hits

SOM PLOMMEN I EGGET

  • 08.07.2017 kl. 20:35


For øyebikket har jeg det som plommen i egget her ute hos farmor. Jeg har blitt nokså vant til å ta vare på meg selv etter et år på Toneheim og denne sommeren alene i Oslo, men jeg må si det er deilig å få ting servert igjen. Den siste tiden har jeg tilbrakt mye med familie og det har vært veldig koselig. Jeg har jo klaget på at jeg har kjedet meg en del denne sommeren, så det har vært godt å få litt kjentfolk til byen. 

Men som jeg sa, og som jeg ikke kan legge skul på, har det vært deilig å få saker og ting servert. Eksempelvis har jeg blitt bedt med på restaurant to ganger på en uke, og her hos farmor er det alltid massevis av desserter og kaker. Man lærer seg å sette pris på det etter at det har sluttet å bli en selvfølge. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Miss Graciani

08.07.2017 kl. 20:39
Så deilig... nyte serveringen mens du kan:) ha en fin lørdag:)

Mathilde C. Bjørnseth

08.07.2017 kl. 21:00
Miss Graciani: Ja, ikke sant! Takk i like måte :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no