hits

MITT FØRSTE LOVBRUDD!

  • 23.07.2017 kl. 19:29


Hjertet mitt banket hardt og fort, og jeg prøvde så godt jeg kunne og virke helt normal. Det jeg i dag har gjort er nok for mange rene hverdagskosten og noe mange har gjort, dessverre. Jeg kom nylig hjem fra Molde, men da jeg sto på toget inn til Oslo S innså jeg at jeg ikke hadde nok penger på kortet til en billett! Å snike seg på kollektivtransport har jeg aldri gjort før, og med tanke på hvor stresset jeg var skal jeg prøve så godt jeg kan å unngå det i fremtiden også. 

Fra Gardemoen hoppet jeg på toget i siste liten og glemte helt at jeg denne gangen ikke hadde en gyldig billett. Jeg fortet meg å ta opp telefonen, men skjønte nokså raskt at jeg ikke hadde rå. Jeg hadde penger på mitt andre kort og i kontanter, men ikke på det kortet som var koblet opp mot vipps. Så klart begynte jeg med en gang å stresse og spurte til og med folk som skyller meg penger om de kunne vippse meg, uff av meg. Men etter en god stund stress var jeg så nære stasjonen at det hadde blitt for dumt å kjøpe en 4 soners billett, og jeg har aldri tidligere blitt sjekket i endevognene på tog. Dermed krysset jeg fingrene og lot tiden renne ut. Jeg hadde heldigvis nok penger til en enkeltbillett hjem til bestemor og kom meg helskinnet hjem. Men nå er jeg helt utslitt og skal slappe litt av før jeg starter ompakkingen til neste reise. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Snorre-pus

24.07.2017 kl. 12:29
Dette går rett videre til NSB

Mathilde C. Bjørnseth

24.07.2017 kl. 12:38
Snorre-pus: Hehe, ja!

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no