hits

NYTT TIL STUEN - MAKE IT YOURSELF

  • 30.01.2018 kl. 12:47

Den beste måten å få interiøret slik man vil er ved å fikse det selv! 

Jeg er veldig glad i både håndarbeid og interiør og har nå kombinert disse hobbyene. Ja, du gjettet riktig, jeg har sydd nye putetrekk! Dette har vært planen så alt for lenge, og stoffet har ligget i skuffen siden før jul. Litt treg er jeg med å komme i gang, mest pga. frykten for at det skulle gå galt, men når jeg først er i gang går det unna. Som sagt hadde jeg mye tid til overs i helgen og nå vet dere hva jeg brukte den på. 

Jeg er et putemenneske... Jeg eier alt for mange puter og selv om jeg har plassert fire i sofaen er det fortsatt nok igjen til å fylle senga. Kjæresten så litt paff ut da jeg fortalte hvor alle putene skulle gå. Uff, stakkaren visste ikke at han sa ja til å bo sammen med et putemenneske. Men helt ærlig er det mange som undervurderer puter assa. Jeg kunne nok skrevet et par tusen ord (ren overdrivelse) om akkurat hvorfor jeg mener puter er så viktig, men det skal jeg spare dere for. 

Men som jeg begynte innlegget er den beste måten å gjøre det selv. Kun da får man det akkurat som man selv vil, OG man sparer penger! Jeg har kjøpt stoffene på Stoff og Stil og tar meg snart en ny tur for å planlegge dette puteeventyret videre. Jeg vet ikke hvordan det er normalt å sy puter, men jeg har i alle fall funnet min egen "oppskrift" og skulle noen være interessert i å vite hvordan jeg lager dem skriver jeg gjerne et mer detaljert innlegg. 

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Sy #Håndarbeid #Puter #DIY #Interiør #Innredning 

4 Kommentarer

CamyReed

30.01.2018 kl. 14:00
Så flink du er<3 det var nydelig farge på stoffet til putene. Skulle gjerne vært litt flinkere å sy ser jeg:-)

Mathilde C. Bjørnseth

30.01.2018 kl. 14:37
CamyReed: Takk! Så gøy at du likte det :) Det er faktisk ikke så vanskelig :D

Sølvi Birgitte Wærness

30.01.2018 kl. 14:43
Så fint :D Nydelig blogg du har :D Jeg er din nye følger :D

Mathilde C. Bjørnseth

01.02.2018 kl. 18:55
Sølvi Birgitte Wærness: Tusen takk! Så hyggelig å høre :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no