort mye! Jeg har shinet opp leiligheten, vasket klær, tatt oppvasken, handlet mat for resten av uka og laget veldig god middag. Samtidig har jeg også fått tatt meg tid til en aldri så liten ansiktsmaske. Mye av dette i samarbeid med Harsha så klart, kan jo ikke ta all æren selv. Det er i alle fall veldig deilig å sitte på kjøkkenet, se utover stua og se resultatet av en effektiv dag. 

Men det var jo ikke dette skrytet jeg skulle snakke om, huff. Ettersom det er så mye som gjenstår for å få leiligheten ferdig har vi ikke tatt oss tid til å tenke på de små tingene, som blomster. Blomster og en fin vase kan gjøre så mye med et hjem. Jeg merker hvor glad jeg blir av å titte på stuebordet nå. Riktignok er det bare falske blomster i vasen foreløpig, men de er en god etterlikning og en flott detalj i den eller uferdige stua. 

Både vasen og blomstene er fra nille og kostet bare 270,- til sammen. 

Jeg er veldig glad i blomster, men ergrer meg over to ting: hvor dårlig jeg er til å ta vare på dem, og hvor dyre de er. Derfor tenkte jeg at de falske tulipanene kan være fint å ha til de gangene vi ikke får kjøpt oss ekte blomster.

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

INSPIRASJON GIR MOTIVASJON

 • 16.08.2017 kl. 16:40

 Nå har jeg brukt den siste timen til å kikke meg igjennom idébloggen til IKEA, og her var det mye å finne. Vi har fortsatt mye som gjenstår før leiligheten blir som jeg har sett for meg, men den siste uken har ikke jeg og Harsha hatt fri på samme tid og det har dermed blitt vanskelig å komme videre. Vi har en nokså stor leilighet med mye potensial, men det kan fort også gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvordan en egentlig vil ha det. Derfor var IKEA til stor hjelp og med alle bildene og tipsene fikk jeg nå mer motivasjon til å sette i gang. 

- Mathilde - 

JEG BLIR INTERIØRARKITEKT

 • 18.03.2017 kl. 18:42

Å studere interiørarkitektur har vært planen i mange år nå. Ja, jeg gikk musikk på videregående, og musikk på folkehøgskole nå, men planen har aldri vært å bli musiker. Jeg har nå søkt på studie innenfor interiørarkitektur i Oslo, men er veldig usikker på om jeg kommer til å komme inn. Jeg har ikke mye erfaring, men det er en lidenskapelig hobby. 

Noen har det lett og vet tidlig hva de vil bli. Noen har det til og med så lett at dette yrket gjør det lett å finne jobb. Å være interiørarkitekt vil ikke være det samme som å være lærer eller lege, men jeg vil ha en grad med en tilhørende tittel. Hvor lett det blir å finne jobb i etterkant vet jeg ikke, men dette er hva jeg vil jobbe med. 

♥ Hva tror dere om dette studiet?

- Mathilde - 

DET HADDE VÆRT DRØMMEN

 • 08.03.2017 kl. 15:25

I dette innlegget kommer interiørarkitekten frem i meg. Jeg var inne på weheartit og kom over et bilde som minnet meg på et ønske jeg har hatt lenge. I mange år har jeg fantasert om å ha sitteplass rett under vinduet. Dere vet, et stort vindu med en benk under med mange puter. Det perfekte stedet for avslapning. En skikkelig kosekrok rett og slett. Får jeg muligheten til dette når jeg om noen år finner meg et hus/leilighet ville jeg være lykkelig! 


- We♥it - 

ET FHS-ROM MED PERSONLIGHET

 • 17.02.2017 kl. 18:30

Nå har rommet mitt blitt så koselig at jeg ikke får lyst til å forlate det. Det er blitt veldig personlig med pynt fra forskjellige steder i verden og bilder med gode minner tilknyttet. På døren utenfor rommet henger bilder med blinkskudd fra året så langt. Alle bildene fra toneheimåret skal inn i en bok når jeg er ferdig slik at minnene foreviges. Så langt har jeg fremkalt 100 bilder så det blir en tykk bok. 

De fleste som har vært innom rommet mitt sier at det er veldig meg. Det er lett å se at det er en jentes rom i alle fall. I utgangspunktet er rommene nokså like, men det er mye man kan gjøre for å få et personlig preg. Derfor synes jeg det er veldig spennende å se andres rom her på toneheim. Det kan fortelle mye om folk hvordan de velger å innrede rommet sitt.   

- Mathilde - 

NYE DETALJER PÅ ROMMET

 • 24.10.2016 kl. 19:57

Dette har jeg planlagt å gjøre lenge og nå har jeg klart å fullføre. Jeg fortalte tidligere om sminkekroken jeg lagde hvor jeg trengte et lite speil men måtte kjøpe fire. Nå har jeg også fått bruk for de resterende tre. 

På rommet vårt hadde vi ingen heldekkende speil så hvorfor ikke bruke litt av den ellers nokså kjedelige veggen og speilene som bare lå henslengt. Etter inspirasjon av min romvenninne brukte jeg noen knappenåler som knagg for smykkene mine. Ble det ikke fint? Det er i alle fall veldig praktisk så jeg er veldig fornøyd. 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

PLANTER GJØR EN STOR FORSKJELL

 • 07.09.2016 kl. 21:19


Rart hvordan noen planter kan skape en god atmosfære og et godt miljø i et rom. Hver gang jeg ser på plantene våre må jeg bare smile! Stua vår har blitt så utrolig koselig og mitt lille kontorhjørne (hvis jeg kan kalle det det), åh jeg bare elsker det! 

- Mathilde - 

VI RIVER NED VEGGER

 • 05.05.2016 kl. 16:35

Holde helligdagen hellig? Nei, ikke her i heimen. Vi begynte dagen med å se et oppusningsprogram og det fikk virkelig satt i gang motivasjonen til å gjøre noe her hjemme. Vi har lenge tenkt på å rive ned veggen som skille trappa opp til 2. etasje og trappa videre til loftet og nå er det gjort!

Huset vårt er 100 år gammelt og under krigen var det delt i flere deler slik at mange kunne bo her. Det er nok grunnen til at det har vært en skillevegg i trappeoppgangen. Tidligere har det også vært en dør der, men uten døra har veggen ikke gjort noe nytte for seg. Den har bare gjort trappa mer innestengt og mørk.

 

Rommet mitt vender rett ut mot trappa og jeg skjenner jeg blir så glad av å åpne døren og se hvor lyst og luftig det er blitt. Foreløpig står fortsatt rammen til døren igjen. Denne skal faren min få æren av å fjerne i kveld. Nå er det snart duket for vafler for å feire det flotte resultatet. 


♥ Hva har du brukt fridagen din på så langt?

♥ Liker du oppusningsprosjekter? 

- Mathilde - 

INNRED STUA FOR 300 KRONER

 • 23.04.2016 kl. 10:34

Jeg er utrolig glad i interiør og kan gjerne bruke flere timer på å sjekke hus som er til salgs og interiørmagasiner. Min lørdagsmorgen går ofte med til å lese i avisen, men da ikke om nyheter, men i delen kalt "Bo" om hus til salgs. Jeg skal ikke flytte, og i alle fall ikke til et annet hus i Stavanger. Nei det jeg gjør er å hente inspirasjon. 

Tidligere i dag kom jeg over en artikkel på NRK sine nettsider med overskriften: Innredet stua for under 300 kroner. Det første jeg tenkte var: "her er det inspirasjon å hente". Og det var det, uten tvil. I artikkelen fortelles det om Joakim som ved bruk av brukte gjenstander har klart å innrede stuen sin uten å bruke mer enn 300 kroner. Du kan lese hele artikkelen HER


I artikkelen skrives det også om gjenbrukstradisjonen, som er kommet for å bli. Selv synes jeg det er utrolig spennende å se gammelt bli til nytt i en ny setting og ble med en gang fristet til å sjekke hva som er å få gratis på finn.no for tiden, og det er ikke lite skal jeg si deg. Jeg fant utrolig mye som hadde stort potensiale og selv om jeg ikke trenger noe nå for øyeblikket kommer jeg garantert til å bruke finn.no en del når jeg flytter hjemmefra. 

Her ser du noe av det som er å få gratis på finn.no


Selv skal jeg på loppemarked i dag. Jeg har gått på det samme loppemarkedet mange år på rad nå og slev om jeg ikke kjøper så mye lenger som da jeg var liten er det utrolig kjekt å se. Kanskje blir det noe med meg hjem i dag, ellers får jeg nøye meg med litt kake. 

♥ Hva er dine tanker om gjenbruk?

- Mathilde - 

MITT NYE SKATOLL FØR OG ETTER

 • 21.03.2016 kl. 17:39Tidligere i dag viste jeg dere resultatet av oppusningsprosjektet mitt. Når jeg ser hvordan et oppusningspresjekt er blitt liker jeg også å se hvordan det var før det ble pusset opp, så nå får dere bilder av prossessen. Det første bildet viser hvordan skatolle var før jeg gjorde ingrep på det. Jeg hadde allerede byttet ut knotten, men ikke begynt med nedslipningen som dere kan se jeg gjør på et annet bilde. 

Det er egentlig litt falut. Flaut at jeg har brukt så lang tid på å ferdistille dette skatollet. Ja, og for de som ikke vet hva et skatoll er kan dere se det på bildene over. Det er en blanding av et skrivebord og en komode. Veldig praktisk, og nå er den også blitt veldig fin. Men jeg har altså brukt evigheter på å male den. Det brude ikke ta så lang tid, men da jeg begynte å male var det utrolig kaldt å stå i kjelleren og det gjorde at jeg mistet helt lysten på å male. Etterhvert fikk jeg flyttet opp til loftet, og da gikk det mye fortere med en gang. 

Nå er jeg veldig fornøyd og stolt over å ha klart det på egenthånd. Selv synes jeg det ser mye finere ut nå enn det det gjorde, men så har jeg heller aldri vært fan av den brunfargen. 

Vil dere se mer bilder av det ferdige skatollet kan dere se det forrige innlegget HER

♥ Hva synes du om oppusningsprosjekter? 

- Mathilde - 

Follow

MY NEW BLOGSPOT

 • 21.03.2016 kl. 13:45
Nå er endelig den nye bloggplassen min klar! Skatollet har jeg hatt lenge, men tidligere har det vært brunt og sett veldig slitt ut. Nå har det fått nytt liv og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fargen ble nøyaktig som jeg hadde håpet på. Jeg har en svakhet for duse pasellfarger og jeg synes den grønne fargen virkelig gjorde seg på rommet mitt. 

Jeg elsker å fornye gamle møbler og tenker alltid på hvordan et møbel eller en pyntegjenstand kan bli med en annen farge, nye håndtak også videre. Jeg visste da jeg fikk dette skatollet at det kom til å bli utmerket når jeg skiftet ut knotten og malte det om. Selv pusset jeg opp rommet mitt så og si på egenhånd i en alder av 16 og jeg er fortsatt utrolig fornøyd med resultatet. 

♥ Hva synes du om skatollet mitt?

- Mathilde - 

Follow

PROSJEKT STUE

 • 27.11.2015 kl. 17:46

Nå har vi drevet å jobbet med stuen en stund og for noen dager siden fikk vi de nye hyllene på plass. I går kveld ble jeg ferdig med å innrede dem, og det ser sååå mye bedre ut nå! Nå er jeg er i full gang med å ordne til bursdagsfeiring her hjemme. Ja jeg hadde bursdag for en og en halv måned siden, men jeg er alltid litt sent ute når det gjelder sånt. Sånn er det å ha bursdag i en ferie, da er det ikke like enkelt å feire på selve dagen eller helgen etter.

 

♥ Hva synes dere om hyllen?

- Mathilde -

INSPIRATION - INTERIOR

 • 21.11.2015 kl. 20:10

Jeg har i lengre tid vær veldig interessert i interiør. Jeg har tenkt tanken om å utdanne meg interiørkonsulent eller interiørdesigner mange ganger. Noen av favorittprogrammene mine på TV er nettopp programmer hvor interiør er i fokus. I dag tidlig så jeg på programmet "Drømmedesign" og ble derfor igjen veldig interessert i å finne inspirerende interiørbilder. Det er ikke første gang jeg legger ut herlige bilder av interiør som jeg har drømt meg bort i, hihi. Håper dette kan inspirere dere også. Så ønsker jeg dere en super helg videre ♥

- Weheartit - 

#interior #interiør #inspo #inspirasjon #helg #drømmedesign 

- Mathilde - 

GJØR DERE KLAR FOR VIDEO

 • 17.06.2015 kl. 10:10

Nå er jeg akkurat ferdig med å filme min første videoblogg! Håper dere gleder dere til å se den. Jeg kan ikke her og nå fortelle dere når denne videoen kommer ut, jeg vet nemlig ikke hvor fort jeg klarer å redigere den. Jeg er ikke vant med å redigere filmer, og det kan dermed ta litt tid. Jaja, den kommer en gang i hvert fall. Jeg kjenner jeg grugleder meg, haha. Ikke helt vant med å sitte foran et kamera kan du si. 

Dere må gjerne følge meg på you tube, instagram og bloglovin. 

NÅ ER VI SULTNE

 • 16.06.2015 kl. 20:29

Nå har jeg og mamma hatt skikkelig mor-dattertid med salatlaging. Litt sen middag i dag i og med at jeg har vært på konserter helt frem til 7-8 tiden. Så nå har vi koset oss med oppskjæring av grønnsaker og eksperimentering av dressing. Det er så fascinerende med boblene! Nå som salaten er klar har vi tenkt å sette oss foran TV-en å finne noe kjekt å se på. Mest sannsynlig blir det noe krim siden det som oftest er hva vi ser sammen. 

Det ble litt oppstykket med blogginnlegg, men jeg har ikke vært spesielt mye hjemme i lengre perioder i dag. I morgen skal jeg også se på eksamenskonserter. Etterpå skal jeg sitte barnevakt, så jeg får vel prøve å lure inn et innlegg til dere når jeg får tid. Ha en fortsatt fin kveld!

INSPIRATION - BEDROOM

 • 15.06.2015 kl. 11:11

Jeg har alltid vært veldig opptatt av interiør og elsker å lese interiørblader. Jeg vurderer å få en større seng på rommet, og derfor har jeg latt fantasien strømme mens jeg lette frem inspirerende bilder av soverom. Slik jeg ser det er soverommet det viktigste rommet i et hus. Det er hvor man kan koble helt fra og slappe av. Det er rommet man kan være alene og ikke bli forstyrret. Derfor er det også viktig at soverommet er et rom man trives i. 


//weheartit

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no