hits

VI JOBBER PÅ MOLDEJAZZ

  • 19.07.2017 kl. 21:26


Da jeg skrev at dette kom til å bli en spennende og koselig uke var det ikke bare å besøke Harsha jeg siktet til, men også at vi begge skal jobbe på Moldejazz. Vi er bare frivillige og tjener ingenting, men vi får lov til å dra på alle konserter som ikke allerede er utsolgt gratis. Er ikke det bare supert! 

Jeg har jobbet en dag allerede og har en dag igjen. Vi jobber i artistservice og selv om det er en del dødtid har jeg hatt det veldig koselig. De første dagene var ikke været noe særlig, men nå er finværet her også, og da er det helt herlig å bare kunne stikke innom hvilken som helst konsert. Til nå har vi vært og sett både Cory Henry og Herbie Hancock. Nå har vi flere andre konserter i vente og det har virkelig lønnet seg å være frivillig, hehe. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

19.07.2017 kl. 21:29
Så gøy!!

Mathilde C. Bjørnseth

19.07.2017 kl. 21:34
Victoria Larsen: Ja, veldig!

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no