hits

TRAVLE HELGEPLANER

  • 20.10.2018 kl. 10:58

En travel uke fortsetter i en travel helg. Denne uka har gått utrolig fort og plutselig var det helg igjen. Uka har stort sett gått med til forelesninger og eksamensjobbing, men også kor, konsert, jentekveld og vinkveld. Og helgen er ikke mindre travel. 

I går var jeg ute med venninner på en fest skolen arrangerte, i dag blir det jobb og rett på fest og i morgen må jeg ta opp tråden igjen med eksamen pluss at jeg skal spise ute med jobben. Men som jeg nevner gang på gang elsker jeg å ha mye på agendaen og lite dødtid. Da går også tiden mye fortere! 

♥ Hva er dine planer for helgen?

- Mathilde -

2 Kommentarer

Det er så godt når man hele tiden har noe å gjøre :-) Den dødtiden den kan være veldig kjedelig, men noen ganger så er det veldig godt også, i hvert fall for meg som har barn i samme slengen :-)

Mathilde C. Bjørnseth

21.10.2018 kl. 22:49
Tina, alenemamma til tre som 2: Ja, ikke sant! Jo, det er jeg veldig enig i og skjønner at det er spesielt deilig for deg :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no