hits

DETTE GJØR JEG PÅ EN FRIDAG

  • 09.03.2018 kl. 15:25

Som jeg har sagt før liker jeg ikke dager som blir tilbragt foran TV-en. Selv om jeg har fri må jeg gjøre noe og holde meg opptatt. Dette skoleåret har jeg hatt mye fri og for å ikke kjede meg i hjel har jeg noen "go to" - ting jeg vanligvis gjør. Så dette er hva jeg vanligvis bruker fridagene mine på. 

Selvpleie

Som regel når jeg har fri pleier jeg å bruke noe av tiden på litt selvpleie. I dag har jeg krøllet håret og filt føttene silkemyke. Videre på planen tenkte jeg å lakkere neglene ♥

Rydde/vaske

Noen andre enn meg som synes det er litt deprimerende hvor fort det blir rotete? Jeg som ikke liker å ha det rotete rundt meg pleier derfor alltid å bruke noe av fridagene på vasking og rydding. I dag har jeg tatt oppvasken, vasket klær og ryddet. Videre har jeg tenkt å støvsuge så får vi se hva mer jeg rekker/orker. 

Lage noe godt

For å holde motet oppe til all ryddingen må man nesten ordne seg noe god mat. I dag laget jeg meg tortillapizza til lunsj også har jeg bakt brød! Ofte pleier jeg å lage ostesmørbrød (ah, det er bare alt for godt) eller smoothie. 

Studier

Noe av fridagene går jo så klart til studier. Mange av fridagene er jo egentlig studiedager, så noe må jeg da gjøre, hehe. I dag har jeg tenkt å finne frem litt inspirasjon på pinterest og lese meg opp på regler.

Håndarbeid

For tiden er det helst symaskinen jeg drar frem på fridagene. Ellers har jeg kanskje noe strikking eller hekling på gang. Jeg driver med noen prosjekter nå som jeg gleder meg til å vise dere. 

Legge planer med venner

Jeg er ikke noe god på å være mye alene og da jeg innså at jeg kom til å være alene hele dagen måtte jeg bare ordne opp i saken. Jeg inviterte derfor ei venninne over og sammen skal vi lage middag og kose oss ♥

 

♥ Hva bruker du dine fridager på?

- Mathilde -

6 Kommentarer

Lisabeth

09.03.2018 kl. 18:05
Så fin liste, viktig å ta et avbrekk fra studiene og gjøre noe annet for å ikke møte veggen :) Selv liker jeg å blogge, tegne og trene poledance. God helg!

Mathilde C. Bjørnseth

10.03.2018 kl. 11:14
Lisabeth: Takk :) Ja, det er sant. Høres gøy ut! Har lenge hatt lyst til å prøve poledance selv.

Sandra Marie

09.03.2018 kl. 18:12
mye av det samme, vanskelig å få fridagene til å gå av og til kjenner jeg :p

Mathilde C. Bjørnseth

10.03.2018 kl. 11:14
Sandra Marie: Hehe, ja ikke sant!

Charlotte

09.03.2018 kl. 21:20
Så mye kjekt :)

eg strikker, rydder eller vasker leiligheten om trengs :)

Mathilde C. Bjørnseth

10.03.2018 kl. 11:15
Charlotte: Ja! Det høres jo litt ut som meg :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no