hits

ALT SKJER PÅ EN GANG

  • 07.10.2017 kl. 17:59

Hva er vel sjansen for at jeg blir sammen med en som har bursdag dagen før meg og at jeg at på til har eksamen?! 

Det er så utrolig mye som skjer på en gang nå at det er bare å holde tungen rett i munnen. Harsha har bursdag i morgen men i kveld er feiringen. Og omtrent på samme tid som leiligheten fylles av hans venner kommer min familie helt fra Stavanger. De har kjørt i hele dag fordi de ville være her på bursdagen min. Er ikke det koselig så vet ikke jeg. 

I morgen kommer moren til Harsha og på mandag er det familieselskap. Og mens alt dette skjer må jeg ta hensyn til eksamen som skal leveres på fredag. Det er en gruppeeksamen, så om jeg ikke er fokusert vil det gå ut over vennene mine, og det kan jeg ikke ha noe av. 

Så dette blir spennende. Det er ikke første gang jeg sjonglerer flere baller på samme tid, men det er alltid litt risiko. Men nå skal jeg i alle fall fokusere på å ha en fin kveld sammen med Harsha og vennene. Eksamensstresset får vente til i morgen. 

- Mathilde - 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no