hits

UTEN INTERNETT

  • 02.10.2018 kl. 14:57

Jeg føler meg så bortskjemt når jeg sier jeg må ha internett, men det er jo sånn det er. Jeg er avhengig av internettet og det er du og, mest sannsynlig.

I går, den 1. oktober, skulle vi få nytt nett i leiligheten. Hele bygget skulle skifte internettleverandør og dette skulle gå smertefritt for seg, men slik ble det ikke… Vi var uten nett hele gårsdagen og dette var så klart min fridag. Den dagen jeg hadde store planer for bloggen og planer om å forberede meg til neste eksamen. Jeg skal innrømme at det var litt deilig å få en pause og ha noe å skylle på for at jeg ikke var pålogget hele tiden. Men det gjorde også dagen en del mer komplisert.

Etter at jeg hadde sett ferdig alt av serier jeg hadde lastet ned fra netflix og snakket med mamma i over en time, måtte jeg tenke litt gjennom hva neste aktivitet kunne være. Jeg er ikke veldig god på å sette meg ned og lese bøker, det gjør meg litt stresset rett og slett. Og ja, jeg vet det er rart. Men bok ble det. Heldigvis hadde jeg planer om å ta bilder sammen med Asta senere på dagen. Så slapp jeg å sitte og stirre i veggen resten av dagen, hehe

Internettet kom først tilbake i dag rett før jeg løp ut døren på vei til jobb. Det skal bli deilig å ha deg tilbake kjære internett, du har vært savnet.

6 Kommentarer

Janne

02.10.2018 kl. 17:33
ja det er rart når det plutselig forsvinner,hehe:)

Mathilde C. Bjørnseth

02.10.2018 kl. 19:27
Janne: Ikke sant! Følte meg helt lost, hehe

Maiken Johnsen

02.10.2018 kl. 18:08
huff, jeg er skikkelig avhengig av internett også hehe...

Mathilde C. Bjørnseth

02.10.2018 kl. 19:28
Maiken Johnsen: Ja, er det ikke godt å vite at du ikke er alene ;)

Victoria Larsen

02.10.2018 kl. 18:34
Kjenner meg selv veldig igjen angående internettet, he he! God tirsdag:-)

Mathilde C. Bjørnseth

02.10.2018 kl. 19:29
Victoria Larsen: Hehe, bra det ikke bare er meg. Takk i like måte :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no