hits

JEG TRENGTE VIRKELIG EN PAUSE

  • 18.10.2018 kl. 18:47

Jeg er i full gang med den nye eksamenen og merker igjen hvordan det ikke er nok timer i døgnet. Det er ikke bare bare å være student og jeg merker nå i etterkant hvor viktig det var å få dyttet inn en ferie i alt hverdagsstresset. 

Jeg jobbet så og si hele sommeren og føler ikke egentlig jeg har hatt noe skikkelig tid til å slappe av siden forrige semester. Derfor var det urolig deilig og også viktig for meg å komme meg litt bort. London var helt fantastisk ikke bar pga. byen, men også fordi jeg endelig klarte å legge skole litt bak meg. Bare glemme alt for en liten stund. Jeg vet ikke med dere, men jeg er i alle fall den som ikke klarer å slappe helt av før jeg kommer meg bort fra de vanlige omstendighetene. Det er ikke før jeg reiser ut av byen at jeg klarer å virkelig slappe av. 

Men nå er det altså tilbede til hverdagen. Jeg teller ned dagene til jul jeg, hehe. 

Slenger med noen bilder fra den siste dagen vi hadde i London. 

- Mathilde -

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no