hits

I PINLIGE SITUASJONER TRENGS NØDLØSNINGER

  • 18.10.2017 kl. 16:45

Uff av meg. I går gikk det ut over meg det som tidligere har rammet så mange andre. Det var ikke før jeg gikk på do før korøvelsen det gikk opp for meg at jeg hadde et stort hull på rompa. Den svarte buksa hadde revna midt på og den hvite huden var godt synlig gjennom. Sånn hadde jeg altså gått på Oslo City! Eller helt ærlig vet jeg ikke når det skjedde. Jeg ser for meg at jeg ville ha merket at det var litt ekstra kaldt eller at noen ville sagt ifra. Men vi kjenner jo alle nordmenn - så konfliktskye. 

På vei opp trappen fra do prøvde jeg å dra genseren så langt ned som mulig og under resten av korøvelsen bandt jeg jakka fast rundt livet. Det så nok litt mistenkelig ut, men det var i alle fall bedre enn å knyte skjerfet rundt rompa, hehe. Heldigvis hadde jeg valgt å kle meg i skjorte med genser over og på veien hjem knøt jeg skjorta rundt livet, men der var jeg heldig gitt! Nå prøver jeg bare å riste av meg den ugne følelsen av å ha strenet rundt i Oslos gater med rompa bar?

- Mathilde - 

4 Kommentarer

Victoria Larsen

18.10.2017 kl. 18:15
Nei, så utrolig flaut!! Har heldigvis aldri opplevd dette *bank i bordet*, men jeg har opplevd mange pinlige ting i offentligheten. Så jeg kjenner til den ekle følelsen!! :-)

Mathilde C. Bjørnseth

18.10.2017 kl. 20:34
Victoria Larsen: Haha, ja! Det kommer når du minst aner det, neida ;) Ja, ikke sant!

Jannicke

18.10.2017 kl. 23:15
haha, uff det høres flaut ut :p men som du sier, vi nordmenn er fryktelig konfliktsky så man kan iallfall ikke forvente at noen skal komme å si ifra .. jaja, du får se tilbake på det med et smil så du har noe du kan le av :D

Mathilde C. Bjørnseth

19.10.2017 kl. 13:46
Jannicke: Ja, det er så sant altså! Haha, det skal jeg gjøre :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no