hits

STORE INTERIØRPLANER

  • 07.12.2017 kl. 19:10

I dag fikk jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på lenge, og jeg er så spent på hvordan det blir. Etter skoletid satt jeg igjen en stund og fant frem bilder som kan få pryde de alt for bare veggene her hjemme. Jeg synes leiligheten er blitt veldig koselig og fin, men de kritthvite veggene må vi nesten bare få gjort noe med nå før jeg blir sprø!

Jeg føler det er et stort steg å ta når man borer hull i veggen for å få hengt opp bilder og har derfor unngått det. Men etter inspirasjon fra ei venninne kom jeg på en lur idé. Derfor tok jeg turen innom desenio.se  hvor jeg fant flere herligheter. Disse printet jeg ut og skal nå klistre opp på veggen. Jeg tenker at når jeg får sett hvordan det ser ut i rommet blir det lettere å bestemme seg og jeg vil da ta avgjørelsen om hvilke jeg skal bestille. 

En super plan etter min mening, men bare ett problem... Jeg bor jo ikke alene og kan dermed heller ikke ta avgjørelsen alene. Derfor skal jeg nå skynde meg å få hengt alt opp til Harsha kommer hjem også får vi se hvor god idé han synes det er. Så få vi sammen bli enige om hva eventuelt bestiller. Nå krysser jeg bare fingrene for at vi kan komme frem til et fint resultat. 

♥ Hva synes du om ideen og bildene?

- Mathilde -

2 Kommentarer

Mimi

07.12.2017 kl. 23:08
God ide! Lykke til - spennende å se hva dere velger :)

Mathilde C. Bjørnseth

08.12.2017 kl. 07:10
Mimi: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no