hits

JEG PRØVER MEG SOM STYLIST

  • 07.09.2017 kl. 17:09

For noen uker tilbake ble jeg spurt av ei venninne om jeg ville fikse henne til gardeballet, og det ville jeg jo selvfølgelig! Ballet er nå på lørdag og tidligere på dagen kommer hun hjem til meg for styling, både hår og sminke skal ordnes og jeg gleder meg! Jeg synes slikt er kjempegøy, men jeg kan ikke legge sjul på at det også blir litt skummelt. Bare tenk om jeg roter det til!

Og med denne tanken i bakhodet har jeg nå funnet frem til litt inspirasjon fra pintrest som kan hjelpe meg videre. Greit å stille litt forberedt, hehe. Hver gang jeg trenger inspirasjon er pintrest det første stedet jeg går til. Og her er 7 av frisyrene jeg tenkte å presentere for Ingrid når hun kommer. Håper hun liker dem. Kommenter også gjerne hva du synes er finest. 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

#Hair #Braids #Hårfrisyrer #Styling #Hairstyles #Inspiration #Inspo

2 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

07.09.2017 kl. 17:53
Æææ så gøy!!

Mathilde C. Bjørnseth

07.09.2017 kl. 18:03
Fredrikke Gustavsen: Ja, ikke sant! Kjempegøy :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no