hits

ENDA ETT DIY-PROSJEKT I BOKS

  • 28.09.2018 kl. 12:05

Herlighet så lang tid det har tatt meg å ferdigstille dette! Jeg møtte på litt problemer underveis da jeg gikk tom for svart tråd, og med alt som har skjedd i det siste har det vært liten tid til prosjekter. Men nå er altså begge putetrekkene ferdige og jeg er så fornøyd med fargevalget! Jeg er helt obsessed med denne mørkegrønne fargen for tiden og den passer så godt nå som høsten er her. Jeg er litt usikker på resten av putene og oppsetningen, så sjansen er stor for at jeg syr om flere av putene og bytter rundt på alt, haha. Er jo litt gøy å ha et "never ending project". 

Som jeg har nevnt tidligere har jeg gått for fargene grå, blå og grønn på rommet. Jeg synes disse fargene går utrolig godt sammen og synes rommet har blitt veldig koselig! Jeg elsker å trekke meg tilbake på kveldingen, skru på fairy lights-ene som pryder sengegavlen og tenne alle stearinlys. Da blir det så god stemning og en herlig duft fra duftlysene sprer seg i rommet. Ah, love it!

 ♥ Hva synes dere?

- Mathilde -

4 Kommentarer

Kristine Larsen

28.09.2018 kl. 13:35
Så fint det ble <3

Mathilde C. Bjørnseth

28.09.2018 kl. 16:20
Kristine Larsen: Tusen takk! <3

Victoria Larsen

28.09.2018 kl. 16:56
Sååå fint! :-)

Mathilde C. Bjørnseth

28.09.2018 kl. 21:52
Victoria Larsen: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no