FRIVILLIG ARBEID I SOMMER

  • 09.06.2017 kl. 20:13


Jeg har flere ganger klaget på at jeg kjeder meg. Jeg er ikke spesielt glad i dager uten noen planer. Det har ikke vært så lett å få jobbe så mye som jeg håpet på og derfor har det blitt litt for mange stille dager for min del. Men jeg har tatt saken i egne hender og meldt meg som frivillig på asylmottak. To fluer i en smekk spør du meg. Endelig har jeg tid til å gjøre noe sånt som dette. 

Jeg har i lang tid villet hjelpe de trengende i denne store skumle verden. Ja, jeg sier skumle. Bare tenk på alt som har skjedd i det siste. Jeg klarer ikke bli klok på hvorfor jeg er så heldig som jeg er, mens andre er så uheldige. Vi velger ikke hvilken familie vi vokser opp i, så hvorfor er jeg da så heldig å vokse opp i rike, trygge Norge? Derfor mener jeg det minste jeg kan gjøre er å hjelpe en brøkdel av de som trenger det. 

Men hva kan man gjøre som student. Jeg skulle gjerne hatt et barn i SOS-barnebyer å sende penger til eller gi penger til veldedige organisasjoner, men de pengene jeg har trenger jeg sårt selv. Jeg har spart lenge fordi jeg vet den dag kommer da jeg virkelig trenger dem. Men heldigvis finnes det andre løsninger som ikke innebærer penger. Altså frivillig arbeid. Her er man aktivt med på å forbedre hverdagen til de som trenger det. Hvor flott er ikke det?! 

Vil du også jobbe med frivillig arbeid i sommer? Gå inn på frivillig.no og finn frivillig arbeid der du bor. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Kathrine Skaug

09.06.2017 kl. 20:27
Så fint at du tar deg tid til å være frivillig - det er jo en kjempekoselig ting å gjøre :)

Mathilde C. Bjørnseth

09.06.2017 kl. 21:21
Kathrine Skaug: Ja, ikke sant! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits