hits

HVORDAN BLIR SOMMEREN?

  • 25.05.2017 kl. 22:03

Planen for sommeren er å jobbe. Jeg skal jobbe så mye jeg har mulighet til for å tjene penger til høsten. Dette blir det første året jeg vier sommerferien til jobb og det kommer nok til å bli tungt. Jeg elsker å reise og det kribler i meg etter å se nye steder. Nye opplevelser! Jeg har mange steder jeg vil dra, listen er lang, men det må vente. Jeg har fortsatt et lite håp om at det blir en liten reise denne sommeren også, men det er nok bare ønsketenkning. I mellomtiden drømmer jeg meg bort med bilder fra tidligere gode minner. Bildene er fra: Brasil, Japan, Portugal og Italia. ♥ Er du glad i å reise? 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Sandra Marie

25.05.2017 kl. 22:52
herlig bilder! Jeg eeelsker å reise :D Men på sommeren liker jeg best å være i Norge faktisk!

Mathilde C. Bjørnseth

25.05.2017 kl. 23:09
Sandra Marie: Tusen takk! Hehe, så gøy :) Ja, det er forståelig. Jeg har egentlig pleid å reise mer i høstferien enn i sommerferien :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no