hits

INGEN SMERTEFRI REISE

  • 24.07.2017 kl. 08:46

Jeg var ute i god tid i dag, og det skulle vise seg å være avgjørende. Da jeg kom frem til Oslo S, og skulle kjøpe flytogbillett, fikk jeg beskjed om at det var full togstans på denne strekningen og at det dermed ikke gikk noen tog til flyplassen. KRISE! Dermed ble det å stå i lang taxi-kø som ingen forsto systemet på. Her var det bare å ha spisse albuer og bane vei. Heldigvis fikk vi ringt en taxi og klarte å komme oss til flyplassen før det var for sent. Men så mye stress, så tidlig på morgenen unner jeg ingen.

Nå sitter jeg på gulvet ved gaten og venter på ombordstigning. Jeg fikk faktisk tid til å gå innom taxfree og kjøpe meg en pakke sure føtter, noe jeg virkelig unner meg selv nå. Og mens jeg sitter her er jeg sjeleglad jeg husket deodorant i dag morges, hehe. Håper resten av turen går bedre.

3 Kommentarer

Victoria Larsen

24.07.2017 kl. 09:57
Det må ha vært stressende! Godt det ordnet seg :-) god tur!!

Anette

24.07.2017 kl. 22:14
For en kjip start på turen :(

Mathilde C. Bjørnseth

24.07.2017 kl. 23:03
Anette: Ja, det var det :(

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no