hits

JEG ER ALT FOR RASTLØS

  • 07.01.2018 kl. 16:44

Søndagen ruller og går her hjemme. Etter kvelden vi hadde i går var det deilig å ikke ha noe på agendaen i dag, jeg var vel i seng rundt 05:00. Sånn går det når bursdagsfesten man er invitert til er 1 1/2 time unna... Blir nesten som nyttårsaften om igjen, haha. 

Vel, planen var å tilbringe store deler av dagen på sofaen og lade opp til uka, men det fikk jeg bare ikke til. Jeg er altså alt for rastløs! Etter en stund bare måtte jeg finne på noe å gjøre. Jeg skrudde på litt stemningsmusikk og har nå vandret huset rundt og fikset på småting. Harsha kommer snart hjem fra jobb, så tinden er inne for å lage vegetarburgerne jeg har vært så spent på. Og etter middag tenkte jeg å se om jeg klarer å lure han med ut på en liten tur. 

Jeg trodde kanskje jeg skulle klare å slappe helt av i dag, men der er bare ikke meg. Spesielt når jeg er alene hjemme blir jeg utrolig rastløs. Noe må skje og hvis det ikke gjør det må jeg bare finne på noe selv, haha. 

♥ Håper alle har en super søndag, rolig eller hektisk!

- Mathilde - 

4 Kommentarer

Victoria Larsen

07.01.2018 kl. 20:13
Hehe, kjenner jeg er veldig lik ;-)

Mathilde C. Bjørnseth

08.01.2018 kl. 17:00
Victoria Larsen: Haha, godt å høre at andre har det likt :)

Kristine Larsen

07.01.2018 kl. 21:06
God søndag <3

Mathilde C. Bjørnseth

08.01.2018 kl. 17:01
Kristine Larsen: Takk for det, Kristine <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no