hits

SUKSESS?

  • 30.08.2017 kl. 20:27

Hei dere! Travel dag for meg i dag, men det innebærer flere gode nyheter til dere. Det kommer nok i innlegg senere i uken. 

Noe jeg har tenkt litt på i dag er innlegget jeg skrev i går om tanker rundt det å være interiørarkitekt. Dette innlegget ente opp med å bli ett av mine aller mest leste innlegg. Utrolig gøy forresten både å skrive og å få en slik respons, wii. Men det fikk meg til å tenke at dere gjerne kunne tenke dere flere innlegg som dette. Er det tilfelle?

Jeg skal nå studere bachelor i interiørarkitektur og kommer til å bli bedre og bedre på dette emnet. Dermed kan det gjerne være litt kjekt for andre å lese, eller hva tenker dere? Jeg har sjeldent skrevet om interiør tidligere, i alle fall ikke vinklet innleggene på denne måten, men det var et kjekt innlegg for meg å skrive så jeg skriver gjerne flere om det er ønskelig. Interiør er en av mine store lidenskaper så om dere har lyst til å lese mer av dette blir jeg bare veldig glad! 

Jeg setter pris på tilbakemeldinger, så det er bare å skrike ut om det er noe DU vil lese mer av på bloggen. 

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

2 Kommentarer

Ida

31.08.2017 kl. 20:12
For ein fantastisk spennande retning du har valgt. Og ikkje minst utfordrande! :) Skulle eg gjort valget på nytt så hadde eg nok gått den veien :)

Mathilde C. Bjørnseth

31.08.2017 kl. 20:28
Ida: Ja, det synes jeg også :D Åh, så gøy å høre!

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no