hits

SMARTE LØSNINGER FOR SMARTE STUDENTER

  • 07.08.2017 kl. 21:50

Jeg har nettopp kommet hjem etter en lang dag og kjenner jeg er helt av i kroppen. Jeg har fått gjort mye i dag og selv om jeg er sliten elsker jeg de dagene jeg føler jeg klarer å utnytte til det fulle. 

og nå lurere dere sikkert på hva jeg har gjort som er så mye å skryte over, hehe. Vel, jeg hadde min første dag på forkurset til studiet mitt, og i dag var fokuset på maling og farger. Jeg hadde det supergøy selv om noen av oppgavene var ganske utfordrende. Tiden gikk kjempefort og jeg var den siste som forlot lokalet, delvis fordi jeg er ekstremt treg og delvis fordi jeg veldig gjerne ville forsette. 

klokke - CMYK // Topp - Primark

Etter dette måtte jeg rett og slett ta meg en tur på jysk, for gjett hvem som har fått seg ny seng, men ikke har laken som passer til. Jeg og Harsha har de siste dagene sovet på håndklær, haha. (Jysk har noen av de billigeste laknene jeg vet om noen skulle lure.) Da jeg kom frem viste det seg å være salg og de hadde også flere av de tingene jeg og Harsha har skrevet opp på listen "dette trengs". Var ikke det utrolig heldig?! Så her kommer første tips. Gå gjennom leiligheten og lag en liste over det som trengs. Bestem deg gjerne også på forhånd hvor mye du er villig til å betale. Da er sjansen større for at du klarer å gå gjennom butikken uten å kjøpe for mye. 

Da jeg gikk ut innså jeg hvor nære jeg var bestemor og tenkte at det hadde jo vært veldig fint å ta seg en tur. Så, da gjorde jeg det. Tips nummer to er at bestemødre ofte har en del de ikke trenger, og da kan man jo hjelpe hverandre litt. Så nå har jeg både kjøkkenutstyr, oppbevaringsbokser, vaskemiddel og en hel del krydder. Mens bestemor har mer plass. 

Så skulle jeg få med meg alt dette hjem på buss og trikk og da er det greit å ha et søskenbarn med noen lure ideer. Det tok ikke lang tid før den store boksen jeg fikk hadde fått håndtak laget av hyssing og jeg kunne trille den hjem som en koffert, eller bære den som en veske. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skulle fått den med meg på en annen måte. 

- Mathilde - 

6 Kommentarer

Victoria Larsen

07.08.2017 kl. 22:35
Kjempe flott innlegg! :-)

Mathilde C. Bjørnseth

07.08.2017 kl. 22:40
Victoria Larsen: Åh, tusen takk! :D

07.08.2017 kl. 22:44
åå så flott og kjekt innlegg:D

Mathilde C. Bjørnseth

08.08.2017 kl. 08:54
Anonym: Tusen takk :D

byAnne

07.08.2017 kl. 23:02
Så smarte tips :)

Mathilde C. Bjørnseth

08.08.2017 kl. 08:54
byAnne: Hehe, takk :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no