hits

VIKTIGHETEN AV TRADISJONER

  • 25.12.2017 kl. 20:06

I går spurte broren min meg hvorfor tradisjoner er så viktig for meg, og det kunne jeg helt ærlig ikke svare på. Det er bare viktig for at jul skal bli jul. Jeg ser hva folk mener når de sier at det er vanskelig å skille en julefeiring fra en annen fordi de er så like, men det er da også litt av sjarmen. Jeg blir i alle fall veldig skuffet om en tradisjon blir bortglemt. 

Det aller fineste med tradisjoner er at de er forskjellige fra familie til familie og man kan alltids lage nye! Tradisjonene er den delen av jula som gjør en hver families julefeiring spesiell for akkurat dem. Bare tenk så morsomt det hadde vært å være flue på veggen i en helt fremmed families julefeiring! 

I går hadde vi en "vanlig" jul her hjemme med tradisjonene vel bevart. Det er litt deilig når jeg har vært så lenge hjemmefra å komme hjem og se at i alle fall julen er som før.

♥ Er tradisjoner viktig for deg?

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

4 Kommentarer

Victoria Larsen

25.12.2017 kl. 20:31
Så flott du er!! :-)

Mathilde C. Bjørnseth

27.12.2017 kl. 00:32
Victoria Larsen: Åå, takk! :D

Oda

25.12.2017 kl. 22:41
Jeg synes også tradisjoner er veldig viktig, men gleder meg også til å lage mine egne etterhvert!:) Ha en god jul!<3

Mathilde C. Bjørnseth

27.12.2017 kl. 00:33
Oda: Ja, ikke sant! Ja, det gjør jeg også. Takk i like måte <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no