hits

10 TIMER UTEN VANN

  • 18.06.2017 kl. 20:54


Nå har vi hatt to dager med strålende vær. Da er det viktig med vann, spesielt for meg som har fått beskjed av legen at jeg må drikk masse. Likevel gikk jeg over ti timer uten vann i går og det var ikke noe lurt, for i dag har jeg hatt verkende hodepine og ingen matlyst og jeg er ganske sikker på at den har en sammenheng. Jeg skrev et innlegg i går kveld hvor jeg fortalte at jeg hadde hatt en krevende dag og at dere skulle få høre om det i dag. Vel, her kommer det. 

Jeg har vært så heldig å bli kjent med ei jente som ikke bare ville finne en leilighet å bo sammen i, men som også kunne hjelpe meg å få jobb. Derfor begynte dagen i går på deli de luca. (Hvordan det gikk kommer jeg tilbake til i et senere innlegg.) Etter noen timer her dro jeg på kino med søskenbarna mine og deres venninner. Selv om jeg ikke husket noe av de forrige pirates og of the caribbean filmene måtte jeg jo se den nye når den var på 4D X kino! 

Her stoppet mine planer for dagen, helt til jeg fikk en melding om jeg ville komme på visning kl.16:00. Altså måtte jeg bare hive meg rundt og finne den riktige bussen. På dette tidspunktet var jeg så tørst at jeg forberedte meg på å spørre på visningen om jeg kunne få litt vann, selv om jeg syntes det var litt flaut. Jeg var ute i god tid og rett før siste sving ble telefonen svart. Ja, jeg har jo fortalt om hvor lite pålitelig den er. Jeg tenkte med meg selv at det er jo ikke noe problem for jeg har jo alltid med meg en lader og en power bank. Vel, ikke i går... Altså måtte jeg finne resten av veien selv og få naboen til å ringe og si at jeg var der. Nå ble det jo for dumt å spørre om vann, dessuten hadde jeg glemt hvor tørst jeg var oppi alt. Men leiligheten var utrolig fin. Et koselig rom med skråtak og hage med flott utsikt over Oslofjorden. 

Så skulle jeg ta hjemturen fatt. Ikke ante jeg hva klokken var og når bussen gikk, men jeg kom meg da inn til byen og videre fra byen gikk jeg på bussen hjem. To stopp før jeg var hjemme kom kontrollørene, selvfølgelig! Heldigvis ble jeg trodd da jeg sa at jeg hadde billett, men ikke strøm på mobilen og slapp unna med å kjøpe billett på bussen for 55kr. Og det var jo i alle fall bedre enn å måtte betale bot.

Etter en slik dag var det jammen meg godt å avslutte med is og film. 

- Mathilde - 

 

2 Kommentarer

Janne

19.06.2017 kl. 01:01
oi ti timer, håper virkelig du har fått i deg vann nå! <3 åå gratulerer med jobb da! Flaks de trodde deg :D

Mathilde C. Bjørnseth

19.06.2017 kl. 01:09
Janne: Ja, det har jeg, hehe. Tusen takk! Ja, ikke sant :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no