hits

EKSAMEN ER INNLEVERT!

  • 12.10.2017 kl. 19:05

Da var eksamen levert, og det flere timer før tida! Det føles så godt å være ferdig med det vi nå har jobbet med i en uke. Vi hadde satt av hele dagen i dag og jeg var redd vi kom til å måtte sitte til langt på kveld, men det slapp vi heldigvis. Vi har jobbet jevnt hele uka, og har vel lenge hatt en god følelse på at dette kom til å gå nokså smertefritt for seg. Og det gjorde det gitt. 

Med en gang oppgaven var levert tenkte jeg med meg selv: nå fortjener jeg noe godt! Det er så lenge siden jeg har kjøpt smågodt, og nå er det jo faktisk helg også, så smågodt ble det! Posen ble så full jeg var redd de kom til å si jeg måtte bytte til boks, men det gikk akkurat. Nå sitter jeg og gomler i meg mens jeg skriver og etter jeg har fått gjort unna noen småting blir det nok sofa og mer smågodt. 

God helg til dere alle ♥

- Mathilde -

4 Kommentarer

Den lille Pandaen c:

12.10.2017 kl. 19:28
krysser fingrene for at det gikk bra^^

Mathilde C. Bjørnseth

12.10.2017 kl. 22:52
Den lille Pandaen c:: Takk for det :)

Sandra Marie

12.10.2017 kl. 23:55
så bra :D

Mathilde C. Bjørnseth

14.10.2017 kl. 16:17
Sandra Marie: Ja, det var deilig :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no