EVENTYRET ER OVER

  • 13.05.2017 kl. 21:25


I dag var en gråtkvalt dag. Jeg kan ikke tro at folkehøgskoleåret er over allerede. Jeg er ikke klar for dette! Toneheim har vært helt fantstisk for meg og jeg ville virkelig ikke at det skulle ende. Nå sitter jeg i sofaen hjemme hos bestemor og føler meg både tom og trøtt. Det ble ikke mye søvn i natt ettersom vi var oppe til sent for å skrive i hverandres årbøker. Jeg var ikke i seng før halv 4. 

Det kommer nok til å ta en stund før jeg innser at det faktisk er slutt. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker dette året og jeg gruer meg skikkelig til ikke å ha dem i nærheten lenger. Mest av alt var det fælt å forlate Harsha. Vi er blitt vant til å bo få meter fra hverandre og nå får jeg ikke se han igjen før langt ut i juni. Det blir en stor overgang for oss, men vi tar utfordringen. 

- Mathilde - 

2 Kommentarer

Sandra Marie

13.05.2017 kl. 23:10
husker såå godt avslutningen vår også, tror det må være en av de færleste dagene i mitt liv, gråt og gråt som om det var en begravelse, haha..

Mathilde C. Bjørnseth

14.05.2017 kl. 13:38
Sandra Marie: Ja, ikke sant! Det var helt grusomt, haha.

Skriv en ny kommentar

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits