hits

SENGELIGGENDE, TIGER BALSAM OG IBUX

  • 05.11.2018 kl. 14:22

Hva har jeg klart å stelle i stand nå da?! Jeg kjente det litt allerede da jeg la meg i går kveld, men i dag morges var smertene av et helt annet kaliber og har gradvis steget utover dagen. Jeg som skulle være så flink å trene yoga i går og få tøyd skikkelig ut, noe jeg ikke har gjort på lenge, også ender jeg opp her. Noe må jeg da garantert ha gjort galt for hele korsryggen brenner av smerte.

Det er en del ryggsmerter ute å går i familien, og jeg har derfor kjent lignende før. Likevel kan jeg ikke huske å ha hatt det så vondt siden jeg besvimte på baderomsgulvet og falt rett på marmorgulvet, hvor jeg slo halebeinet ganske kraftig. Jeg har ikke klart å gå oppreist i hele dag og på gangen å bedømme ser jeg ut som jeg er godt opp i 80-årene. 

Jeg har gått på dans i mange år og føler jeg burde ha teken på tøyning. Synes egentlig det er litt flaut at jeg har klart å forstrekke en muskel noe så kraftig. For det må da være det jeg har gjort, eller? Nei, ikke vet jeg. Det jeg vet er at resten av dagen blir tilbrakt til sengs med tiger balsam og Ibux som redning. Tips tas imot med takk ♥

- Mathilde -

6 Kommentarer

Den lille Pandaen c:

05.11.2018 kl. 14:44
Mitt eneste tips er varmeflaske intil der du har vondt. Det hjelper som regel på meg værtfall. Jeg bruker bare vanelig flaske, fyller den med glohett vann og surrer hånkle rundt.

Mathilde C. Bjørnseth

05.11.2018 kl. 19:40
Den lille Pandaen c:: Tusen takk for tips, det skal jeg teste. Fikk til og med låne en varmeflaske av ei jeg bor med :)

Victoria Larsen

05.11.2018 kl. 17:32
Har dessverre ikke noen tips, da det ikke har vært noe jeg har hatt. Men, høres ikke noe godt ut. Masse god bedring til deg :-) Take care!

Mathilde C. Bjørnseth

05.11.2018 kl. 19:40
Victoria Larsen: Da er du heldig, hehe.
Tusen hjertelig takk for det! <3

l e n e

05.11.2018 kl. 17:58
huff høres ikke bra ut... masse god bedring!!

Mathilde C. Bjørnseth

05.11.2018 kl. 19:41
l e n e: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no