EN HYGGELIG OVERRASKELSE

  • 11.06.2017 kl. 21:51


I går fant jeg ut at en av mine venninner fra Toneheim er i byen. Vi avtalte å møtes på kafé i dag og tror du ikke vi ble sittende i over tre timer! Skravla gikk konstant og det var utrolig koselig å møtes igjen. Niamh har prøvespill i morgen og hvis hun kommer inn vil hun bli boende i Oslo til neste år. Hvis det er tilfelle vil det nok bli flere kafébesøk som dette. 

Jeg hadde egentlig planer om å skrive mange søknader i dag, men da jeg skulle til å ta trikken hjem, etter å ha vandret rundt på Grünerløkka, var vi så godt i gang med et nytt emne at det hadde blitt unaturlig å dra. Og etter at jeg hadde latt opp til flere trikker kjøre forbi uten å hoppe på, endte vi opp med å sette oss i en park og snakke en times tid til. Sånn kan det gå, hehe. 

- Mathilde - 

1 Kommentar

Victoria Larsen

12.06.2017 kl. 01:56
Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits