hits

LITT VÅRINSPIRASJON MENS VI VENTER...

 • 29.01.2018 kl. 21:55

Som sagt tidligere er jeg veldig klar for vår nå. Det er noe helt speilet med våren, men jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det. Det må være noe med den følelsen av å gå fra mørke til lysere tider. Det føles bra og det gir håp. Vel, i alle fall for min del. Januar er snart forbi, men vi må vel kanskje igjennom februar og noe til før vi kan se noen vårtegn. Jeg er i alle fall veldig innstilt på vår nå og tok meg dermed turen innom pintrest for å skaffe litt inspirasjon og nå kan jeg nesten ikke vente! 

♥ Er du klar for vår?

- Mathilde - 

ON MY WISHLIST

 • 03.10.2017 kl. 17:19

//Inneholder affiliateslenker

I dag er det faktisk under en uke til jeg har bursdag og i den anledning har jeg satt sammen en liten ønskeliste. Nå har jeg sittet og siklet over tastaturet i lang tid. Det er så mye fint der ute og som fattig student er det år og dag siden jeg har unnet meg noe uten å tenke på budsjett og nødvendighet. Mye av det som står på ønskelisten i år er ting jeg har bruk for, men hvert år klarer jeg også å fylle den med fristelser som strengt tatt ikke er nødvendige. Men er det ikke det bursdager er til for?

KAMERAOBJEKTIV// KAMERA// SENGETEPPE// METALLGITTER// KAMERALYS// STIFTEPISTOL// KORTE STØVLER

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

#wishlist #ønskeliste #bursdagsønsker #kamerautstyr 

FÅ EN FIN SKOLESTART MED EBAY

 • 24.08.2017 kl. 20:51

Det er vel ikke bare meg som synes det er mye kjekkere å ta notater i fine bøker med søte penner? Jeg har i alle fall i år bare tenkt å kjøpe inn notatbøker som gir meg motivasjon til å skrive. Jeg har allerede kjøpt en del, det finnes mange fine på søstrene grene og clas ohlson, men jeg trenger flere. Derfor tok jeg meg en titt på ebay, og der var det jo mye både fint og billig. 

1 - HER // 2 - HER // 3 - HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7 - HER // 8 - HER // 9 - HER

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

#skolestart #ebay #cute #inspo #books #pens 

HØST I LUFTEN

 • 05.10.2016 kl. 19:16

Lenge lurte jeg på hvor høsten ble av. Langt ut i september var det sommervær og jeg fikk faktisk brukt flere av sommerkjolene jeg trodde jeg hadde tatt med forgjeves. Det ble gradvis kaldere, men for noen dager siden våknet vi til frost på bakken og plutselig føltes det som vi var hoppet rett til vinteren. I dag har det vært en grad her og store deler av løvet på trærne har falt ned. Selv om jeg ikke liker at det er blitt så kaldt er det utrolig fint med synet av høst. 

- Mathilde - 

LATEST INSPIRATION

 • 24.05.2016 kl. 23:06


♥ HÅRFRISYRER ♥ FINVÆR ♥ INTERIØR

Dette er de punktene som har inspirert meg mest i det siste, derfor bestemte jeg meg for å lage en liten collage til dere. Kanskje lar dere dere inspirere. 

♥ Hva har inspirert deg i det siste?

- Mathilde - 

TENK AT SNØEN KOM

 • 14.01.2016 kl. 17:03

De siste dagene har det faktisk snødd her i Stavanger, og hvis du kjenner til Stavanger vet du at dette er et sjeldent syn. Jeg er egentlig ikke veldig glad i snø, men å se ut på det er utrolig koselig og spesielt mens det snør. I går snødde det nesten hele skoledagen og i dag våknet jeg til enda en ny ladning med snø. Selv om jeg forbinder snø med mye jeg ikke liker, som feks. kulde, vil jeg heller i dette innlegget rett fokuset mot det som er positivt. Derfor har jeg funnet frem flere bilder som viser hvor fantastiske landskap og bilder man kan få med snø som virkemiddel. - We♥it - 

♥ Hva synes du om snø?

♥ Er det snø der du bor? 

- Mathilde - 

 

EMPTY YOURSELF AND LET THE UNIVERSE FILL YOU

 • 01.01.2016 kl. 21:00

Passet det ikke veldig godt at dette var ordene som prydet teen til mamma i dag. Hun kom til meg å sa: se, passet ikke dette godt. I dag er jo absolutt dagen for å "empty yourself", eller hva? I dag starter et nytt år og vi har muligheten til å gå tilbake til start og begynne på nytt. Ja altså, gjort er gjort, men det er fortsatt deilig å kunne starte på et nytt år der ingenting er satt. 

- Mathilde - 

HALVVEIS TIL JUL - JULEINSPIRASJON

 • 12.12.2015 kl. 11:17

Jeg sier det igjen: tiden går så fort! Det er 12. desember og dermed er vi halvveis inn i desember mot jul. Jeg har enda ikke blogget en juleinspirasjon, men i dag kommer det. Jeg ble så utrolig glad når jeg lagde den. Så mange flotte bilder som virkelig får julestemningen i gang. Mens jeg skriver sitter jeg og hører på julemusikk og senere i dag skal jeg kjøpe julegaver og ha et lite juleverksted. I morgen er det duket for julebakst og på mandag er det julekonsert. Kan det bli bedre?


- Weheartit -

♥ Hva synes du om inspirasjonen?

♥ Er du kommet i julestemning?

- Mathilde -

#jul #juleinspirasjon #julestemning #inspo #julebakst #julemusikk #julekonsert 

INSPIRASJON - regn

 • 06.11.2015 kl. 21:00

Da er jeg endelig kommet hjem fra dagens musikaløving. Slitsomt, absolutt, men nå ser jeg virkelig fremgang. Jeg har ikke akkurat prioritert bloggen i dag, men så klart må jeg ha en liten oppdatering. Da jeg satt på skolen og hadde pause fikk jeg veldig lyst til å lage en liten inspirasjon med bilder, men jeg visste ikke helt om hva. Men så. Hvorfor ikke bruke regn som et utgangspunkt. Jeg har aldri likt regn. Noen synes det kan være herlig til tider, mens jeg blir skikkelig deppa om det bare såvidt regner. Derfor har jeg tenkt å prøve å snu det negative rundt regn med noe positivt. 

- Weheartit -

Jeg tok meg tid til å finne en hel del flotte bilder av regn, for regn tar seg utrolig godt ut på bilder. Jeg kjente faktisk jeg ble glad av å se på bildene selv om de var av regn, haha.  

♥ Hva synes dere om inspirasjonen?

#regn #inspirasjon #helg #koselig #bilder #weheartit

-Mathilde -

NEW MONTH - NEW INSPIRATION

 • 02.11.2015 kl. 22:19

Vi er allerede kommet til andre dag i november, og det må feires! Når en ny måned er ankommet passer det perfekt med litt ny inspirasjon. Jeg har satt sammen noen bilder som for meg sier høst og november. Jeg er jo ikke spesielt glad i høst og kulde, men det betyr ikke at det ikke blir fine bilder. Det aller beste med høsten er at man kan gå i store deilige gensere!


- Weheartit - 

 

#weheartit #inspirasjon #november #høst #bilder

 

- Mathilde -

BLACK AND WHITE

 • 19.10.2015 kl. 13:58

Jeg har valgt ut noen av bildene jeg har tatt i det siste og redigert dem til svarthvit og mange av dem ble så mye finere. Jeg har alltid likt denne effekten fordi det får frem lyset og kontrastene på en helt annen måte en det gjør på originalbildet. Mange bilder passer best til sterke farger, men en hel del bilder er like fine om ikke finere i svarthvit. Av en eller annen grunn synes jeg bildene blir mye mer inspirerende som svarthvit-bilder. Enten det eller farger i lyse toner. Bildene har jeg tatt på de siste reisene jeg har vært på altså i Spania og Japan. ♥ Hva synes du om svarthvit bilder?

♥ Likte du bildene?

SUNDAY INSPIRATION

 • 18.10.2015 kl. 13:42

Søndag dere! Bruk dagen godt. Det skal i alle fall jeg gjøre. Her er en liten inspirasjon til denne flotte søndagen.

INSPIRATION - LIVINGROOM

 • 19.09.2015 kl. 15:35

For tiden forsøker vi å fikse litt på stuearealet og jeg har derfor sittet å drømt meg bort i bilder. Jeg er veldig opptatt av interiør og synes slikt er kjempekjekt. Jeg begynte med å skikke på skjenker, som er det vi for øyeblikket har tenkt å fokusere på, men så sporet jeg visst litt av, haha. Er det ikke typisk. Det var alt for mye fint! Jaja, det har vært noen inspirerende minutter, men nå er det på tide å komme seg "back on track". ♥ Hva synes dere om bildene?

♥ Er du interessert i interiør?

Ha en fortsatt fin helg!

#Inspirasjon #Inspiration #Stue #Livingroom #Helg

INSPIRATION - AUTUMN

 • 26.08.2015 kl. 22:39- weheartit

MORNING GLORY

 • 13.08.2015 kl. 10:09


- we heart it

SUMMER INSPIRATION

 • 26.06.2015 kl. 14:56


- weheartit

THURSDAY'S INSPIRATION

 • 18.06.2015 kl. 11:46- Weheartit

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no