hits

JEG HAR KJØPT MEG NYTT KAMERA!

 • 09.09.2018 kl. 19:45

Hvor lenge har jeg vel ikke hatt lyst til å kjøpe meg et nytt kamera, og nå har jeg gjort det! Jeg er veldig glad i det kameraet jeg har nå og har ingen planer om å selge det eller glemme det bort, men det er enkelte ting som vil være lettere med det nye. Eksempelvis er det mye lettere å ta med seg i farta. Jeg har en tendes til å ville ta med meg kamera overalt, også bare på en liten cafétur og det er litt tungvint med speilrefleksen. Dette nye kameraet er også mye bedre å filme med, så det skal bli spennende å teste ut. 

Jeg har har hatt lyst på dette kameraet, Canon G7X, en god stund nå, og er så fornøyd med at jeg endelig fant et til salgs. Det er ikke lett å få tak i her i Norge. Jeg har hatt det lagret som søk på finn en god stund nå, så da det endelig ble lagt ut for salg måtte jeg bare slå til! Dette er den nyere utgaven G7X mark ii, er det ikke bare herlig? Nå er jeg veldig klar for å lære meg alt om dette kameraet og komme i gang. Er så gira at dere aner ikke! 

Andre som har hørt om dette kameraet og har tips å komme med? Jeg tar gjerne imot ♥

- Mathilde -

#kamera #innkjøp #glede #G7X #canon

HOLD ORDEN I SAKENE

 • 16.03.2018 kl. 18:29

Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å ha det ryddig rundt meg og å ha orden i sakene. Jeg vet ikke, det gjør meg mer rolig på et vis. Så i den anleding bestilte jeg denne herlige almanakken fra personligalmanakk og jeg elsker den! Jeg hadde en i fjor også og var ikke i tvil om at jeg kom til å kjøpe en ny. Jeg liker at man kan velge alt av innmat og utside selv. Det gir almanakken et personlig preg som i alle fall gjør at jeg blir mer inspirert til å bruke den. Tenk det, den er helt unik! Forsiden har jeg satt sammen selv av mine egne bilder og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

Det første jeg gjorde da jeg fikk den var å sette meg ned og begynne å legge inn alle fremtidige planer. Jeg dro frem tusjer i alle mulige farger og pyntet med diverse klistremerker. Jeg hold på i timevis og storkoste meg! Ordensnerd, haha. Så det var ukens innkjøp. God helg!

- Mathilde -

 

NYE INNKJØP!

 • 06.03.2018 kl. 11:31

//Inneholder affiliateslenker

Lysestake - Clas Olson // "Lyspære" - Clas Olson // Kurv - Søstrene grene

Jeg bruker ikke mye penger på klær, men likevel forsvinner pengene og her kan dere se hvorfor... Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er opptatt av interiør ettersom jeg studerer for å bli interiørarkitekt. Altså er det her pengene stort sett forsvinner. Det er viktigere for meg å bo pent enn å kle meg pent for å føle meg vel. Missforstå meg rett, jeg forlater ikke huset i joggebukse og fett hår og tenker: jaja, jeg har det i alle fall fint hjemme. Mote er litt mer viktig for meg enn som så, men jeg bruker heller pengene mine på en litt finere sofa enn en designerveske. 

Lysfat - Nille // Lys - Nille 

Selv om samboeren fikk litt bakoversveis da jeg kom hjem med alt dette  er jeg i alle fall superfornøyd med helgens innkjøp og har allerede storkost meg med levende lys. Når det gjelder "brødbakeren" kommer det mere om denne i et eget innlegg. Mamma har denne og den er bare helt fantastisk! Den er på tilbud nå forresten *blunk*. 

Bread kit - Kitchen 

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Innkjøp #interiør #hus_og_hjem #baking

BESTILLINGEN ER LAGT INN

 • 02.03.2018 kl. 23:51

Endelig er det gjort! Dette har jeg nå tenkt på å få gjort så lenge og det er nesten litt flaut hvor lang tid det har tatt. Men i dag dere fikk jeg lagt inn en bestilling på årets almanakk. Heldigvis kan man bestemme hvilken måned almanakken skal starte, hehe. Jeg har prøvd personligalmanakk ett år tidligere og var superfornøyd, derfor gjentar jeg suksessen denne gangen også. Man har jo så mage muligheter når man kan lagde den fra bunnen selv! 

Grunnen til at det har tatt meg såpas med tid å få ferdigstilt almanakken har vært at jeg ikke har klart å bestemme meg. Når man har helt frie tøyler kan det fort bli veldig vanskelig, og det største problemet mitt var selvfølgelig hvordan jeg ville ha forsiden. Med litt inspirasjon fra andres almanakker fant jeg til slutt frem til en løsning og foreløpig er jeg veldig fornøyd, håper bare jeg er like fornøyd når den om sider er å finne i postkassen. 

Litt morsomt er det hvordan man får mulighet til å se hvordan almanakken kommer til å bli seende ut. Bare se så realistisk den ser ut på bildet! Nå er det bare å vente en uke til den kommer i posten. Må bare avslutte med å si at jeg virkelig kan anbefale personligalmanakk til alle og en hver. Det ligger også inne ferdige maler om man helst vil unngå tiden det tar å designe sin egen forside. Åh, nå er jeg spent altså!

- Mathilde - 

FAVORITTEN FRA IDEAL OF SWEDEN

 • 20.01.2018 kl. 16:36

For en stund tilbake kjøpte jeg et nydelig deksel fra ideal of Sweden. Treg som jeg er har jeg ikke før nå fått fingeren ut og tatt bilder til bloggen, men her er de endelig!

Til den forrige mobilen hadde jeg masse forskjellige deksler som jeg egentlig ikke brukte. De aller fleste hadde jeg kjøpt veldig billig og de ble fort ødelagt. Da jeg fikk meg ny mobil fant jeg ut at det var bedre å bruke litt penger på et deksel som holdt, men som samtidig var fint. Jeg har lenge syntes at ideal of Sweden har utrolig søte motiver på fine deksler og da de hadde salg slo jeg rett og slett til. Jeg brukte evigheter på å bestemme meg for hvilket jeg ville ha og måtte til og med rådføre meg med flere venninner. Nå er jeg heldigvis superfornøyd!

Ettersom de hadde salg på det tidspunktet jeg kjøpte fant jeg ut at jeg skulle slå på stortromma og kjøpe meg en tilhørende clutch veske. Den har kommet godt med ettersom den er praktisk, men samtidig utrolig fin. 

 Hva synes du?

- Mathilde - 

DETTE KJØPTE JEG I SVERIGE

 • 18.01.2018 kl. 19:19

Forrige søndag dro jeg sammen med to venninner på harryhandel til Sverige. Jeg er jo helt håpløs når det gjelder sånt og endte så klart opp med å kjøpe alt for mye. Fryseren er i alle fall full og det blir nok en stund til vi trenger å dra på butikken igjen. Jeg vet ikke nøyaktig hvor mye vi sparte på dette, men det var i alle fall en god del. Ikke nok med at vi har mat for flere uker, men gangen har også blitt innredet og er bare blitt så koselig! 

Til baderommet

Frossenvarer

Annen mat

Godis

Har blitt stor fan av seagrass - kurver i det siste. 

Dette speilet kostet bare 50 kr og venter nå på å bli hengt opp. 

Er ikke dette bare et nydelig teppe?

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

NEW INN: BLOMSTERKJOLE

 • 11.01.2018 kl. 18:20

I dag begynner helgen for min del. De første ukene av semesteret har vi fri på fredager og jeg klager ikke! Planen for dagen var å rydde og vaske leiligheten, noe jeg ikke hadde problemer med å utsette litt. Heldigvis for meg ville Asta heller ikke hjem og starte på pliktene og vi endte opp med å vandre langs Karl Johan en liten stund. Og gjett hvem som endte opp med en ny hverdagskjole til garderoben, jo jeg! 

Jeg har ikke kjøpt nye klær på et halvt år, og selv om det ikke akkurat er slik at jeg trenger en til kjole (skapet er fult nok som det er), synes jeg det er lov å skjemme seg bort litt en gang i blant. De som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å gå i kjole. Kjoler kan brukes både til hverdags og fest og man slepper å tenke på å matche overdel og underdel, i tillegg er det veldig behagelig. What´s not to like?!

♥ Hva synes dere om kjolen?

- Mathilde - 

MIN NYE SKATT

 • 05.11.2017 kl. 16:31

Gud som jeg har klagd over den gamle mobilen min! Det var ikke uten grunn, det må jeg si, men jeg er så glad den tiden er over.

For en måneds tid siden hadde jeg mitt første møte med det som nå er en kjær skatt. Nå har jeg endelig byttet ut min 5 år gamle Iphone 5 og er i besittelse av en splitter ny Iphone 7! (Vurderte enn 8, men konkluderte med at det ikke var nødvendig når forskjellen var så liten.) Det var virkelig på tide med et skifte og jeg føler meg så lettet over å ha en mobil jeg kan stole på at gjør det den skal. I tillegg har jeg gått over fra å ha 16GB til 128GB noe som strengt tatt sikkert er i overkant av hva som er nødvendig, men er det noe som er helt sikkert så er det at 16GB var alt for lite. 

Jeg håper jeg vil ha like mye glede av denne mobilen som jeg hadde av den forrige. 

- Mathilde - 

NEW IN

 • 14.09.2017 kl. 15:25

Innlegget inneholder affiliateslenker

På tirsdag fikk jeg en etterlengtet pakke i posten. Da jeg kjøpte mac-en ville eplehuset ha meg til å kjøpe et etui i tillegg, men ettersom jeg allerede hadde brukt utrolig mye penger på mac-en ville jeg helst unngå utgiftene på 400,- i tillegg. Dette også fordi etuiet var svart og kjedelig. Det jeg hadde til den forrige mac-en var et slikt etui og nå ville jeg gjerne ha noe litt mer dekorativt og fint.  

Jeg søkte litt rundt på nettet og fant mange fine til halvparten av prisen og endte til slutt opp med dette fra miniinthebox. Jeg kunne velge mellom brunt og dette i blått og rødt og bestemte meg for å være litt vågal. Veldig mye av det jeg eier er svart og hvit slik at det passer til alt, så nå følte jeg for å få inn litt mer farger i heimen. Dessuten har dette etuiet elefanter på, som jeg synes er nydelig dekor. 

Det eneste jeg har å sette fineren på er at det er litt stort. Det forrige jeg hadde var en perfect fit, men her sklir mac-en rundt, og det kan da ikke være helt bra. Derfor lurer jeg på om jeg har fått et som passer bedre til en eldre modell. Hm, jaja. Får vel prøve å være litt forsiktig. Det er da fortsatt bedre enn ingenting. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

#new #newin #innkjøp #miniinthebox #etui #mac #fornøyd

NY MAC!

 • 04.09.2017 kl. 18:52

Nå har jeg gjort det! Jeg har snakket sååå lenge om at jeg skal skaffe meg ny mac, og i dag fikk jeg det gjort. Litt blandede følelser er det i og med at jeg er måtte ut med 25 000 og det med studentrabatt, men igjen er det jo veldig spennende og gøy. 

Siden jeg studerer interiørarkitektur og trenger 3D programmer var det bare ett fornuftig valg for meg når det gjaldt hvilken mac jeg skule ha. Jeg har spurt tre forskjellige fagfolk som alle mener det samme: "Du må ha den nye Mac-Book Pro, men du trenger ikke den med mest lagringsplass". Det vil si at den som fungerte fint i fjor og er flere tusen kroner billigere ikke lenger er bra nok i år. Og sånn kommer det vel alltid til å være når det gjelder apple. 

Men men, ikke noe å gjøre med det. Nå har jeg i alle fall en flunkende ny mac! Og jeg har bestemt meg for å se på det som en investering og behandle den med varsomhet slik at jeg kan fortsette å ha den i mange år fremover. 

- Mathilde - 

HVA HAR JEG GJORT?!

 • 31.07.2017 kl. 20:52

Husker dere at jeg fortalte dere hvor flink jeg har vært og bare brukt pengene mine på det høyst nødvendige? Vel den tid er visst nok over, hehe. I dag var jeg igjen innom primark og denne gangen gikk jeg ut derifra med to fulle poser! Heldigvis kan jeg skylle på at den ene inneholdt gaver og nødvendigheter, men den andre, not so much. Men jeg føler fortsatt jeg har klart å holde meg til ting jeg faktisk kommer til å bruke en del, så det har ikke vært bortkastede penger. Nå lurer jeg bare på hvor mye kofferten vil veie, hehe. 

- Mathilde - 

JEG HAR VÆRT SÅ FLINK - INNKJØP FRA ENGLAND

 • 27.07.2017 kl. 19:31

Når man er i England, og alt er så billig som det er, må man jo bare shoppe litt!

Jeg har vært utrolig flink denne sommeren, og har ikke vært på shopping i det hele tatt. Jeg har ikke følt at jeg har rå til sånt når jeg har så mye jeg må fikse til leiligheten, men nå skeier jeg litt ut. Likevel synes jeg at jeg har vært veldig flink. Helt frem til i dag har jeg klart å bare kjøpe nødvendige ting, og jeg var så stolt. Det har vært mye som har fristet, men jeg ville først og fremst utnytte at det er billig her og kjøpe det jeg virkelig trenger. I dag derimot var jeg innom feks. primark, og det kunne jo ikke gå bra. Dermed har jeg i dag klart å bruke noe penger på noe som ikke er fult så nødvendig, men men. Noe må man da få lov til å unne seg, eller hva?

Alltid kjekt å ha - truseinnlegg, tamponger, tannkrem og tannbørster

Forsvinner stadig vekk - Sokker, hårstrikk og fliseklemmer


Til studiet - Perm, limstifter og blyanter

- Mathilde - 

TIL DEN NYE LEILIGHETEN

 • 21.07.2017 kl. 19:08


Det er mye dødtid i jobben som frivillig backstage, så i dag har jeg og Harsha jobbet med å ferdigstille en liste over hva som trengs til den nye leiligheten. Jeg har fokusert på kjøkkenutstyr i førsteomgang, og bare her er det mye vi mangler. Heldigvis har vi også en del fra før, men det blir nok en storhandel når vi har fått flyttet inn. 

På den andre siden kan dere se min, ikke nøyaktige, tegning av leiligheten. 

Men vi er heldige. Moren til Harsha har en del hun ikke trenger som vi kan overta. Dette kommer vi til å spare mye penger på og ettersom vi må bruke penger på møbler også er det veldig bra. Sånn er det å leve det fattige studentlivet. For å være helt ærlig synes jeg det er gøy å starte helt fra scratch og kunne kjøpe alt nytt. (Ja, eller på loppemarked og lignende.) Men det er jo en grense for hvor mye vi har rå til å kjøpe, dermed er det veldig fint å få litt hjelp. 

- Mathilde - 

 

NYESTE INNKJØP

 • 01.02.2017 kl. 21:05


Den siste uken har det gang på gang ligget en liten pakke eller to i postkassen og jeg er like spent på å åpne hver gang. Det skjer vel egentlig hver gang jeg kjøper ting på ebay at det går litt fort og da klarer jeg å glemme hva det er jeg har bestilt, wups. Men det gjør det jo mer spennende også, haha.

Denne gangen gikk det i diverse hairstyle produkter. Jeg har så lyst til å bli flinkere på å ordne hår og sammen med fletteboken min vil de nye innkjøpene være til god hjelp. I tillegg har jeg bestilt blackhead killer, en peel of mask som fjerner hudormer. Nå er jeg spent på å prøve alt dette og se hvordan det fungerer. 

- Mathilde - 

JULEN ER REDDET

 • 22.12.2016 kl. 11:20

Siden jeg kom hjem har jeg bare fått skrevet to innlegg. Jeg blogger ikke like mye om før, det skal sies, men som regel er unnskyldningen at jeg prioriterer folkehøgskolelivet. Nå er unnskyldningen en helt annen, jeg har nemlig ikke kunnet lade mac-en. For en tid tilbake ble laderen min ødelagt og jeg har derfor lånt ladere av de jeg bor med. Nå når jeg har kommet hjem er jeg den eneste som har en slik type lader og da ble det litt problematisk kan dere skjønne. 

Safety first - Tenker i alle fall jeg. Jeg brukte laderen min en stund etter at den begynte å miste festet, men med en gang det luktet svidd da jeg brukte den sluttet jeg. Jeg har såvidt skrudd på mac-en siden jeg kom hjem i frykt for at den skulle være utladet når jeg virkelig trengte den. Jeg bruker mac-en så og si hver dag, så det har vært veldig rart, men nå kan jeg endelig senke skuldrene.

I går fikk jeg kjøpt meg ny! Det ble en tidlig julegave. Grunnen til at jeg har ventet så lenge er at der er urimelig dyrt og den mac-en jeg har er på kollisjonskurs. Jeg vet ikke hvor lang tid det tar før jeg ser meg nødt til å kjøpe ny mac, og da er det veldig kjip å bruke penger på en lader jeg ville fått med en eventuelt ny mac. Men det ble altså ingen annen utvei enn å kjøpe lader. Og da er julen reddet for min del. Avhengig sa du? Vel, ja. 

- Mathilde - 

MIN FØRSTE GLOSSYBOX

 • 06.12.2016 kl. 20:09

I dag hadde jeg en litt dårlig start på dagen. Jeg klarte å velte et glass og søle vann utover gulvet i matsalen. Jeg klarte heldigvis å redde glasset, men du kan tro jeg ble irritert på meg selv. Det er så lett å bli irritert når man nettopp har stått opp. Det dårlige humøret varte helt til jeg fikk hentet glossyboksen i andre time. Det forandret alt. Rart hvordan noe så lite som litt søl og en gave i posten kan ha så mye å si. Resten av dagen har jeg vært skikkelig gira. Det var så mye spennende i boksen og det er så deilig å vite at jeg allerede har betalt for to til!

Nå har jeg bare fått en boks, men jeg er allerede superfornøyd. Man får så utrolig mye for pengene. Og bare det å få en forundringspakke i posten hver måned, jeg mener hvem blir ikke glad av det?


♥ Har du prøvd glossybox?

- Mathilde - 

EN PERSONLIG ALMANAKK

 • 06.10.2016 kl. 18:50

Endelig er den her! For snart to måneder siden vant jeg en almanakk fra personligalmanakk.com på bloggen til Kathrine. Det har tatt meg lang tid å lage den fordi jeg er så lite besluttsom, hehe, men i går lå den i postkassen og ventet på meg. Jeg er så utrolig fornøyd! Den ble nøyaktig slik jeg håpet den kom til å bli. 


Fremsiden har jeg prydet med noen av de mange "inspobildene" jeg har tatt det siste året. Flere av bildene er å kjenne igjen fra header'en min. 

På baksiden har jeg de fire bildene som får frem de beste minnene. 


Nå gleder jeg meg til å ta den i bruk og få skikkelig kontroll på viktige hendelser, avtaler og idéer. 

 

♥ Har du prøvd personlig almanakk?

- Mathilde - 

LagreLagre

BERSERK PÅ PLANTASJEN

 • 06.09.2016 kl. 10:25

På mandag tok jeg og Synnøve oss en tur på plantasjen for å friske litt opp litt i stua. Vi hadde utrolig vanskelig for å bestemme oss, det var jo så mye fint! Det endte med at vi ble gående rundt i 1 1/2 time før vi kunne si oss fornøyde med tre grønne planter. I tillegg kjøpte jeg tre kaktuser til rommet mitt. Jeg er ikke så god til å holde planer i live, men noen kaktuser burde jeg klare, eller hva?


Jeg kjenner jeg blir glad bare av å se på plantene. Rart hvordan litt grønt i karmen kan gjøre en så stor forskjell. Senere vil jeg legge ut flere bilder av hvordan det ble da plantene kom i hus. Håper alle får en fin tirsdag ♥

♥ Hva synes du om grønne planter?

- Mathilde - 

INNKJØPENE FRA PORTUGAL

 • 12.08.2016 kl. 16:04

For noen uker tilbake var jeg i Porto i Portugal. En utrolig fin by med mer shoppingmuligheter enn jeg hadde sett for meg. Tidligere laget jeg et innlegg med en liten sneak peak fra hva jeg kjøpte, men siden jeg dro til Trondheim like etter har jeg ikke fått tid til å ta bilde av alt før nå. Uff, ikke bra Mathilde. Men bedre sent enn aldri, eller hva? 

Playsuit - Pull&Bear, 35 euro// Jakke - Pull&Bear, 25 euro

Veske - Mud, 48 euro// Jakke - Pull&Bear, 40 euro​

Bok - Ale-hop, 5 euro// Tusjer - Ale-hop, to pakker 6 euro // Neglelakk - altmuligbutikk, 2 for 3,5 euro // Naked 2 - taxfree, ca. 380 kr

" Jeg forstår den eksakte betydningen av alle ordene jeg synger"  - Bokas betydning

Hårpynt - Parfois, 1 euro // Ladere - Ale-hop, 3 euro // Bok - 5 euro

Shorts -  Pull&Bear, 20 euro​ // Pysjamasbukse + overdel - 35 euro

♥ Hva synes du om innkjøpene?

- Mathilde - 

 

FLOATING ON A DONUT

 • 03.08.2016 kl. 17:25

Rett før vi reiste på ferie klikket jeg hjem noen litt ting og tang fra ebay. Et av de kjøpene jeg ble mest fornøyd med var denne store baderingen med bilde av en donut. Jeg kunne sikkert ligget å flyte i timevis i denne her. Jeg ble så glad da jeg forsto at jeg hadde klart å kjøpe den i rett størrelse, for det var rett før jeg bestilte den i 60cm og det hadde blitt alt for lite. Den jeg kjøpte er 120cm og er å finne HER.

Nå skal jeg snart av gårde på konsert her i Trondheim med Karpe Diem og Aurora. Jeg gleder meg sånn! Håper alle får en fin kveld♥

- Mathilde - 

 

SNIKTITT - SHOPPING I PORTUGAL

 • 31.07.2016 kl. 18:48

Jeg kjøper aller mest når jeg er ute på reise. Det er så mye mer spennende med butikker vi ikke har i Norge. Senere vil jeg vise alt hva jeg kjøpte, men foreløpig blir det noen bilder som en liten teaser. Håper alle har en fin søndagskveld videre ♥


♥ Har du shoppet mye i utlandet i sommer?

- Mathilde - 

ENDA EN PAKKE I POSTEN

 • 06.07.2016 kl. 07:37

Da sitter vi på flyplassen, snart klar for ombordstigning. Turen går til Oslo hvor vi skal tilbringe to uker på hytta i Oslofjorden for så å dra videre til Portugal hvor vi skal være i Porto i en uke. Dette tilsier en stor og tung bagasje. For å komme oss til hytta må vi gå ned fra Nesodden og da er koffert veldig upraktisk, så store deler av gårsdagen gikk med på å rulle sammen og dytte alle klær og annet nødvendig på reisen ned i en sekk. Som vanlig fikk jeg den tyngste sekken på 16 kg (wupsi).

 

Jeg har bestilt en del på nettet i det siste og ble så glad da pakken fra blivakker kom frem i tide til reisen. Jeg bestilte både bahama mama fra the balm og vippelim fra duo. Vippene har jeg ikke tatt med på reisen, men det blir kjekt å prøve når jeg kommer tilbake. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe solpudderet og nå var det på tilbud til bare 119kr og tilbudet fortsetter! Du kan finne solpudderet HER. Duo vippelim har jeg hørt utrolig mye bra om, men jeg har aldri prøvd det. Kan gjerne skrive hva jeg synes når jeg har prøvd. Vippelimet er å finne HER, det er også på salg nå. 


♥ Har du prøvd noen av disse produktene?

- Mathilde - 

LAST PURCHASE FROM EBAY

 • 04.07.2016 kl. 18:22

Det er noen dager siden jeg fikk den siste pakken i posten og det er bare min lathet som har gjort at jeg ikke har skrevet om dette tidligere. Det virket så slitsomt å skulle finne alt igjen og ta bilde, men det var det jo egentlig ikke. Noen andre som føler det sånn av og til? Det som er bra med at det har tatt meg tid er at jeg har fått testet alle produktene og jeg er superfornøyd med alt! Det beste er at hele kjøpet bare kostet meg i underkant av 300,- Jeg kommer nok til å skrive mer om produktene i løpet av uken, så hvis dere har spørsmål er det bare å stille dem her. 

Mobillinser HER// Passlumme HER// Vipper HER// Makeup Toothbrush HER// Peel off liquid tape HER// Sminkekoster HER

♥ Har du kjøpt noe på ebay i det siste, i såfall hva?

- Mathilde - 

HISTORIEN BAK GÅRSDAGENS INNKJØP

 • 01.05.2016 kl. 20:55

God søndagskveld alle sammen! Som jeg skrev i et tidligere innlegg begynte dagen i dag veldig bra og slik har den også fortsatt, yey! Jeg har virkelig fått slappet av og kost meg samtidig som jeg har fått gjort litt skolearbeid. Jeg har til og med kjøpt meg litt ny sminke som jeg håper vil komme i posten i løpet av uken. Jeg ble litt inspirert av gårsdagens kjøp som jeg har tenkt å fortelle litt mer om i dette innlegget. 

Som jeg skrev i går var jeg på en hyggelig bytur med mamma hvor jeg fikk kjøpt meg en ny foundation og et par birkenstock-sandaler. Jeg hadde ikke egentlig planer om å kjøpe noe, men så ble det da enn sånn, og dumt er det ikke. Det er bare få ganger i året jeg drar til byen for å shoppe og når jeg sier shopping mener jeg at jeg har lagt av penger til å kose meg å kjøpe uten nødvendigvis å trenge det. Gårsdagens kjøp var ikke av den sorten. 

Jeg har lenge tenkt at jeg trenger en ny foundation. Jeg bruker ikke ofte sminke så jeg har bare en foundation og den kjøpte jeg på sommeren, som vil si at den er alt for mørk (oransje egentlig) til den bleke huden jeg har nå. Jeg liker heller ikke bruke for mye penger på sminke og ble dermed overlykkelig når jeg kunne teste huden min for å finne rett nyanse samtidig som jeg kunne få 25%. Da klarte jeg ikke noe annet enn å slå til. For bare 142,- fikk jeg kjøpt meg en foundation som endelig passer min hudtone. Jeg har ikke fått testet den så mye enda, men førsteintrykket er veldig bra. Den er utrolig lett på huden og enkel å påføre.

Airbrush away fra No7 i nyansen calico 

Så over til sandalene. Jeg har en stund tenkt at innesko hadde vært kjekt å ha. Huset jeg bor i er 100 år gammelt i år og dermed ganske gulvkaldt. Å vaske klær i kjelleren prøver jeg alltid å få til å bli en kort prosess, for der er det spesielt kaldt. Nå er det jo faktisk ikke så lenge til jeg flytter ut av dette huset, men jeg kan se for meg at jeg kan få god bruk for sandalene på folkehøyskole også. Jeg vet i alle fall at sandaler er noe jeg har lengtet etter på leirskole og dette blir vel litt det samme på et vis. 


♥ Har du prøvd sminke fra No7 eller sandalene fra birkenstock? 

- Mathilde - 

MY BEAUTIFUL NEW DRESS

 • 03.04.2016 kl. 19:57

Husker dere jeg skrev et innlegg om at jeg trengte en maxikjole. Vel den er i hus og om tre uker skal den også brukes på konsert. Jeg har egenlig hatt den en god stund nå, men det gikk opp for meg at jeg ikke har fått vist den til dere enda. Den er i en nydelig flaskegrønn kjole og jeg er utrolig fornøyd. 

Kjolen er kjøpt i Trondheim usett. En skummel affære, men det gikk jo veldig bra. Jeg har funnet ut at det er få butikker i Stavanger som selger slike kjoler, så da mamma dro til Trondheim kjøpte hun denne til meg. Hun hadde vært med på kjoleprøving tidligere og visste hva jeg likte, og hun fikk rett, jeg likte kjolen. Og gleder meg til å kunne bruke den på konsert. 


Arrangement til konserten finner dere HER

♥ Hva synes dere om kjolen?

- Mathilde - 

NÅ ER JEG KLAR FOR PÅSKEN

 • 23.03.2016 kl. 13:34

I morgen reiser jeg med familien på fjellet, og derfor var det noen småting som måtte ordnes. Da jeg våknet i morges var pappa i full gang med å finne ut om det var noe vi absolutt måtte ha til fjellet.Noe nød var det ikke, men for min del kunne jeg trenge en ulltrøye og en skibukse. 

Jeg har lenge hatt lyst på en av ulltrøyene fra Kari Traa, mønsteret er så fint. Og nå de var på salg! Heldig som jeg var hadde de den jeg liker best i riktig størrelse, og da var det jo ikke vits å nøle. Kjekt å hå at plagg som både er fint og praktisk! 

Bukse fikk vi også tak i. Siden jeg går på ski kanksje en gang i året gikk vi for en bukse som ikke er for tykk og dermed også kan brukes il vanlig turgåing. Dessuten driver vi bare meg langrenn og da er det ikke nødvendig med tykke bukser. 

Håper alle får en finfin påske! 

♥ Hva synes du om ulltrøyene fra Kari Traa? 

- Mathilde - 

Follow

NEW IN FROM NELLY

 • 21.02.2016 kl. 16:24

//inneholder annonselenker

Nå har jeg strevd så lenge med å prøve å få noen gode bilder av de nye kjolene, men det var neimen ikke lett skal jeg si dere. Akkurat når det gjelder sånne ting vil jeg heller ikke gi opp før det i alle fall er nogen lunde greit. Ville helst hatt et bilde i helfigur, men neida. Jaja, dere får slå dere til ro med disse bildene. 

Nå den siste tiden har jeg fått det for meg at jeg skal bli flinkere til å gå med kjoler. Jeg vil bli en av dem som kan gå i kjole til vanlig uten å få spørsmål om hva anledningen er. Derfor har jeg kjøpt meg to nye kjoler som jeg tror er mulig å bruke til ulike anledninger ved hjelp av ulikt stæsj. De var utrolig herlige å gå i, men etter å ha prøvd dem på kjenner jeg at jeg kunne gått ned en størrelse. I alle fall den svarte. Får bare håpe det ikke synes. 


Off Duty Dress - HER

Casual Dress - HER (utsolgt i grå)

- Hva synes du om kjolene? 

- Går du ofte med kjole?

- Mathilde - 

NEW BOOTS

 • 14.02.2016 kl. 12:06

// inneholder annonselinger 

Hei alle fine!

Håper alle har hatt en super helg til nå. Det har i alle fall jeg. I dag står konsert på planen, men før den tid har jeg tenkt å vise dere mine nye sko. De var en julegave fra bestemor som jeg fikk kjøpt for noen uker siden, men pga. problemer med foten har jeg nesten ikke fått gått med de. 

Skoene er fra Dr. martens og til nå er jeg veldig fornøyd. De er lette å få av og på og gode å gå i. I tillegg tåler de Stavangervær. Siden de ikke er foret er det mulig å bruke dem på vinterstid med ullsokker eller liknende, men også når temperaturen er litt varmere.

Jeg kjøpte mine på Lille Vinkel Sko HER, men skoene er også å finne HER


- Tar du bilde av ansiktet mitt nå?

♥ Hva synes du om skoene?

- Mathilde - 

#sko #innkjøp #boots #fornøyd #helg 

 

NEW LIPSTICK

 • 21.11.2015 kl. 17:38

//annonselenker

For en stund siden kom det en pakke i posten, men jeg har hatt så mye annet å blogge om i det siste at jeg ikke har fått vist dere det før nå. Pakken inneholder to lip balm og to lip tint i to forskjellige farger. Begge fargene er veldig fine og ser naturlige ut på. Den ene fargen er rød og den andre rosa, men forskjellen på er ikke veldig stor. Jeg likte spesielt godt lip tint-ene. De trakk så fint inn i leppene og ble ikke liggende utenpå som leppestifter som regel gjør. Dette gjorde at resultatet ble seende veldig naturlig ut. Pakken kan du selv kjøpe HER og hvis du går innom Rabble.no først vil du kunne benytte deg av forskjellige rabattkoder. 

#lips #lookfantastic #bebefit #rabble #rabattkoder 

- Mathilde -

 

NEW IN - Lørdagsshopping

 • 01.11.2015 kl. 14:42

//annonselenker 

Hei på dere!

Jeg har vært oppe i flere timer og jobbet med skolearbeid og tatt bilder av gårsdagens innkjøp. Jeg gikk litt berserk på salget i går, men jeg hadde lenge tenkt å kjøpe noe i den duren og da var det perfekt at salget kom akkurat nå. Genseren jeg kjøpte fikk jeg 100,- billigere i og med at jeg hadde kjøpt en bukse på bik-bok i sommer og fikk dermed avslag. Jeg har tenkt i det siste at jeg trengte flere tykke gensere for høsten og vinteren og genseren jeg kjøpte var superdeilig å ha på seg. 

//Genser HER

Jeg fikk beskjed om at min serien REN passer min hudtype og kjøpte dermed alt jeg trengte innenfor denne serien. Jeg brukte det både i går og dag og kommer nok til å oppdatere dere med hva jeg synes etter å ha testet produktene en stund. Jeg er spent på disse produktene og håper jeg blir fornøyd. 

Produktene kan kjøpes HER
♥ Har du prøvd REN, i tilfelle hva synes du?

#REN #shopping #lørdagsshopping #høst #genser

- Mathilde - 

 

NYTT DESIGN

 • 21.10.2015 kl. 20:48

Hei dere! Da var snart dagen over som betyr at det bare er to dager igjen til helg. Og denne helgen er etterlengtet skal jeg si dere. Kanskje, bare kanskje jeg får slappet litt av. Det hadde vært veldig fint i det minste. 

Jeg har i alle fall fått meg nytt design! kvdesign har så utrolig mye fint som jeg har sett på en lang stund og vurdert å kjøpe og når det nye designet kom klarte jeg ikke dy meg lenger. Jeg har hatt det samme designet helt siden jeg startet bloggen så det var godt med litt forandring. Det er fortsatt litt jeg må forandre, er ikke helt fornøyd enda, men det fikser jeg etterhvert. Jeg liker i alle fall at designet er så stilrent og ryddig. 

 

♥ Hva synes dere om designet?

Håper alle får en super kveld ♥

 

- Mathilde - 

NEW IN

 • 17.08.2015 kl. 21:15

Jeg har enda ikke fått vist dere hva jeg kjøpte da jeg var i Trondheim, og siden jeg var på en lite shoppingrunde i dag også har jeg bestemt meg for å slå sammen innkjøpene og lage et innlegg til dere. I dag hadde jeg et gavekort jeg måtte få brukt opp, men det ble vel også noe ekstra. 

Genser er superherlig og den kjøpte jeg på Vero Moda for 299 kr. Både buksen og toppen er fra Bik Bok. Buksen kostet 599 kr og toppen var på salg til 50 kr. Et kupp vil jeg si. 

  

   


Sminken er fra Make Up Store hvor øyenskyggene kostet 50 kr per stykk og liplineren kostet 140 kr. Neglelakken er fra Cosmetique og er an av de nye høstfargene som jeg bare synes var så fin. Den kostet 235 og er dermed dyrere enn det jeg vanligvis kjøper, men av og til må det være lov å skeie ut. 

 

NYTT KAMERA I HUS!

 • 15.06.2015 kl. 20:06

Endelig er det her! Det nye kameraet er i hus. Jeg har lengtet så mye etter å kjøpe dette kameraet. Mitt gamle kamera er ikke så verst det heller, men det kan ikke filme og noen ganger vil det bare ikke ta bilder. Dette skjer jo selvfølgelig alltid når jeg har stilt opp en stor gjeng til gruppebilde, eller jeg må ta bilde fort før motivet forsvinner. Er det ikke typisk? Spesielt i dag har det vært veldig ille, så nå gleder jeg meg til kamerat er ferdigladet om 3-4 timer. Det er ganske lenge å vente for en så utålmodig person som meg, men jeg har vel ikke noe valg. Kameraet er Nikon 5300 og kan både filme og snu skjermen, noe det forrige kameraet ikke kunne. Det kostet en del, det skal jeg innrømme, men jeg kjøpte ikke et nytt objektiv, bare kamerahuset. Likevel tenker jeg slik: Dette kameraet kan jeg ha glede av i mange år fremover. Jeg er glad i å ta bilder og etter at jeg startet å blogge fikk jeg enda en grunn til å ta bilder. Det var en stund jeg for det meste bare tok bilder med mobilen rett og slett fordi det var enklere og jeg har mobilen med overalt, men nå er det også viktig at bildene har god oppløsning, og det er jo mye bedre med et speilreflekskamera. Nå håper jeg bare virkelig at jeg klarer å bruke dette nye kameraet. Er nemlig veldig dårlig teknisk, men jeg regner med det kommer med tid, og mye er jo ganske likt som på det forrige Nikon kameraet. Så dere får bare ønske meg lykke til, haha. 

Ha en nydelig kveld videre fininger!  

SMASK

 

FORELSKET FRA FØRSTE STUND

 • 14.06.2015 kl. 10:23

//anonselenker

Jeg fortalte dere i et tidligere innlegg at jeg hadde vært på en liten shoppingrunde, men ikke hva jeg kjøpte. Jeg dro først og fremst til byen for å kjøpe en bukse som jeg hadde sett for meg kom til å bli en fantastisk kosebukse, men som samtidig kan brukes til å danse i. Da jeg prøvde den på, i butikken, skjønte jeg fort at dette kom til å bli en ny favoritt. Man kan trykt si det var kjærlighet ved første prøvning, haha. 

Denne fantastiske buksen er altså kjøpt på sisters point. Ikke nok med at den er superherlig, men den var også på salg! Sitter faktisk med den på mens jeg skriver. Kommer til å bli helgebuksa no. 1.

Jeg fikk litt god tid siden bussen ikke gikk med det samme, så jeg tok meg like gjerne en tur innom kicks. Der kom jeg over batiste sine dry shampoo. Jeg har en stund tenkt at en slik er alltids greit å ha i krisesituasjoner, så da havnet den også i shoppingposen. Da jeg kom hjem måtte jeg teste den ut, for luktens skyld, og jeg er storfornøyd. Friskt og godt lukter den. Du kan få kjøpt en slik HER

 #innkjøp #helg #kosebukse #forelsket #batiste #dryshampoo

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no