hits

JEG HAR KJØPT MEG NYTT KAMERA!

  • 09.09.2018 kl. 19:45

Hvor lenge har jeg vel ikke hatt lyst til å kjøpe meg et nytt kamera, og nå har jeg gjort det! Jeg er veldig glad i det kameraet jeg har nå og har ingen planer om å selge det eller glemme det bort, men det er enkelte ting som vil være lettere med det nye. Eksempelvis er det mye lettere å ta med seg i farta. Jeg har en tendes til å ville ta med meg kamera overalt, også bare på en liten cafétur og det er litt tungvint med speilrefleksen. Dette nye kameraet er også mye bedre å filme med, så det skal bli spennende å teste ut. 

Jeg har har hatt lyst på dette kameraet, Canon G7X, en god stund nå, og er så fornøyd med at jeg endelig fant et til salgs. Det er ikke lett å få tak i her i Norge. Jeg har hatt det lagret som søk på finn en god stund nå, så da det endelig ble lagt ut for salg måtte jeg bare slå til! Dette er den nyere utgaven G7X mark ii, er det ikke bare herlig? Nå er jeg veldig klar for å lære meg alt om dette kameraet og komme i gang. Er så gira at dere aner ikke! 

Andre som har hørt om dette kameraet og har tips å komme med? Jeg tar gjerne imot ♥

- Mathilde -

#kamera #innkjøp #glede #G7X #canon

4 Kommentarer

CINDY Z.

09.09.2018 kl. 21:06
Det er et veldig bra kamera :)

Mathilde C. Bjørnseth

09.09.2018 kl. 22:22
CINDY Z.: Så bra du synes det! Gleder meg til å få prøvd skikkelig :)

Victoria Larsen

17.09.2018 kl. 11:33
Åååh, superfint!! Gratulerer såå mye med nytt kamera :D

Mathilde C. Bjørnseth

17.09.2018 kl. 19:37
Victoria Larsen: Tusen takk for det! :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no