hits

ALENE I NY BY

  • 27.05.2017 kl. 17:29


Dette er tredje dagen jeg har ligget i parken og solet meg med en bok for hånden. Det er så klart veldig deilig, men det begynner helt ærlig å bli litt kjedelig. Jeg er ikke veldig glad i å være alene og savner å ha gode venner rundt meg som jeg har hatt et år nå. Det er ikke bare bare å være ny i en by. Jeg har familie her og jeg kjenner flere, men jeg har ingen av mine virkelige gode venner her. Det er ingen jeg føler jeg kan sende melding til om å møtes og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde noen å dele godværet med. I dag hadde vært den perfekte grilldagen, men hvem vil vel grille alene? 

Jeg var forberedt på at det kunne bli noen kjedelige dager her og det er mye av grunnen til at jeg vil jobbe mye. Jeg håpet også på å bli kjent med nye gjennom jobb og lage meg et nettverk i denne byen, men så langt har ikke jobb i barnehage gjort at jeg har møtt folk på min alder. Heldigvis har jeg andre jobber i vente, kanskje har jeg hellet meg meg der. Enn så lenge får jeg prøve å starte et nytt prosjekt slik at jeg får tiden til å gå. 

- Mathilde - 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no