hits

DAG 2 I LONDON

  • 08.10.2018 kl. 01:00

Familiebesøk, turer i fin høstnatur og enda mer god mat er stikkordene som definerer denne dagen. England ligger en time bak Norge og jeg velger derfor å si at jeg klarte å laste opp innlegget før dagen er over, hehe. Alt tok litt ekstra tid da vi ble nødt til å skifte leilighet pga. problemer med varmtvannet, forteller mer seinere, men nå er vi i nytt hus og jeg har tatt haugevis av bilder som kommer i et eget innlegg i morgen. 

I dag har vi besøkt søskenbarnet mitt som er bosatt her i London og hans lille familie. Sebastian har nettopp fylt 1 år og kan smelte enhvers hjerter. Vi har fått sett en litt annen del av London enn sentrum og alle turistattraksjonene. Skrittelleren viser godt over 10 km i dag og det kjenner jeg i bena ettersom skoene mine ikke er av den beste typen. Vi møtte i alle fall på mange fine inntrykk og gode motiver. Tenker bildene beskriver det meste. For nå må jeg faktisk bare legge meg. 

 

- Mathilde -

2 Kommentarer

Lilli

08.10.2018 kl. 18:39
Så koselig :)

Mathilde C. Bjørnseth

08.10.2018 kl. 21:42
Lilli: Ja, veldig! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no