hits

BARE KREATIVITETEN SETTER GRENSER

  • 10.08.2017 kl. 21:58

I dag har vært nok en hektisk dag. Broren min er i byen, og da måtte jeg jo ta han med hjem slik at han fikk se leiligheten. Det virket som han likte seg, men det tok ikke lang tid fra han gikk over dørstokken til problemene kom. Vi laget middag sammen og alt gikk veldig fint til vi var ferdig og jeg kom på at vi ikke hadde tallerkner. Tidligere har jeg brukt serviett som tallerken, men det ble litt vanskelig med fiskegrateng, hehe. Vel vi løste det fint med å bruke en stor kopp og en skål, men jeg ble litt skremt et sekund der. 

Heldigvis kom Harsha i dag med alle sine ting, så nå er kjøkkenet så og si komplett. Nå er bare problemet at vi har alt for mye ting og for lite lagringsplass. Foreløpig er hele stua oppbevaringsplass og jeg gleder meg veldig til vi får alt på plass. Vi har allerede jobbet ganske lenge i dag, men dte er mye som gjenstår. Kanskje vi klarer å få gjort en del i helga? 

Forresten dere, se på hva som skjedde i dag! Vi var ute og tegnet og jeg sa til hun jeg satt med at nå kommer jeg til å bli solbrent, og jeg fikk så rett! Da blir det vel høyhalset i morgen da, hehe. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

11.08.2017 kl. 12:06
Høres ut som du har hatt en fin dag:)

Mathilde C. Bjørnseth

11.08.2017 kl. 18:34
Stine Sophie Lundsrud: Det har jeg :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no