hits

NYE INNKJØP!

  • 06.03.2018 kl. 11:31

//Inneholder affiliateslenker

Lysestake - Clas Olson // "Lyspære" - Clas Olson // Kurv - Søstrene grene

Jeg bruker ikke mye penger på klær, men likevel forsvinner pengene og her kan dere se hvorfor... Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er opptatt av interiør ettersom jeg studerer for å bli interiørarkitekt. Altså er det her pengene stort sett forsvinner. Det er viktigere for meg å bo pent enn å kle meg pent for å føle meg vel. Missforstå meg rett, jeg forlater ikke huset i joggebukse og fett hår og tenker: jaja, jeg har det i alle fall fint hjemme. Mote er litt mer viktig for meg enn som så, men jeg bruker heller pengene mine på en litt finere sofa enn en designerveske. 

Lysfat - Nille // Lys - Nille 

Selv om samboeren fikk litt bakoversveis da jeg kom hjem med alt dette  er jeg i alle fall superfornøyd med helgens innkjøp og har allerede storkost meg med levende lys. Når det gjelder "brødbakeren" kommer det mere om denne i et eget innlegg. Mamma har denne og den er bare helt fantastisk! Den er på tilbud nå forresten *blunk*. 

Bread kit - Kitchen 

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Innkjøp #interiør #hus_og_hjem #baking

2 Kommentarer

Victoria Larsen

06.03.2018 kl. 11:44
Så mye fint og genialt du har kjøpt!! God tirsdag :-)

Mathilde C. Bjørnseth

06.03.2018 kl. 12:10
Victoria Larsen: Takk! God tirsdag til deg også :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no