hits

NEW INN: SMINKE

  • 08.12.2017 kl. 14:48

//Innlegget inneholder affiliateslenker

Skal vi se, når var sist jeg kjøpte sminke? Hm, må være veldig lenge siden for det husker jeg faktisk ikke... Men nå har jeg rett og slett fornyet innholdet i sminkepungen en smule med tre nye produkter. Jeg bruker ikke sminke ofte og trenger derfor sjeldent å kjøpe nytt. (Med andre ord følger jeg ikke datostemplingen, hehe.) Men etter en stund går jeg likevel tom og etter å ha tenkt meg om og sett på forskjellige produkter i lang tid endte jeg opp med disse tre. Alt fra blivakker.no, og de er fortsatt på salg!

Eyeliner HER// Concealer HER// Pudder HER

Jeg har ikke brukt de mer en et par ganger, og jeg trenger nok litt mer tilvendingstid. Men jeg har da gjort meg opp noen meninger allerede. Eyelineren jeg har hatt tidligere synes jeg er litt enklere å bruke, men jeg ble positivt overrasket og resultatet ble veldig jevnt. Den grønne concealer-en var noe nytt for meg som jeg syntes fungerte veldig bra. Jeg må nok prøve meg litt frem for å finne den riktige mengden og finne ut hvor mye jeg bør blende for å få det beste resultatet, men det lover godt. Og til slutt, pudderet fra bareMinerals. Jeg har hørt mye bra om det, og liker hvordan det dekker uten å bli for fremtredende. Perfekt for meg som liker naturlig sminke. Så får jeg heller bruke noe av det andre jeg har hvis jeg vil ha mer dekke. 

- Mathilde - 

6 Kommentarer

Julie Storlien

08.12.2017 kl. 15:08
Så fine ting :)

Mathilde C. Bjørnseth

08.12.2017 kl. 22:08
Julie Storlien: Takk :)

Victoria Larsen

08.12.2017 kl. 16:50
Såå fine innkjøp! Spennende produkter :-D

Mathilde C. Bjørnseth

08.12.2017 kl. 22:08
Victoria Larsen: Takk! Ja, ikke sant :)

Lise Brevik

08.12.2017 kl. 18:20
Veldig fine innkjøp :) disse har jeg hørt er gode produkter!

Mathilde C. Bjørnseth

08.12.2017 kl. 22:10
Lise Brevik: Takk! Har du? Så bra! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no