hits

REALITY CHECKLIST

  • 22.10.2018 kl. 11:42

Jeg er, som mange sikkert vet, veldig glad i å lage lister over gjøremål for dagen. På denne måten blir jeg mye mer effektiv. Til bursdagen fikk jeg denne "Reality Checklist" blokken av mamma, og den er jo bare spot on. Selv om jeg lager lister er det ofte jeg ikke får gjort alt. Noen ganger er til og med gjøremålene helt urealistiske og her kan jeg altså få delt dem inn. Synes i alle fall det er litt morsomt. 

Jeg har ingen planer for dagen annet enn å gjennomføre flest mulig av punktene på listen og helst de i øverste pulje. I dag føler jeg meg veldig klar for å få ting gjort og har derfor plassert flest gjøremål i bolkene: "tasks I will accomplish" og "things I hope I can finish". Om dette er realistisk får tiden vise. Tenkte jeg kunne ta en liten oppdatering på Instagram historier underveis, så får jeg en liten ekstra dytt i riktig retning og kanskje noen synes det er gøy å se hvordan denne ambisiøse dagen går. Hvem vet... Blokken er i fra Urban Outfitters. Der hadde de også mange andre morsomt saker, men denne passet meg spesielt godt. 

4 Kommentarer

Marit Victoria S.

22.10.2018 kl. 18:38
Så kjekk liste-blokk! Må nok skaffe meg en slik jeg også:)

Mathilde C. Bjørnseth

27.10.2018 kl. 15:29
Marit Victoria S.: Hehe, ja den er veldig smart :D

Veronika Nord

23.10.2018 kl. 21:18
Den virka utrolig nyttig, tror jeg må få skaffet meg en sånn jeg også <3

Mathilde C. Bjørnseth

27.10.2018 kl. 15:30
Veronika Nord: Ja, det er den! Anbefales ;D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no