EN HYGGELIG OVERRASKELSE

  • 11.06.2017 kl. 21:51


I går fant jeg ut at en av mine venninner fra Toneheim er i byen. Vi avtalte å møtes på kafé i dag og tror du ikke vi ble sittende i over tre timer! Skravla gikk konstant og det var utrolig koselig å møtes igjen. Niamh har prøvespill i morgen og hvis hun kommer inn vil hun bli boende i Oslo til neste år. Hvis det er tilfelle vil det nok bli flere kafébesøk som dette. 

Jeg hadde egentlig planer om å skrive mange søknader i dag, men da jeg skulle til å ta trikken hjem, etter å ha vandret rundt på Grünerløkka, var vi så godt i gang med et nytt emne at det hadde blitt unaturlig å dra. Og etter at jeg hadde latt opp til flere trikker kjøre forbi uten å hoppe på, endte vi opp med å sette oss i en park og snakke en times tid til. Sånn kan det gå, hehe. 

- Mathilde - 

1 Kommentar

Victoria Larsen

12.06.2017 kl. 01:56
Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 19 år fra Stavanger som for øyeblikket går et år på Toneheim folkehøgskole. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag her på Toneheim samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: matcat97@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits