hits

JEG HAR VÆRT HÅRMODELL

 • 22.01.2018 kl. 22:24

For en hektisk, men utrolig gøy dag! I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før, men det blir definitivt ikke siste gang. Jeg har sittet hårmodell og jeg storkoste meg. Jeg satt modell for Karoline og opplevde henne som veldig dyktig. Ikke bare fikk jeg en nydelig frisyre, men jeg lærte også mye både fra hva Karoline gjorde og fra tilbakemeldingene hun fikk fra kursleder. Da vi var ferdige og alle spenner var tatt ut og all tuperingen børstet bort ble vi enige om at vi gjerne gjentar dette ved en senere anledning. 

 Hva synes dere? Ble det ikke fint!

- Mathilde -

SLIK BLE HÅRET

 • 09.09.2017 kl. 18:47

To daget tilbake fortalte jeg dere at jeg skulle ha en venninne over i dag som trengte å få stylet håret til ball. Hadde hun gått til en profesjonell hadde hun fort måttet betale mange hundre kroner og det skjønner jeg godt at hun ikke ville bruke penger på.  

Det var veldig koselig å ha henne på besøk og egentlig en vinn vinn situasjon. Hun fikk stylet håret gratis og jeg fikk style! Jeg synes det er utrolig gøy å drive med sånt og skulle gjerne ønske jeg hadde en slik øvingsdukke å prøve ut nye frisyrer på. Vi sørget for å ha god tid slik at det var mulig med prøving og feiling og til slutt ente vi opp med et resultat vi begge var fornøyd med. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

JEG PRØVER MEG SOM STYLIST

 • 07.09.2017 kl. 17:09

For noen uker tilbake ble jeg spurt av ei venninne om jeg ville fikse henne til gardeballet, og det ville jeg jo selvfølgelig! Ballet er nå på lørdag og tidligere på dagen kommer hun hjem til meg for styling, både hår og sminke skal ordnes og jeg gleder meg! Jeg synes slikt er kjempegøy, men jeg kan ikke legge sjul på at det også blir litt skummelt. Bare tenk om jeg roter det til!

Og med denne tanken i bakhodet har jeg nå funnet frem til litt inspirasjon fra pintrest som kan hjelpe meg videre. Greit å stille litt forberedt, hehe. Hver gang jeg trenger inspirasjon er pintrest det første stedet jeg går til. Og her er 7 av frisyrene jeg tenkte å presentere for Ingrid når hun kommer. Håper hun liker dem. Kommenter også gjerne hva du synes er finest. 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

#Hair #Braids #Hårfrisyrer #Styling #Hairstyles #Inspiration #Inspo

HØSTENS KRØLLER

 • 20.09.2016 kl. 18:17


Allerede i går kveld bestemte jeg meg for at i dag var en dag for krøller. Jeg har aldri tidligere laget krøller med en rettetang, men nå vet jeg at dette blir ikke siste gang. Jeg liker best når krøllene ikke blir for fremtredende, og et slikt resultat var mye enklere å få med rettetang enn med den krølltangen jeg har i alle fall. Også er det jo veldig gøy! Jeg trenger nok litt mer øvelse for å få et jevnere resultat, men for de som lurer på om dette er noe å prøve vi jeg gjerne si: kjør på! 

♥ Har du prøvd å lage krøller med rettetang før?

- Mathilde - 

NY FRISYRE TRINN FOR TRINN

 • 10.08.2016 kl. 12:49


Begynn, som før en hver frisyre, med å børste gjennom håret. 


Samle håret i en lav hestehale og la gjerne litt kortere hår langs ansiktet henge løst. 

Dra strikken slik at det blir en løs hestehale. 

Bruk et hårbånd og fest det gjerne med noen fliseklemmer. Bruk fingrene til å dytte håret under hårbåndet slik ay det ligger flatt og ikke stikker opp. 

Ta hestehalen og dytt strikken og alt håret over hårbåndet. 

Juster håret slik at det blir jevnt bak. 

Fest håret på sidene med flikseklemmer. Velg om noe hår skal henge ned eller ikke. 

♥ Hva synes du om frisyren?

- Mathilde - 

FLETTEKVELD

 • 05.07.2016 kl. 14:50

Jeg synes det er veldig kjekt å flette, men jeg har fortsatt mye å lære. Det finnes så utrolig mange fine frisyrer man kan lage om man kan basic flette, men enda flere om man prøver noe litt mer avansert. I det siste har jeg vært spesielt opptatt av å prøve nye frisyrer så da to venninner skulle ha flettekveld hengte jeg meg gladelig på. 

Med flettebøker, god snaks og alt vi skulle trenge av strikker og fliseklemmer satte vi i gang. Vi fikk prøvd en hel del nye frisyrer og forbedret de gamle gode. Jeg fikk også endelig lært meg hvordan man lagger fossefall-fletten. Jeg synes den er så nydelig og heldigvis var den ikke vanskelig når jeg forsto fremgangen. Ingen tvil om at en slik jentekveld må gjentas! 
♥ Liker du å flette/bli flettet?

- Mathilde - 

JEG KLIPTE HÅRET MITT SELV!!

 • 29.06.2016 kl. 15:13

For en ukes tid siden spurte mamma meg om jeg kunne tenke meg å klippe håret hennes. Jeg har lite erfaring med sånt, men tenkte det kunne bli gøy, og svarte ja. Det var ganske nervepirrende, men til slutt kunne jeg si meg fornøyd med resultatet. Derfor bestemte jeg meg for å klippe mitt eget hår i dag. Jeg har lenge tenkt på at jeg ville prøve å ha håret nærmest fjeset litt kortere for å gjøre det litt mer "spennende", slik at ikke alt var like langt. I tillegg synes jeg det er finere å ha noen korte krøller fremme når jeg krøller håret. Så da gikk jeg løs med saksa, og heldigvis gikk det bra. 


♥ Hva synes du?

♥ Hadde du turt å klippe håret ditt selv?

- Mathilde - 

SKIKKELIG JENTEDILL

 • 27.06.2016 kl. 17:03

Denne dagen har bare flydd forbi. Jeg har storkost meg i eget selskap i dag. Det er så deilig å få huset for seg selv en gang i blant og bare bruke tiden på å pleie seg selv. Jeg har vært syk i en uke nå, men i dag bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle ligge å synes synd på meg selv lenger, jeg skulle bli frisk. Så i dag har jeg latet som jeg er i toppform. Jeg startet dagen med husarbeid, som å ta oppvasken og vaske klær, jeg vasket til og med kjøleskapet! Resten av dagen har jeg brukt på eksperimentering med hårfrisyrer og sminke. Jeg har testet nye sminkekoster, fletter og eksperimentert med krølltang. Ja, rett og slett bare kost meg! Litt enklere er det å prøve nye frisyrer på andre enn seg selv, men litt utfordring er jo alltids gøy. 
♥ Hva har du gjort i dag? 

♥ Har du prøvd noen nye hårfrisyrer i det siste?

- Mathilde - 

DET VAR PÅ TIDE MED ET FRISØRBESØK

 • 01.04.2016 kl. 17:55

I dag tok jeg meg en etterlengtet tur til frisøren. Jeg synes det var litt flaut å fortelle at jeg ikke har vært hos frisøren på nesten ett år. Håret mitt var blitt veldig slitt i tuppene, så det var på tide med et besøk. Selv om jeg bestemte meg for å bare stusse litt og forandringen ikke var stor, var det utrolig deilig med en forandring. 

Etter frisørtimen ble jeg inspirert til å ta litt bedre vare på håret mitt og gikk dermed til innkjøp av en hårkur. Nå håper jeg den vil holde håret mitt sunt og at det vil bli mindre tørt. 

♥ Er du flink til å klippe håret ofte? 

- Mathilde - 
 

FRENCH BRAIDS

 • 19.03.2016 kl. 20:14


Som kanskje noen har forstått har eg blitt helt hektet på fletter i det siste. Det er så dekorativt samtidig som det er veldig praktisk. Jeg synes fortsatt det er vanskelig å flette på meg selv, så i dag fikk jeg mamma til å gjøre det, og jeg ble veldig fornøyd med resultetet. I gjengjeld krøllet jeg hnnes hår. Jeg synes det er så kjekt å eksperimentere med forskjellige hårfrisyrer, så i dag prøvde jeg en helt ny "krøllevri", om jeg kan kallde det det. 

***

♥ Synes du det er gøy å ekperimentere med hårfrisyrer? 

♥ Hva synes du om french braids?

- Mathilde - 

EN NY MÅTE Å KRØLLE HÅRET

 • 07.03.2016 kl. 19:42

Jeg prøvde en ny frisyre her om dagen. De fleste jenter vet vel at det går an å lage krøller med en rettetang, men ikke alle vet at hvis man blander inn en blyant og litt aluminiumsfolie blir krøllene helt anderledes! 

Det var første gang jeg prøvde denne frisyren og min opplevelse var vel at det tok ekstremt lang tid, men det var veldig gøy. Resultatet kunne blitt bedre, men om det har å gjøre med håret mitt eller mine krølleegenskaper, vet jeg ikke. Det ble i alle fall litt røft da, for de som liker den stilen. 

Bildene avslører hvor lang tid det tok. På de første bildene kunne jeg ta klare bilder selv om jeg ikke hadde lyset på. På de neste måtte jeg skru på lampa i taket og da ble bildene med en gang mye gulere. Ikke like fint, men jaja. Regner med det er andre som kjenner til dette problemet med å ta bilder når det er mørkt. 


- Har du prøvd denne frisyren før?

- Noen tips til å få mindre gule bilder?

Har du husket å melde deg på min giveaway eller brukt rabattkoden?

- Mathilde - 
 

INSPIRATIONAL HAIRSTYLES

 • 26.02.2016 kl. 18:15

Jeg har jo snakket så varmt om at jeg skal bli flinkere til å flette og til å lage hårfrisyrer generellt. Dette holder jeg fast ved. Jeg synes det er så utrolig fint og kan tilføre antrekket mye. Jeg har kjøpt meg flettebok, men har fått brukt den alt for lite. Jeg trenger noen å øve på! De siste dagene har jeg faktisk flettet håret til en i klassen og da følte jeg meg priviligert. Hun er den jeg kjenner som er flinkest til å flette og at hun ville at jeg skulle flette henne, ikke bare en gang, men to! 

Siden jeg har fått flettedilla har jeg tatt meg tid til å få litt hårfrisyreinspirasjon fra weheartit. Nå klør det virkelig i fingrene etter å flette, men jeg må nok vente til jeg er ferdig på jobb. Uheldigvis har jeg klart å glemme hårstrikk i dag, så jeg kan jo ikke flette mitt eget hår en gang. Håpløst! Jaja, jeg klarer nok å vente til jeg kommer hjem. -Weheartit - 

- Er du flink med hår?

- Hvilken av hårfrisyrene ville du gått med?

- Mathilde - 
 

PRØVER EN NY FRISYRE

 • 30.01.2016 kl. 13:34

Da jeg våknet i dag fikk jeg en veldig trang til å prøve noe nytt. Jeg er ikke å betrakte som veldig flik til å flette, men øvelse gjør mester, ikke sant?! Jeg har nemlig lyst til å bli flink til å lage spenstige hårfrisyrer og planlegger å kjøpe en bok med fletteoppskrifter i dag. Kanskje var det det jeg ble inspirert av? Jeg ble egentlig nokså fornøyd og synes det ble ganske stilig. 

♥ Hva synes dere om frisyren?

♥ Er du glad i å flette?

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no