JEG MÅ BYTTE DEG UT

  • 13.06.2017 kl. 19:49


Nå kan jeg rett og slett ikke vente lenger. Jeg har hatt deg i 4 1/2 år og det merkes. Jeg har lenge vurdert å bytte deg ut, men det er så dyrt! 

Min Iphone 5 har vært en fast følgesvenn i lengre tid. Jeg var veldig fornøyd og synes den fungerte godt, men ettersom årene har gått merkes det at den burde skiftes ut. Tidligere har det vært helt uskyldige grunner, grunner som har gjort at jeg har kunnet utsette det. Nå begynner den å bli mer en plage enn til hjelp. Det er helt greit å ikke ha smartphone, men når du har en uten at den fungerer som en, eller at den bare gjør det av og til. Det er ikke noe kjekt, det kan jeg bare si. 

I det siste har den hatt en tendens til å ikke koble seg på mobilnettet mitt når jeg er ute. Det er alltid spennende å se om det fungerer eller ikke. Litt for spennende. Jeg føler meg fortsatt ganske ny i Oslo og da er det ikke noe kjekt å plutselig stå uten nett når jeg ikke kan se hvor jeg er på kartet eller finne en buss hjem. Noe annet plagsomt er at noen ganger går det å sende bilder og andre ganger ikke. Og når jeg virkelig trengte det fungerte det så klart ikke. Den har også begynt å bare lage lyd når jeg får varsler slik at jeg må gå inn på mobilen og lete ette hva det var som plinget. Men det verste av alt er at den begynner å koke når jeg lader den og når jeg snakker lenge i den. Gjør jeg begge deler samtidig har det hendt at jeg må holde i laderen og ikke mobilen mens jeg snakker fordi den er for varm til at jeg klarer å holde den! I tillegg er den jo treg da, men det har den vært veldig lenge. 

Så nå føler jeg altså at jeg har mange nok gode grunner til å skaffe meg en ny. Planen er å få tak i en Iphone 7, men vi får se. Hvis noen har noen tips ville jeg blitt veldig glad. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Thea Mariel

13.06.2017 kl. 20:00
så søtt innlegg, haha! Noen ganger må ting byttes ut, synd det er så dyrt! Jeg har litt lyst på Huwaei telefon neste gang, mye billigere og minst like bra som Iphone!

Mathilde C. Bjørnseth

13.06.2017 kl. 20:02
Thea Mariel: Haha, takk :) Ja, det er synd. Takk for tipset, jeg skal sjekke om det kan være noe for meg.

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits