hits

JEG TAKKET NEI TIL BÅDE JOBB OG LEILIGHET

  • 04.07.2017 kl. 21:13


Det er viktig å ta seg tid til store avgjørenser som dette. Jeg har snakket en del om alle avgjørelsene jeg har måttet ta i det siste og disse er noen av dem. Det er en stund siden nå, men jeg ville helst få det litt på avstand før jeg skrev om det. 

Alt begynte med at jeg traff ei jente som også var på utkikk etter leilighet i Oslo. Hun hadde en leilighet hun hadde et godt øye for og ville at jeg skulle flytte inn i et av de andre rommene. Jeg dro på visning og var interessert, men det var nokså dyrt og jeg visste at hvis jeg skulle hatt rå måtte jeg ha jobbet ved siden av studie, noe som i utgangspunktet er greit, men jeg vil helst ikke være avhengig av en jobb for å ha nok penger til mat. 

Jeg fortalte dette til Therese og sa at jeg skulle tenke over det. Uten å nøle fortalte hun at hun kunne sikre meg en jobb hos Deli de Luca. Dette hørtes jo ut som en utrolig god deal for min del og jeg lot meg overtale. 

Men som dere sikkert har skjønt ut i fra overskriften takket jeg nei til jobben og dermed også til leiligheten. Jeg skal ikke gå i detaljer på hvorfor, men jeg kan si at jeg fulgte magefølelsen. Jeg trenger virkelig en jobb og trenger å tjene penger til det kommende året, men jeg innså at det også er viktig for meg å trives med jobben. Og når jeg da sto uten jobb igjen måtte jeg også vende nesen mot rimeligere leiligheter. 

Selv om dette ikke var lett for meg sitter jeg nå i gjen med veldig virklig lærdom og en ny venninne. 

- Mathilde - 

6 Kommentarer

Fredrikke Gustavsen

04.07.2017 kl. 21:36
Håper du tok riktig avgjørelse! Det gjorde du nok :)

Mathilde C. Bjørnseth

04.07.2017 kl. 23:20
Fredrikke Gustavsen: Det håper jeg også. Det føles i alle fall sånn :)

Sandra Marie

04.07.2017 kl. 21:43
Av og til er det magefølelsen som har rett :-)

Mathilde C. Bjørnseth

04.07.2017 kl. 23:20
Sandra Marie: Ja, det er sant :)

Victoria Larsen

04.07.2017 kl. 23:59
Det sies at magefølelsen alltid har rett, så hvis du følte det - så er det riktig for deg! :-)

Mathilde C. Bjørnseth

05.07.2017 kl. 09:33
Victoria Larsen: Tusen takk for det :D Jeg håper og tror at det var det riktige å gjøre.

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no