hits

FORTSATT UVIRKELIG

  • 20.05.2017 kl. 22:08


- Det første bildet som ble tatt av meg på Toneheim - 
 

Mens jeg nå sitter her for meg selv, i den store byen Oslo, forventer jeg å være trist. Trist over at jeg ikke lenger bor i en liten by tett på folk jeg er blitt så glad i. Trist over at dette fantastiske folkehøgskoleåret er over. Men det er jeg ikke. Jeg er bare tom. Det har nå gått nøyaktig en uke siden jeg flyttet fra Hamar til Oslo, og det har ikke gått opp for meg enda. 

Det er fortsatt uvirkelig og nettopp derfor er jeg ikke trist. Når jeg skroller gjennom bildene, alle de bildene, jeg har tatt dette året, kan jeg kjenne tårene presse på, men likevel klarer jeg ikke være trist. Er ikke det litt rart? Vel, jeg vet det kommer. Den dagen vil komme der det virkelig går opp for meg at mange av disse fantastiske menneskene vil jeg nok aldri se igjen. Jeg kan prøve å fortelle meg selv at jeg vil holde kontakten med alle jeg har hatt gleden av å kjenne i år, men det ville være å lyve. Det er like greit først som sist å være ærlig med meg selv og heller være glad for at dette året ble så bra som det ble. 

Takk til alle dere som var med på å gjøre dette året til det beste så langt. Dere vet hvem dere er ♥

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Sandra Marie

21.05.2017 kl. 00:00
Det er vanskelig å holde kontakt med alle ja : /

Mathilde C. Bjørnseth

21.05.2017 kl. 11:48
Sandra Marie: Ja. Det er trist, men sånn er det :/

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no