hits

VINDVINKEL PÅ TUR

  • 18.02.2018 kl. 16:58

Nå er vi tilbake igjen i varmen på hytta etter en fin søndagstur. Jeg fikk en vidvinkellinse til bursdagen, en 10-20mm som kom godt med denne turen. Det er så utrolig fint å bruke vidvinkellinse på landskapsbilder! Vi kom over mange fine motiver på veien og jeg kan røpe at det ble en god del flere bilder enn det jeg får vist i dette innlegget. Men dere skal likevel få et lite bildedryss. 

Vi er heldig som har hytte her med den fine utsikten og turalternativer i gåavstand. Og når sommeren nærmer seg er også bademulighetene store. Her er det sandstrender så langt øyet rekker! 

Etter middag og kake til dessert vender vi snuten hjem igjen til Stavanger. Det er jo bare jeg som har fri den neste uken, så i morgen starter hverdagen for resten av familien. Derfor har jeg tenkt å nyte den siste tiden her. Det beste jeg og mamma vet er å slappe av med krim på skjermen, så det skal vi få fikset før vi må dra. 

♥ Ha en fin søndag videre! 

- Mathilde - 

4 Kommentarer

Jernbanefrua..

18.02.2018 kl. 17:17
Så fine bilder :-)) Noe mindre snø der enn her. Men det gir bare håp om at våren kommer til slutt ;-)

Mathilde C. Bjørnseth

18.02.2018 kl. 18:36
Jernbanefrua..: Tusen takk! Ja, pleier ikke å bli så mye snø her. Ja, det håpe jeg virkelig :D

Lillja.blogg.no

18.02.2018 kl. 23:00
Så utrolig fine bilder!! Jeg elsker å se på bilder av naturen, enten været er sånn eller slik. Herlig :)

Mathilde C. Bjørnseth

19.02.2018 kl. 16:01
Lillja.blogg.no: Tusen takk for det! Ja, det er mye fint der ute :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no