hits

KANSELLERT FLY

  • 10.10.2018 kl. 21:41

Jaja, dere. Flyet skulle ha lettet for en time siden og her sitter vi fortsatt. Vi fikk nylig beskjed om at flyet er kansellert og siste beskjed er at vi muligens vil få plass på et senere fly. Men foreløpig vet vi lite. Altså, jeg blir gjerne i London en stund til, jeg vil jo ikke hjem enda, men å tilbringe enda flere timer på flyplassen var vel ikke helt det jeg tenkte meg.

Jeg har ikke opplevd at flyet har blitt kansellert før, i alle fall ikke som jeg kan huske. Så klart måtte det skje når jeg reiser alene, er det ikke typisk. Og jeg som hater å være alene, haha. Resten av familien har nå reist videre til Southampton for å besøke familie og jeg hadde planer om å rekke forelesning 08:15 i morgen. Det kan bli spennende!

Men jeg vil ikke klage for mye. Det virker som de jobber på spreng for å fikse det. Det kunne ha vært verre tenker jeg, men jeg håper ikke det blir det.

2 Kommentarer

Mathilde

10.10.2018 kl. 22:02
Uff lykke til

Mathilde C. Bjørnseth

10.10.2018 kl. 22:05
Mathilde: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no