hits

ET SPRØYTESTIKK OGSÅ VAR DET OVER

  • 10.06.2017 kl. 20:36


Jeg som trodde det skulle bli lett å ta sprøyte i dag. Vel, der tok jeg grundig feil. Dere skjønner at mobilen min er ikke så glad i å samarbeide med meg for tiden. Da jeg hadde gått av bussen og skulle ta frem google maps for å finne veien ville ikke mobilnettet fungere. Da fikk jeg virkelig kjenne på hvor avhengig jeg er av mobilen. Jeg endte opp med å måtte gå til biblioteket og få dem til å vise meg på kartet hvor jeg skulle. I tillegg fikk jeg Harsha til å se på satellittbilde, for det var jo helt umulig å finne det riktige huset! Jeg følte meg ganske dum der jeg gikk rundt og rundt, haha. 

Så alt dette styret for et lite sprøytestikk. Jeg skulle ta den siste av de tre HPV-vaksinene. Egentlig ganske deilig å vite at jeg er ferdig. Det gjør meg ikke noe å ta sprøyter, men det er ikke akkurat behagelig og jeg kan kjenne hvordan armen min sakte har stivnet i løpet av dagen. Ganske greit at det ikke er noe jobb i barnehage i morgen for å si det sånn. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Kathrine Skaug

11.06.2017 kl. 15:01
Så deilig å bli ferdig med de - også er jo den viktig også! Jeg blei ferdig med mine i starten av mai, godt å slippe å tenke på de sprøytene mer.. hehe :)

Mathilde C. Bjørnseth

11.06.2017 kl. 19:56
Kathrine Skaug: Ja, det er veldig sant!

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no