hits

I'M BACK!

  • 17.04.2018 kl. 18:00

For en uke det har vært! Jeg har sittet fastspikret til skolebenken og jobbet på spreng for å få alt ferdigstilt til innlevering. Den siste tiden har jeg så vidt vært hjemme og det føles som jeg nesten ikke har sett kjæresten min, enda vi bor sammen! Stakkaren har måttet spise middag alene og leve i det rotet jeg ikke har fått tid til å rydde. 

Men heldigvis - I dag var det innlevering og jeg føler endelig jeg kan senke skuldrene mine litt. Likevel er den muntlige eksamenen rett rundt hjørnet, så helt fri kan jeg heller ikke ta. Disse tre hektiske ukene er langt ifra over, men jeg har da i alle fall tid til å stikke innom her en liten tur. Tenk at jeg ikke har fått tid til å blogge på hele fem dager! Ikke likt meg. 

Okay, nok eksamensprat. For selv om skolen så og si har tatt over livet mitt i det siste har jeg klart å ta litt styring og sneket inn noen kjekke aktiviteter. Været har vært helt toppers og jeg har klart å ta meg tid til flere kafébesøk og masse isspisingn i den anledning. Jeg har hatt konsert med koret Grei Vocalis. Mamma har vært på besøk og sammen var vi med å synge slavekoret på operataket som ble sendt på NRK på lørdag. Jeg har besøkt gode venner også ble det fest på lørdag, men bare en øl altså ;) Tenk at jeg faktisk har klart å sjonglere mellom å stenge meg inne på skolen med eksamen og å være sosial. Ikke dårlig, Mathilde! Men bloggen har jeg altså ikke klart å oppdatere, og det beklager jeg for. Skal prøve å bli bedre i uken som kommer, men med en ny eksamen på vei kan jeg ikke love noe. 

Til dere andre som jobber med eksamen; stå på og lykke til! ♥

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Kathrine Skaug

17.04.2018 kl. 19:39
Så flink du har vært! Her blir det mye eksamenslesing selv i tre-fire uker til.. :)

Mathilde C. Bjørnseth

18.04.2018 kl. 07:35
Kathrine Skaug: Takk! Uff, ja. Du får ha masse lykke til <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no