hits

HER JOBBER JEG BEST

  • 24.09.2018 kl. 15:43

Bare jeg som synes det er mye lettere å jobbe med eksamener når en ikke er forstyrret av alt rundt seg hjemme? Jeg har en litt lei tendens til å starte med helt andre ting når jeg sitter på rommet hjemme. Sitter jeg derimot på kafé er jeg med en gang mye mer dedikert til arbeidet. I dag har jeg dessverre ikke klart å være så effektiv. Emnet er så stort og det er så mye jeg må igjennom at jeg ikke vet helt hvor jeg skal starte. Jeg føler at jeg har en overordnet forståelse av faget, men jeg trenger mer dybde. 

Eksamen er på onsdag og jeg planlegger å bruke stort sett all tid frem til da til lesing. Noen gode lesetips til meg? Jeg tar imot alt med takk! Jeg har nå sittet på denne kafeen i flere timer og føler meg ikke noe klokere... Planen er å sitte en stund til, til jeg blir for sulten. Jeg har litt rester av gårdagens middag liggende som jeg planlegger å varme opp igjen og nyte, ah studentlivet!

I kveld har jeg skumle planer om kinotur med noen venner. Jeg må tross alt ha en belønning for alt strevet, eller hva? Jeg jobber ikke noe godt på kvelden uansett. Og jeg kan da ikke si nei til "de utrolige 2"! 

- Mathilde -

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no