hits

ENDELIG FRIDAG

  • 22.07.2017 kl. 21:57

I dag er siste dagen med Moldejazz og heldige som vi var måtte hverken jeg eller Harsha jobbe. Det har vært fint å jobbe og å få mulighet til å dra på mange konserter gratis, men jeg kjente det var deilig med en skikkelig fridag i dag, spesielt siden jeg reiser i morgen.

I dag har vi virkelig fått utnyttet finværet med tur til en av øyene utenfor byen. Her ble det servert både mat og drikke - gratis for oss som jobber. Det var fint å sitte på brygga i solsteiken og nå kan jeg angre på at jeg ikke smurte fjeset med solkrem, hehe.

For litt siden kom jeg og Harsha trillende hjem etter å ha spist på restaurant. Vi prøvde så hardt vi kunne å spise opp hele pizzaen, men måtte sette en stopper da det bare var to stykker igjen. Det har blitt mye farting denne uken, og det var derfor veldig deilig å få litt tid sammen bare oss to. Nå tenker vi å sette på en film og ta en rolig kveld. Det har vi nok begge godt av.

 

- Mathilde - 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no