ENDELIG FRIDAG

  • 22.07.2017 kl. 21:57

I dag er siste dagen med Moldejazz og heldige som vi var måtte hverken jeg eller Harsha jobbe. Det har vært fint å jobbe og å få mulighet til å dra på mange konserter gratis, men jeg kjente det var deilig med en skikkelig fridag i dag, spesielt siden jeg reiser i morgen.

I dag har vi virkelig fått utnyttet finværet med tur til en av øyene utenfor byen. Her ble det servert både mat og drikke - gratis for oss som jobber. Det var fint å sitte på brygga i solsteiken og nå kan jeg angre på at jeg ikke smurte fjeset med solkrem, hehe.

For litt siden kom jeg og Harsha trillende hjem etter å ha spist på restaurant. Vi prøvde så hardt vi kunne å spise opp hele pizzaen, men måtte sette en stopper da det bare var to stykker igjen. Det har blitt mye farting denne uken, og det var derfor veldig deilig å få litt tid sammen bare oss to. Nå tenker vi å sette på en film og ta en rolig kveld. Det har vi nok begge godt av.

 

- Mathilde - 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 19 år fra Stavanger som for øyeblikket går et år på Toneheim folkehøgskole. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag her på Toneheim samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: matcat97@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits