hits

NEW IN

  • 14.09.2017 kl. 15:25

Innlegget inneholder affiliateslenker

På tirsdag fikk jeg en etterlengtet pakke i posten. Da jeg kjøpte mac-en ville eplehuset ha meg til å kjøpe et etui i tillegg, men ettersom jeg allerede hadde brukt utrolig mye penger på mac-en ville jeg helst unngå utgiftene på 400,- i tillegg. Dette også fordi etuiet var svart og kjedelig. Det jeg hadde til den forrige mac-en var et slikt etui og nå ville jeg gjerne ha noe litt mer dekorativt og fint.  

Jeg søkte litt rundt på nettet og fant mange fine til halvparten av prisen og endte til slutt opp med dette fra miniinthebox. Jeg kunne velge mellom brunt og dette i blått og rødt og bestemte meg for å være litt vågal. Veldig mye av det jeg eier er svart og hvit slik at det passer til alt, så nå følte jeg for å få inn litt mer farger i heimen. Dessuten har dette etuiet elefanter på, som jeg synes er nydelig dekor. 

Det eneste jeg har å sette fineren på er at det er litt stort. Det forrige jeg hadde var en perfect fit, men her sklir mac-en rundt, og det kan da ikke være helt bra. Derfor lurer jeg på om jeg har fått et som passer bedre til en eldre modell. Hm, jaja. Får vel prøve å være litt forsiktig. Det er da fortsatt bedre enn ingenting. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

#new #newin #innkjøp #miniinthebox #etui #mac #fornøyd

4 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

14.09.2017 kl. 16:47
Åååå det var skikkelig fint!

Mathilde C. Bjørnseth

14.09.2017 kl. 19:34
Fredrikke Gustavsen: Ja, ikke sant! :D

Sandra Marie

14.09.2017 kl. 16:56
fiint :)

Mathilde C. Bjørnseth

14.09.2017 kl. 19:35
Sandra Marie: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no