hits

TIL DEN NYE LEILIGHETEN

  • 21.07.2017 kl. 19:08


Det er mye dødtid i jobben som frivillig backstage, så i dag har jeg og Harsha jobbet med å ferdigstille en liste over hva som trengs til den nye leiligheten. Jeg har fokusert på kjøkkenutstyr i førsteomgang, og bare her er det mye vi mangler. Heldigvis har vi også en del fra før, men det blir nok en storhandel når vi har fått flyttet inn. 

På den andre siden kan dere se min, ikke nøyaktige, tegning av leiligheten. 

Men vi er heldige. Moren til Harsha har en del hun ikke trenger som vi kan overta. Dette kommer vi til å spare mye penger på og ettersom vi må bruke penger på møbler også er det veldig bra. Sånn er det å leve det fattige studentlivet. For å være helt ærlig synes jeg det er gøy å starte helt fra scratch og kunne kjøpe alt nytt. (Ja, eller på loppemarked og lignende.) Men det er jo en grense for hvor mye vi har rå til å kjøpe, dermed er det veldig fint å få litt hjelp. 

- Mathilde - 

 

2 Kommentarer

hverdagslivetivollen

24.07.2017 kl. 07:53
så spennende :)

Mathilde C. Bjørnseth

24.07.2017 kl. 08:58
hverdagslivetivollen: Ja, veldig! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no