hits

HVA SYNES JEG EGENTLIG OM MENSKOPPEN?

  • 06.01.2018 kl. 14:01

Da jeg kjøpte menskoppen lagde jeg en innlegg som dere kan lese HER. På denne tiden hadde jeg ikke fått testen den over lenger tid, men nå som jeg har hatt den en god stund føler jeg det er på høy tid med en ny oppdatering med hva jeg egentlig tenker. 

Hvis man får menskoppen til å fungere slik den er ment er den egentlig helt ideell. Man sparer fort opp pengene man bruker på tamponger og bind hver måned, man har den alltid liggende, den kan sitte lenger i enn en tampong, den inneholder ingen kjemikalier og man forsøpler mindre. Dessverre har ikke koppen fungert helt til beste evne for meg og jeg har derfor ikke kuttet helt ut andre produkter. 

Slik jeg har opplevd den synes jeg den er litt vanskelig i bruk. Jeg opplever at den flytter på seg og av og til havner på skrå slik at den ikke klarer å samle opp alt. Jeg har også opplevd at den sklir litt ut og derfor kan bli litt ubehagelig. Dette er på dagtid, på kveldstid derimot synes jeg den fungerer ypperlig. Jeg har aldri opplevd "lekkasje" om natten og jeg merker heller ikke noe ubehag. Selv er jeg ikke veldig glad i å bruke bind og siden man helst ikke burde bruke tampong når man sover er menskoppen det beste alternativet for meg om natten. 

Det er mulig jeg kan få den til å fungere bedre om jeg setter meg enda mer inn i det, men foreløpig er jeg veldig fornøyd med å bruke den om natten og bruke tampong om dagen. Hvordan den fungerer er nok ganske ulikt fra person til person og jeg kan derfor bare snakke for meg selv. Men selv bare ved å bruke den om natten sparer jeg både penger og miljøet og jeg vil derfor råde andre også til å prøve. Du kan kjøpe menskoppen HER

♥ Har du hørt om eller prøvd menskoppen?

- Mathilde -

2 Kommentarer

Victoria Larsen

06.01.2018 kl. 15:51
Jøss, jeg har faktisk ikke hørt om denne.. :-)

Mathilde C. Bjørnseth

06.01.2018 kl. 16:07
Victoria Larsen: Ånei... Det er vel fortsatt ganske få som har fått øynene opp for denne. Spre gjerne ordet videre ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no